GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 yazacağınız kızın en yakın arkadaşının size yazması durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 kahretsin ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 yazacığınızın kızın size yazmakta olan arkadaşınca yazmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 halihazırda erkek sevgiliniz varken bir yandan da kıza yazmak dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 aa selam ben sana yazdım kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 o hep başıma geliyor, tüm kızlar yazıyor işler karışıyor ayfakmayself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 yazıcağınız kızın en yakın arkadaşınızın kızına yazması! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 yazacağınız en yakın kızın arkadaşının kızına yazması sana doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Cuce said: yazıcağınız kızın en yakın arkadaşınızın kızına yazması! ahah içimdeki bütün sıkıntı düpürüldü gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 yazacağım en yakın arkaşımın yazacağı en yakın arkadaşı benim dostumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ben en yakınımda hangi kız varsa ona yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 "Yaz kızım" :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 yazıcagınız kızın mektup yazması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Yazıcanız kızın okumayı bilmemesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 harika bi durum affetme hacı sağlı sollu saldır ikisinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 cesur ve güzel hayat yaşıyo lan herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ekşi sözlük oldu lan burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Bir de şey var "bana yazan kıza en yakın arkadaşın yazması durumu" Aynen yaşanmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 hayır yanlış anlamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 bana yazan yakın arkadaş en kötüsü abi cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 bide şey var, en yakın arkadaşınıza kız yazdırmaya calışırken en yakın arkadaşınızın size yazması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Oha. Hatta tam fail durumu olurdu,gözüme getirdim bir an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 double k.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 peki, şöle başıma gelen bi olay var. dershaneden bi hatun kişisiyle çıkılır, hatun kişi sevilir. sonra ayrılınır. Kızı unuttum derken 1 sene sora yine aynı dershanenin başka şubesinden bi arkadaşınız olaydan habersiz bu kızı sorar. Kısa süre sora çıktıklarını öğrenirsiniz. Neyse bu olay geçer, 1 sene sonra üniversiteye gitmeye başlarsınız. Alakasız bi şehirdesinizdir. Yurtta tanıştığınız elemanlardan biri, bu daha önceden kızı soran okul arkadaşınızın arkadaşı çıkar. Ayrıca bunların bikaç gün içinde ayrıldığını ve elemanın darma dağın olduğunu söyler. Ya sabır dersiniz. 1 sene daha geçer, bu kez msnde kuzenin iletilerinde eblek eblek isimler görürsünüz, sürekli değişmektedir. En son o kızın adını yazar ve öyle kalır. Olayın muhabbeti açıldığında, yine aynı kız karşınıza çıkar. Bizim kuzen, bi arkadaşına bu kızı ayarlamaya çalışıyodur, ama kız kuzene yazıyodur. Unutmak isteseniz de artık Lost çevirir gibi bişey olmuştur olay, poku çıkmıştır. böle işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 oha mr_hand resmen okurken kalbım acıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar