Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 5. sezon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

hayırlısı oldu

Bi heyecan 8 de uyandım once 2. bölüm sonra 1. bölüm saat 12 gibi..Altyazı da bekledık geldi izledik cok buyuk beklentıler vardı hemen boyle super heyecan falan ama tabiki o kadar değildi..yinede guzel bolumdu cok degısık seyler olcak gıbı yıne bakalım

Mesaj tarihi:
yahu bölümler çabukmu bitiyo ?! bunları show tv de seyretmek falan lazım şöyle bi 55 tane reklam sıkıştırsınlar araya XD bide ormanda arkada OMO deterjanı dursun böyle
Mesaj tarihi:

Gereksiz

Zaman kavramının bokunu çıkardılar harbiden. Nasıl ada abicim o zırt bırt zaman atlaması yapıyor. Bir keyif almadım izlerken, çok da gazlı bekliyordum. Olay dünyayı kurtarma moduna gidiyor, anasını satim bi kerede kurtarmayın şu dünyayı.

Mesaj tarihi:
Flameoffear said:

Gereksiz

Zaman kavramının bokunu çıkardılar harbiden. Nasıl ada abicim o zırt bırt zaman atlaması yapıyor. Bir keyif almadım izlerken, çok da gazlı bekliyordum. Olay dünyayı kurtarma moduna gidiyor, anasını satim bi kerede kurtarmayın şu dünyayı.

lock bişey yapıncaya kadar sanırsam geri gitme olcak bol cana

Mesaj tarihi:

son kısmı

şimdi o tebeşirle yere çizilen şeyler ve bilgisayarda gördüğümüz yerler acep adanın ışınlandığı yerler mi hep. yani o tip bi gücün waypointi gibi yada olduğu yerler sanırsam. ne biliyim ben öyle anladım. o sayede adanın nerde olduğunu takip edebiliyorlar ki geri dönmenin bir yolu olsun

Mesaj tarihi:

O zaman adada her ışık parladığında adanın yeri ilki gibi değişmiyor. Çünkü bildiğin 10 dakkada bir zaman değişiyodu ilk bölümde, kadın 70 saatiniz var diyo demek ki 70 saat sonra ada oradan fırlayıp manhattana oturucak, enerji patlaması yaşanıcak, herşey patlıycak. Yaa.

Mesaj tarihi:

tanrı hepimizin yardımcısı olsun

dio... bence bi b.k olmıcak... hatta 70 saat sonunda neler olcak onu bile öğrenemicez.... hala siyah dumandan bi haber yok ayrıca... jack ölsün...

Mesaj tarihi:
eagle_dnz said:

soru

ya eğer sadece zamanda değişim oluyorsa adanın yeri niye değişiyor

düşündüm

belki ada hareketli... eski yerine geri gitti... yada gelecekteki yerine... yane altta tutan bi kaya yok gibi geldi bana... zamanla deniz üzerinde yüzüo gibin

• Yeni Oluştur...