Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

30 yıllık kocasını yüzüne baktı diye boşuyor

Sly-One

Öne çıkan mesajlar

olm öyle demeyin. bi zaman gazetelere çıkmıştı. gavur memleketlerin birinde, adam tam karısıyla cima etmeden önce, tuvalete gidiyomuş. tuvalette hazır bekleyen ikiz kardeşi çıkıp bunun karısıyla zina ediyormuş. çünkü kadınla evli olan kardeş cinsel konularda kendine güvensizmiş. bikaç yıl böyle takılmışlar, sonra kadın farkedip tecavüz diye dava açmış. linki bulana rep
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım siz galiba kese kağıdı gençliğisiniz ben yüzünü görmeden yapamam ne lan öyle kadının yüzüne bakıyorsun kapkara bi örtü ah oh hadi hadi diyor

Ayrıca oral seks candır :D ayrıca bende fiziksel düşünmem ama hani birinin tip olarak da seni etkilemesi lazım sonuçta
Sosyal ağlarda paylaş

yok artık ya ne demeli ne denebilirki . . .
Adamlar ABD de Fransa da Almanya da Rusya da İngiltere de İsviçre de ve onlar gibi gelişmiş ülkelerde Parçacık çarpıştırıyor , uzaya insansız robotlar gönderip gezegenleri inceliyor , karadelikler - Quantum Gravitation - M Theory gibi komplike teorilerle uğraşıp evreni anlamaya çalışıyor bunlar ise kocam benim kaşımdaki kıllara baktı yok kocam beni gözümdeki çapakları gördü diye kocasını boşuyor ve etraftaki herkes buna odaklanıyor pes . .
Sosyal ağlarda paylaş

efsaneymiş, adam ayrılmamak için yalvardığına göre kadın güzelmiş herhalde. gerçi 30 yıl, 16sında evlense (oraya göre geç olabilir) 46sına gelmiş kadın yani bilemedim. Ama fekat, kadının bu durumda baskın olması çok ilginç geldi bana, o durumda, öyle bir yer ve kültürde adamın tokadı basıp "otur lan yerine" demesini beklerdim yanlış beklermişim
Sosyal ağlarda paylaş

NoS said:
Arkadaşım siz galiba kese kağıdı gençliğisiniz ben yüzünü görmeden yapamam ne lan öyle kadının yüzüne bakıyorsun kapkara bi örtü ah oh hadi hadi diyor

Ayrıca oral seks candır :D ayrıca bende fiziksel düşünmem ama hani birinin tip olarak da seni etkilemesi lazım sonuçta

helal olsun topic seks fantazisi anlatmaya dönmüş.
orgy'e kadar yolu var bu işin...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...