b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 beynim yanıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 hayırlısı oldu Bi heyecan 8 de uyandım once 2. bölüm sonra 1. bölüm saat 12 gibi..Altyazı da bekledık geldi izledik cok buyuk beklentıler vardı hemen boyle super heyecan falan ama tabiki o kadar değildi..yinede guzel bolumdu cok degısık seyler olcak gıbı yıne bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Nasil o kadar degildi? Daha ne olsun, ne beklentiniz var anlayamadim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 yahu bölümler çabukmu bitiyo ?! bunları show tv de seyretmek falan lazım şöyle bi 55 tane reklam sıkıştırsınlar araya XD bide ormanda arkada OMO deterjanı dursun böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Beklentıler cok olunca ınsan daha fazla bişey bekliyo bunun anlamıcak bı tarafı yok gayet basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ilk bolum constant gibi, titretti valla. ikinci bolum biraz duruk geldi (gerci oyle havyan bir giristen sonra her bolum durgun gelir eheh). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Gereksiz Zaman kavramının bokunu çıkardılar harbiden. Nasıl ada abicim o zırt bırt zaman atlaması yapıyor. Bir keyif almadım izlerken, çok da gazlı bekliyordum. Olay dünyayı kurtarma moduna gidiyor, anasını satim bi kerede kurtarmayın şu dünyayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 şahsen benim en keyif aldığım lost bölümlerinden biri oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Flameoffear said: Gereksiz Zaman kavramının bokunu çıkardılar harbiden. Nasıl ada abicim o zırt bırt zaman atlaması yapıyor. Bir keyif almadım izlerken, çok da gazlı bekliyordum. Olay dünyayı kurtarma moduna gidiyor, anasını satim bi kerede kurtarmayın şu dünyayı. lock bişey yapıncaya kadar sanırsam geri gitme olcak bol cana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 bence lock geri gidince dirilecek. hakkaten beklediğimize değmiş bir bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 korelilere dair yaw şimdi bu koreli bebek kim şimdiki sun mu jinmi acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 neler oluyor la orda :S yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 iyi ki geri döndü :)q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 503 sağlam galiba heyecanla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 son kısmı şimdi o tebeşirle yere çizilen şeyler ve bilgisayarda gördüğümüz yerler acep adanın ışınlandığı yerler mi hep. yani o tip bi gücün waypointi gibi yada olduğu yerler sanırsam. ne biliyim ben öyle anladım. o sayede adanın nerde olduğunu takip edebiliyorlar ki geri dönmenin bir yolu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 O zaman adada her ışık parladığında adanın yeri ilki gibi değişmiyor. Çünkü bildiğin 10 dakkada bir zaman değişiyodu ilk bölümde, kadın 70 saatiniz var diyo demek ki 70 saat sonra ada oradan fırlayıp manhattana oturucak, enerji patlaması yaşanıcak, herşey patlıycak. Yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 lol xae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 off kitledi yine lost :).ilk bölüm nasıl bitti anlamadım yani öyle izledim.hayırlısı diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 tanrı hepimizin yardımcısı olsun dio... bence bi b.k olmıcak... hatta 70 saat sonunda neler olcak onu bile öğrenemicez.... hala siyah dumandan bi haber yok ayrıca... jack ölsün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Siyah duman kapitalizmi sembolize ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Llama said: korelilere dair yaw şimdi bu koreli bebek kim şimdiki sun mu jinmi acep spo jin ya da sun o videoları izlememişler miydi? tanır babasını herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 soru ya eğer sadece zamanda değişim oluyorsa adanın yeri niye değişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 eagle_dnz said: soru ya eğer sadece zamanda değişim oluyorsa adanın yeri niye değişiyor düşündüm belki ada hareketli... eski yerine geri gitti... yada gelecekteki yerine... yane altta tutan bi kaya yok gibi geldi bana... zamanla deniz üzerinde yüzüo gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 o yüzdenmi deniz altı kullanılıyor adaya ulaşım için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar