Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 5. sezon

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Llama said:
Toledor said:

Yalnız kaçırmamışsınızdır:
Miles: (burnu kanar)Bana ne olduğunu biliyorsun dimi?
Faraday: Adada daha önceden bulunmadığına eminmisin?
Miles: '^%^+'&'%

adaya daha önce gelenlerinmi burnu kanıyor yoksa gelmeyenlerinmi

spoiler

Adada doğanlar zaman paradoksundan ötürü zarar görüyor
Miles'ın 4. sezon başlangıcındaki bebek olduğunu söylemiştim zaten daha önce.
Ayrıca bu da demek oluyor ki purgatory'den kaçmayı başarabilenler yada adada doğup dış dünyada büyüyen başkaları da var.

Sosyal ağlarda paylaş

burun olayı

Adada fazla zaman geçirenler önce hasta oluyor, burunları kanıyor felan. Charlotte adada doğduğu için ilk ona oldu, Miles'ın da hatrı sayılır bir süre adada bulunduğunu öğrendik (belki o da doğmuştur adada) zira Juliet'in Miles'dan sonra burnu kanamaya başladı. Locke, Sawyer şeklinde devam edecek gibi ilerki bölümde bu olay.

Sosyal ağlarda paylaş

Toledor said:
Ben hala ilk sezonlardaki fısıltıları merak ediyorum

fısıltılar

adadaki fısıltılar işte başka zamandaki insanların konuşmaları bence. bu bölümden sonra iyice o yönde düşüncem. kate ve claire'i görüyo filan ya sawyer...ya da ormanda yürürken konuşmalar başka zamanda ki kişilere fısıltı olarak geliyor işte.
ayrıca lock'un ilk hatch'i bulduklarında neden ayağının tutmadığı da böyle açıklanabilir. orda vurulduğu için tutmuyor.

Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

fısıltılar

ayrıca lock'un ilk hatch'i bulduklarında neden ayağının tutmadığı da böyle açıklanabilir. orda vurulduğu için tutmuyor.

şu kısma katılmıyorum. çünkü öyle bişey olsaydı oraya gidene kadar da ayağı acırdı falan, ayrıca vurulduğu bölgeyle bi alaka kurmamız yanlış olur adamın ayakları hiç tutmuyodu boonelu bölümde, ama burda hala kıpırdatabiliyo ayaklarını. ayrıca locke ağaçta vuruldu(ki zaten zaman bile çok farklıydı o kısmını yoksaydığımızı varsayıyorum), locke boonelayken tee o kısma girmeye başlamadan önce bile bi teklemeye başladıydı ayağı. yani bence onun açıklaması şu ada istiyo/istemiyo olayı

4 parmaklı heykel?

bu neydi yav kaçırdım galiba ben bunu? birileri 4 parmaklı heykel falan bişey demiş hatırlayamadım ben kendimden utandım bian =/

Sosyal ağlarda paylaş

Kinkaudonau said:

4. sezondaki bina ve juliet odaklı bölüm

bence juliet odaklı bölümde gördüğümüz bina gömülü nükleer silahın aşırı ısınmasını önlemek amacıyla kuruluydu.

ha bir de şu var: desmond'un yaşadığı istasyonun altı da radyasyonu izole etmek için betonla mühürlenmişti

aşırı mantıklı olmaz diziye yakışmaz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...