Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 aldattın mı komşular şikayet edemez işte ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 olm öyle demeyin. bi zaman gazetelere çıkmıştı. gavur memleketlerin birinde, adam tam karısıyla cima etmeden önce, tuvalete gidiyomuş. tuvalette hazır bekleyen ikiz kardeşi çıkıp bunun karısıyla zina ediyormuş. çünkü kadınla evli olan kardeş cinsel konularda kendine güvensizmiş. bikaç yıl böyle takılmışlar, sonra kadın farkedip tecavüz diye dava açmış. linki bulana rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Arkadaşım siz galiba kese kağıdı gençliğisiniz ben yüzünü görmeden yapamam ne lan öyle kadının yüzüne bakıyorsun kapkara bi örtü ah oh hadi hadi diyor Ayrıca oral seks candır :D ayrıca bende fiziksel düşünmem ama hani birinin tip olarak da seni etkilemesi lazım sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 X for Xo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 yok artık ya ne demeli ne denebilirki . . . Adamlar ABD de Fransa da Almanya da Rusya da İngiltere de İsviçre de ve onlar gibi gelişmiş ülkelerde Parçacık çarpıştırıyor , uzaya insansız robotlar gönderip gezegenleri inceliyor , karadelikler - Quantum Gravitation - M Theory gibi komplike teorilerle uğraşıp evreni anlamaya çalışıyor bunlar ise kocam benim kaşımdaki kıllara baktı yok kocam beni gözümdeki çapakları gördü diye kocasını boşuyor ve etraftaki herkes buna odaklanıyor pes . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 lol araplar kadar bu dünyada aptal bir ırk görmedim yahu. ulan 30 sene yüzünü görmeden evli kalmış bir de allah belanızı versin diyecemde vermiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 LOLWHUT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mortis said: meersem burası benim evimmiş lololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 akıl fikir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 aşmış varlıklarmış 30 yıl boyunca surat gormeden kaç kişi evlilk yapabilir, kör olmadıkça işe bu yönünden de bakmalı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 30 yıl kim olduğunu bilmediği bir devekuşuyla birlikte olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 eheh 4chan'a koymak lazım, anonymous olayının son noktası bu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 inanasım gelmiyor sayın seyirciler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Meğersem o erkekmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ben olsam kağıttan adriana lima maskesi yapıp giydirim fiziğide hafif güzel olsun ohhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 yuh be islam da bile yokmuş bunların yobaz olduklarını biliyordum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 bence çok acayip bişey abi 30 yıl hiç yüzünü görmediği biriyle nasıl evli kalabilirki bi insan lan evli kalmayı geçtim öyle bi arkadaşın bile olsa kaldıramazsın lan durumu bakarsın bi yüzüne neymiş bu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 sir said: eheh 4chan'a koymak lazım, anonymous olayının son noktası bu resmen. harbi tam anon durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 adam sınırlarda yaşayıp risk almayı seviodur belki size ne tobe şaka bi yana bi sie bu ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 çarpılacaksınız, o olcak, töbe yav.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ahuauha ulan bu kadar çirkin bir ırk mıdır kardeşim hayret bişi.. yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 efsaneymiş, adam ayrılmamak için yalvardığına göre kadın güzelmiş herhalde. gerçi 30 yıl, 16sında evlense (oraya göre geç olabilir) 46sına gelmiş kadın yani bilemedim. Ama fekat, kadının bu durumda baskın olması çok ilginç geldi bana, o durumda, öyle bir yer ve kültürde adamın tokadı basıp "otur lan yerine" demesini beklerdim yanlış beklermişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Kadın adamın yüzünü görmesini istemiyor bunu abartacak bişi yok yani evlilik öncesi anlaşma gibi düşünün. Evet bizlere abartı gelebilir ama kültürel farklardan dolayı çooook da yadırgamamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Şaka gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 NoS said: Arkadaşım siz galiba kese kağıdı gençliğisiniz ben yüzünü görmeden yapamam ne lan öyle kadının yüzüne bakıyorsun kapkara bi örtü ah oh hadi hadi diyor Ayrıca oral seks candır :D ayrıca bende fiziksel düşünmem ama hani birinin tip olarak da seni etkilemesi lazım sonuçta helal olsun topic seks fantazisi anlatmaya dönmüş. orgy'e kadar yolu var bu işin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar