Farinal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 eztv koydu pushercrewı torrente Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 pusher crew gene sorunluymuş, ama daha iyi versiyonu çıkana kadar işe yarar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Public torrentlerden 50kb civarı hızla iniyor artık insin izleyeceğim hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ILK BOLUMU IZLEDIM SUPER SUERPEORS SUPER LAN SUPER OMG MANYAK SUPER ALEMFA:LMFR"£:MRK"M$KLMRK$LMR$MKLMLM MANYAK KONEK$IN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 lath sus >.< 2kb ile download yapıp 25kb ile upload yapıyorum şaka gibi ya ULAN NE ÇEKTİM NEYİ UPLOAD EDİYORUM LAAAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Greeny said: lath sus >.< 2kb ile download yapıp 25kb ile upload yapıyorum şaka gibi ya ULAN NE ÇEKTİM NEYİ UPLOAD EDİYORUM LAAAAN Bu hızla torrent kasacağına free rapidshare kas, rahat 3-4 saat karlı çıkarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ya 2 bölümlük bir pakedi çekiodumda vazgeçtim. şimdi sdece 01 i çekiyorum 200le gelio :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 son rapid partını çekiyorum. heyecan pipinin doruklarında o derece. aylardır bekliyoruz be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 2'yide izledim. super muhtesem harika manyak deli uber. Baska dizi yok ya, yarisamaz LOST'la. Super baglamislar konulari, yeni cikmazlar, yeni sorular, yeni heyecan oof. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 s05e00 özet gibi bişeymidir? öyleyse indirmeyeyim boşuna, zaten yok rapid sitelerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 00'ida indirin diyebilirim eger cok iyi hatirlamiyorsaniz bazi seyleri. Kafaniz karisabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 "yeni çıkmazlar, yeni sorular" gibi yorumlar güzelde Cevap istiyoruühm artık:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 00'ın torrent yada rapid linkini öm alabilirmiyim (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Quel-Thul said: 00'ın torrent yada rapid linkini öm alabilirmiyim (:D yolladım bir tane ama feyk olmadığından emin değilim. Çünkü başka hiç bir yerde yoktu 00, bu da yeni düştü. Dene istersen şansını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 öm istiremm eger mumkunse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 00 daha düşmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 akşamolsun lan!:S : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 birinci bölümü seyrettim. senaristlerin kafasına radyoaktif çubuk girmiş BÖYLE İŞ OLMAZ LAN! birincisi 2 tane daha böle bölüm yapsınlar bana hava hoş fakat reytingi yarıya iner dizinin. büsürü arkadaşla falan aynı anda seyretmeye başladık. kimse doğru dürüst birşey anlamamış. anlamakla anlamamak loopta dönüyor. tepindim izlerken. özlemişim lostu mk. spoilerada olayları falan yazmıyorum açıp bakıyosunuz sonra küfrediyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 s5e1 de bozukluk varmıs galiba dimi. 2. bölümü indirdim.fakat sağlam 1. bölümü bekliyorum :).bide altyazılar dandiktir şimdi.acelemiz yok nasılsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 1.bölümü izledim hiç sorun yoktu. kesinlikle süper bir bölümde, ikincisi gelsin über olacak yemişim vergi hukuku finalini :P 1.bölüm release name : lost.s05e01.hdtv.xvid.pushercrew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 bölümlerin nete 2-1-0 sırasıyla düşmesi anca lost gibi bi diziye yakışırdı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 pushercrew release'de problem yok. seyrettim şimdi. hiçbişi yok seyredin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 01 ve 02 yi indiriyorum şuan ez tvden aldım torrentleri bi sorun oldu mu ordan alan var mı torrent? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Lost.S05E01.HDTV.XviD-PusherCrew Lost.S05E02.The.Lie.HDTV.XviD-2HD bu 2sinde sakatlık yok dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 pushercrewde sorun yok. demin izledim, süper kalite 0 takılma, ses sorunu yok vs. güzeldi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar