adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 matama said: ok aferin yakinda sokagada sic ki daha bir adam ol. adamınbiri said: içerim ben bukadar basit. hem yere 4 tane izmarit attım devlete 92 milyon çaktım devlete:D adam olmak o şekilde olsaydı senin eline su dökemezdim ki ben:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ağaçlı turistik tesisleri aksaray. fuardan geliyoruz arkadaşlarla. mola verildi,kahvaltı yedik. çayımı içtim. sigaramı yakıcam . ne oldu ? hiç bir kül tablası ortada yok. 19 mayıs saat 09.00. dışarı çıktım,üzücüydü . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 harika olmuş malik =) Mersin Forum Avm de hala heryerde küllük var millet pofur pofur içiyor. Ntv de celal pir in programında şu anda bunu tartışıyorlar.Çok ilginç aletler çıkmış yeni bi sektör doğdu resmne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 güzel uygulama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Kocaeli Üniversitesi Anıtpark Kampüsü kafeteryası: Önceden sigara satışı yapılan ve dumandan insanların birbiini göremediği kantinin iç kısmı, bugün bomboştu. Kantin sahipleri üzüntüden tırnaklarını yemekteydiler, zira içeri giren kimse yoktu. Herkes dışarıda içiyo sigarasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar