Toledor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Yalnız kaçırmamışsınızdır: Miles: (burnu kanar)Bana ne olduğunu biliyorsun dimi? Faraday: Adada daha önceden bulunmadığına eminmisin? Miles: '^%^+'&'% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 asd ilk bölümde ilk 5 dakkada da orchid de burnu kanıyan bir eleman vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Toledor said: Yalnız kaçırmamışsınızdır: Miles: (burnu kanar)Bana ne olduğunu biliyorsun dimi? Faraday: Adada daha önceden bulunmadığına eminmisin? Miles: '^%^+'&'% adaya daha önce gelenlerinmi burnu kanıyor yoksa gelmeyenlerinmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ya bişey sorcam şimdi bu lost 6 sezon sürmeyecek miydi? e 40 tane yeni soru soktular kafamıza, nasıl bağlicaklar herşeyi son sezonda? Bağlamicaklar.. buraya yazıyorum.. inanılmaz bir sonla bitircekler ama yine ucunda bırakıcaklar sonra filmini yapıcaklar ve herkes gitmek zorunda kalıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Llama said: Toledor said: Yalnız kaçırmamışsınızdır: Miles: (burnu kanar)Bana ne olduğunu biliyorsun dimi? Faraday: Adada daha önceden bulunmadığına eminmisin? Miles: '^%^+'&'% adaya daha önce gelenlerinmi burnu kanıyor yoksa gelmeyenlerinmi spoiler Adada doğanlar zaman paradoksundan ötürü zarar görüyor Miles'ın 4. sezon başlangıcındaki bebek olduğunu söylemiştim zaten daha önce. Ayrıca bu da demek oluyor ki purgatory'den kaçmayı başarabilenler yada adada doğup dış dünyada büyüyen başkaları da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 4.sezonmu uf ya bi daha izlemek gerek ha bu diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 4 değil 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 adam dört yazmış ama yoksa o bebek şu dharma profunun oğlumu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 burun olayı Adada fazla zaman geçirenler önce hasta oluyor, burunları kanıyor felan. Charlotte adada doğduğu için ilk ona oldu, Miles'ın da hatrı sayılır bir süre adada bulunduğunu öğrendik (belki o da doğmuştur adada) zira Juliet'in Miles'dan sonra burnu kanamaya başladı. Locke, Sawyer şeklinde devam edecek gibi ilerki bölümde bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Toledor said: Ben hala ilk sezonlardaki fısıltıları merak ediyorum fısıltılar adadaki fısıltılar işte başka zamandaki insanların konuşmaları bence. bu bölümden sonra iyice o yönde düşüncem. kate ve claire'i görüyo filan ya sawyer...ya da ormanda yürürken konuşmalar başka zamanda ki kişilere fısıltı olarak geliyor işte. ayrıca lock'un ilk hatch'i bulduklarında neden ayağının tutmadığı da böyle açıklanabilir. orda vurulduğu için tutmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Llama said: adam dört yazmış ama yoksa o bebek şu dharma profunun oğlumu yani mantıklı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Llama said: 4.sezonmu uf ya bi daha izlemek gerek ha bu diziyi 5 yazacaktım 4 çıkmış. sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Carnivale gibi bitirirlerse senaristlerin evlerini basar dağa kaldırırlar valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 FransızlarFransızların yanındaki öbür kadın Charlotte! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 fransızların gemisi vardı, karaya oturmuştu şişme bot ne arıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 fransızların gemisi yoktu karaya oturmuş o kara oturan gemi teeee nezamanlarda kalma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 adamınbiri said: fransızların gemisi yoktu karaya oturmuş o kara oturan gemi teeee nezamanlarda kalma 1900 diyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ne 1900'ü blackrock 'tan bahsetmio musunuz? köle falan vardı içinde 17. yy falan olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 barbu said: fısıltılar ayrıca lock'un ilk hatch'i bulduklarında neden ayağının tutmadığı da böyle açıklanabilir. orda vurulduğu için tutmuyor. şu kısma katılmıyorum. çünkü öyle bişey olsaydı oraya gidene kadar da ayağı acırdı falan, ayrıca vurulduğu bölgeyle bi alaka kurmamız yanlış olur adamın ayakları hiç tutmuyodu boonelu bölümde, ama burda hala kıpırdatabiliyo ayaklarını. ayrıca locke ağaçta vuruldu(ki zaten zaman bile çok farklıydı o kısmını yoksaydığımızı varsayıyorum), locke boonelayken tee o kısma girmeye başlamadan önce bile bi teklemeye başladıydı ayağı. yani bence onun açıklaması şu ada istiyo/istemiyo olayı 4 parmaklı heykel? bu neydi yav kaçırdım galiba ben bunu? birileri 4 parmaklı heykel falan bişey demiş hatırlayamadım ben kendimden utandım bian =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 4 parmaklı heykel 2. sezon felandı galiba, Jack Sawyer Kate felan Benjamin ve othersın elindeydi, onları kurtarmaya gidiyordu momtorla Sayid ve Desmond(bunu salladım). Sayid namaz felan kılıyordu hatta. Orda görülüyordu heykel. 1 bölümde göründü sanırım sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 4. sezondaki bina ve juliet odaklı bölüm bence juliet odaklı bölümde gördüğümüz bina gömülü nükleer silahın aşırı ısınmasını önlemek amacıyla kuruluydu. ha bir de şu var: desmond'un yaşadığı istasyonun altı da radyasyonu izole etmek için betonla mühürlenmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Kinkaudonau said: 4. sezondaki bina ve juliet odaklı bölüm bence juliet odaklı bölümde gördüğümüz bina gömülü nükleer silahın aşırı ısınmasını önlemek amacıyla kuruluydu. ha bir de şu var: desmond'un yaşadığı istasyonun altı da radyasyonu izole etmek için betonla mühürlenmişti aşırı mantıklı olmaz diziye yakışmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 MeSh said: ne 1900'ü blackrock 'tan bahsetmio musunuz? köle falan vardı içinde 17. yy falan olsa gerek.abi 17. yuzyilda ABD yoktu be. Gerci ABD olmak zorunda degil tabi bole bi isin arkasinda da, demek istedigim kolelik 18. yuzyil sonu ve 19. yuzyilda falan yaygindi asil ABD'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 arcane said: FransızlarFransızların yanındaki öbür kadın Charlotte! o kadın inigiliz be ne fransızı dsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 arcane said: FransızlarFransızların yanındaki öbür kadın Charlotte! bence değil, hatta böyle bir dizide olamayacak tek şey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar