Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 5. sezon

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

guzel bolumdu.

john locke'un olmesinin sebebi sadece ucakta bir tabut bulunmasi icin miymis yani? oyle anladim ben??
bir de eloise dunyanin cesitli yerlerindeki manyetik alanlardan bahsetti, ilk sezonda sanirim zenci kadinla kocasi afrikaya gidiyolardi kadinin tedavi olabilmesi icin. orda manyetik ozellik vardi guze lbaglandi orasi da direk aklima geldi.

ha birde

acaba john olmedi de, 3. sezonda bi bolumde orumcek isiriyodu 2 kisiyi felc oluyolardi. oyle bisi olmus olabilir mi?

Sosyal ağlarda paylaş

Cok guzel bir bolumdu.Ama kisa geliyor artik :(
Hep boyle acayip yerlerde birakiyorlar.

Hem de

Jin'in piyasaya cikmasi super oldu Dharma minibusunde. Aslinda akillica tasarlanmis bir bolum. Adaya gidisleri cok kolay oldu. Ekstradan Frank de geliyor adaya sanirim. Bence de ucakta bir tabut olmasi gerekiyordu ve o da Locke oldu. Benim merak ettigim acaba Jack ve tayfasi bu olayin farkindalar mi? Ayrica Kate her zamanki gibi cok tatli ya. Alberta'mizin gururu kendisi :)

Sosyal ağlarda paylaş

arcane

bodrumlu amca ne abiiii dSALDSALDSADLSADLSADLSADSKADSAUDSADMSA

şekildi

çok güzel bölümdü. sanırsam uçak ordan geçerken bizim ada gene ışınlandı ve sadece bunları aldı daha önce adada bulundukları için.

ayrıca önceki sayfalardaki dharma için çalışma teorisi doğru çıktı sanırsam çünkü jinde çalışıyor. ben o kesin sayid dediydim ama jin komik oldu gene noluyooo lan kısmısı oldu.

sanırsam evet tabut olsun diye sadece john ölmüş. birde şu var jack'in babasıda tabutta idi sonra jacob oldu. acaba john'ada mı aynı şey olucak

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...