Mirage Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Ceyhun Savayır Fırt nedir ya hahaha Can da süper hoca olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 ahuhauhauahau Ben ile kate in tipler tma oturmuş. Özellikle Benjamin tam bünyamin olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 James Sawyer Ford auhauhauha tam oturmuş:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 bu hafta yok galiba lawst? NIYE YOK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 sawyerın kolormatik gözlükleriyle bile gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Bugün var, haftaya var, ondan sonra ki hafta yok. 11 martta tekrar başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 ABİİ AHHASHDJKA mükemmel afiş, hele Ben OFFFF HAHAHS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Az kaldi. Heyecan dorukta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 bence o afisteki en komik sey sayidin fotosaplanmamis olmasidir. ben de imba tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 sawyer viggo mortensene benzemiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Azmodai said: bu hafta yok galiba lawst? NIYE YOK. my episodes var diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Lost.S05E06.HDTV.XviD-XOR iniyor şu an bende. fake mi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 wmv bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 izledim bile ve sinirliyim. 2398437893 tane yeni WTF? moment... yeter artık yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Süper bölüm (tu) Haftaya sezonun en iyi bölümünü bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 guzel bolumdu. john locke'un olmesinin sebebi sadece ucakta bir tabut bulunmasi icin miymis yani? oyle anladim ben?? bir de eloise dunyanin cesitli yerlerindeki manyetik alanlardan bahsetti, ilk sezonda sanirim zenci kadinla kocasi afrikaya gidiyolardi kadinin tedavi olabilmesi icin. orda manyetik ozellik vardi guze lbaglandi orasi da direk aklima geldi. ha birde acaba john olmedi de, 3. sezonda bi bolumde orumcek isiriyodu 2 kisiyi felc oluyolardi. oyle bisi olmus olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Cok guzel bir bolumdu.Ama kisa geliyor artik :( Hep boyle acayip yerlerde birakiyorlar. Hem de Jin'in piyasaya cikmasi super oldu Dharma minibusunde. Aslinda akillica tasarlanmis bir bolum. Adaya gidisleri cok kolay oldu. Ekstradan Frank de geliyor adaya sanirim. Bence de ucakta bir tabut olmasi gerekiyordu ve o da Locke oldu. Benim merak ettigim acaba Jack ve tayfasi bu olayin farkindalar mi? Ayrica Kate her zamanki gibi cok tatli ya. Alberta'mizin gururu kendisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 guzeldi. adamlar tek bolumde 4 flashback pasi atti, simdi teker teker aglara gonderirler o paslari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 32k lık seedi olan dosya NAISL FAKE OLABİLİR YA NAISL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Locke neden öldü bir sonraki bölüm göreceğiz işte. Bölümün adı The Life and Death of Jeremy Bentham, o yüzden sezonun en iyi bölümü olmasını bekliyorum. Pilot anons yaptığı zaman güzel dumur yaşadım, özlemişim Bodrumlu Amca'yı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 720p çıkamadı hala :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 wmv olarak sürmüşler piyasaya vlc ile açamadım gom player zaten açamadı. tekrar baştan indirmeye kasıyorum cinnet kaçınılmazsa geçiriceksin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 arcane bodrumlu amca ne abiiii dSALDSALDSADLSADLSADLSADSKADSAUDSADMSA şekildi çok güzel bölümdü. sanırsam uçak ordan geçerken bizim ada gene ışınlandı ve sadece bunları aldı daha önce adada bulundukları için. ayrıca önceki sayfalardaki dharma için çalışma teorisi doğru çıktı sanırsam çünkü jinde çalışıyor. ben o kesin sayid dediydim ama jin komik oldu gene noluyooo lan kısmısı oldu. sanırsam evet tabut olsun diye sadece john ölmüş. birde şu var jack'in babasıda tabutta idi sonra jacob oldu. acaba john'ada mı aynı şey olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 5x07 baya bomba olucak herhalde çıktıgında :) 25 şubatta cıkıyor ondan sonrakı hafta yok sanırım dızı 1 hafta ara 5x08 sonra cıkıcak o yuzden bomba bolum olma ıhtımalı daha da arttı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 5x07 promo http://www.nessima.com/lost/lost-sezon-5-bolum-7-the-life-and-death-of-jeremy-bentham-promo efsane geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar