Xo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 afiştekilere hitaben yazılmış gibi duruyorf fsd >:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ne alakası var sanki bilmiyolar hangi filmde oynadıklarını : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 cesaret ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 özgü namalı çok sewerim yazık olmuş öle bi damga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 *hadi şimdi bunun altına post at* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 yılmaz erdoğanın yeğeninden sonra bende pek bi tiksindim bu tayfdan, isabet olmuş afiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Bence şu sıralar türk sinemasının en iyi gruplarının başında geliyor BKM oyuncuları. Tiyatroda eskisi kadar aktif değiller para kazanmaya bakıyolar gibi şu sıralar. Garbage'da niye ciddi post attım lan ben. Banlayın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Children of a bitch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Ahah komik ama ya. Altta koskocaman bi şekilde O... ÇOCUKLARI yazıyo, üstte bunların resimleri var:) Ben olsam afişte resim filan kullanmazdım, rezalet olmuş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 onların çocukları bu filmin adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 zaten filmin kurgusunuda kalitesiz bi adam yapmış.. oyuncular hiç memnun deildi..konuşuyolardı aralarında.. duydum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Hemen aklınız başka bişeye gidiyor.Belki filmin ismi "onun bunun çocukları"... Olabilir yani,dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reb1rth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Otel Çocukları da olabilir niye yanlış anlıyorsunuz yada Osso Çocukları olabilir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 devamı gelcekmiş diye duydum ş... cocukları i... cocukları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 filmi bizzat izledim... 81 darbesinde yaşanan olayları, töre cinayetlerini anlatıyo... hoş bi film... isminden dolayı baya ilgi çekti bu film zaten..... görmeden yorum yapmayın derim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 alayı epic fail ki oynayanlarında :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 veştitsa said: filmi bizzat izledim... 81 darbesinde yaşanan olayları, töre cinayetlerini anlatıyo... hoş bi film... isminden dolayı baya ilgi çekti bu film zaten..... görmeden yorum yapmayın derim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 koskoca 80 ihtilali yıl atlamış sanırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 bu başka bi darbe olmasın:D neyse susuyim ben... 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Bunlar da hayvan herifler napçaz şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 niye attığiım bütün postlar son post oluyo lan sayfadaki :/ isyan edicem ha :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 az önce roket atmış ama oralarda unutulmasın diye burda da paylaşayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ahah bu iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Horizon said: Bunlar da hayvan herifler napçaz şimdi of kahkaha attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar