Holy Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ben aracı olurum aramak isteyip de kontörü olmayan varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Ankarada dışarda kalan arkadaşlar körfez dersanesinin bir şubesine gitmişlerdi.İzmirdekilerde işe yarar mı acaba?Kapıda bir iki dua şeettirse falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 üzüldüm adama be 8-) ist dese ağırlıcaktım evimde o drece yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 c_a_p_t_a_i_n said: Ankarada dışarda kalan arkadaşlar körfez dersanesinin bir şubesine gitmişlerdi.İzmirdekilerde işe yarar mı acaba?Kapıda bir iki dua şeettirse falan... bi ilahiye bakar herşey... sordum sarı çiçeğeeeee .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 internete nerden giriyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 slickers said: 25 liram var mortis 10 lira yol param neyse cafede kapanıyormuş çıkmam gerek bir hayırsever çıkarsa 0554 218 84 06 telefon numaram arayın beni çok büyük iyilik olur valla Yazmis adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 doru ya internet kafe cidden aklıma gelmedi nasıl girebilir diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 basmanenin orada bir otelde kaldım otel gibi yani yatak var işte 15 liraydı allahtan birisi gizliden aradı patiden hataydaymış ben konaktaydım çok uzaktı galiba uuuu dedi çok uzak dedi kapattı geride dönemedim gizliden di neyse herkese teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 oha gece neler yaşadın otelde anlatır mısın kısaca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 basmanemi abovv uyuya bildinmi bari : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ara sokaklara girdim bir sürü küçük küçük oteller var girdim birine kaç para dedim 15 dedi sevindim bende :D girdim baktım odaya enlemesine 1.5 metre kadar boylamasınada 3 metre falan bir oda yatak var bir tane temiz mi pis mi belli değil bir tane küçük komidin var birde tv vardı o kdar uyudum işte kaşına kaşına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 eee noldu şimdi? kurtuldun mu ben anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 survival kasmışsın resmen, takdir ettim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ivy said: eee noldu şimdi? kurtuldun mu ben anlamadım? evet kuşadasındayım şimdi kurtuldum :D dün biri aradı ama nickini söylemedi kimdi acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 oo iyi bari hadi geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ahaha maceraya gel :D hadi geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 slickers said: evet kuşadasındayım şimdi kurtuldum :D dün biri aradı ama nickini söylemedi kimdi acaba :D geyiğine aramıştır valla gel diye değildir bi an aklıma öyle bişey geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 iş var demiyo muydun öğle tatili mi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 1 de başlıyor :) hadi ben kaçtım işe sağolun pati halkı her ne kadar yardım edemesenizde istemeniz bile yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 artık bi dahaki sokakta kalman da görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 yardım edemesek de dualarımız seninleydi.. (bkz:imza) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 alan boksic diye futbolcu geldi aklıma imzana bakınca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ulan dün aynı şeyi yaşayıp balçovada sabahı ettik iyi mi keşke topici görseydim 15ytl harcamazdın beraber karşı koyardık 5 kişi kötülüklere sdfhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Patiye yardım çağrısı bırakınca civar patilerin tlefonlarına sms gitsin. Böyle bi hizmet istiyorum ben. Bugün sana yarın bana, zaman kötü vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 sms123.com mu ne ole bi site vardi acalım hemen bi grup. zaten o topaktada solenmıstı =) bulusmalar falan mesaj olarak gıtsın. gereksızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar