Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ranger

Darksun

Öne çıkan mesajlar

razzRaziel said:
fire stance alcağına shattering stance alsaydın, acrobat da gereksiz gelio yazık 3 pointe..

flame barrage ile knee capping nasıl??

Ben daha çok pvp icin düşündüm bunu shatterin stance kontrolsüz oldugu için almadım onun yerine zaten knockback istedigim zamanlama ile atıyorum (Volley Backwards) shattered gereksiz vurursa Volley Backwardsa dimishing returnde yazık olur. Onun yerine tam hp si azalınca heali önlemek icin knockback çok daha iyi.

Flame barrage volleyin kopyası aynı ama aoe vuruyor hedefin yanına ben çok begenmedim aoe rangesi acayip kısa.

Knee capping seviyorum procladıgı zaman baya işe yarıyor :) onunda gerci trabı falan bozdugunu söylüyorlar dimishing return yüzünden. knee capping proclarsa adam trabın üzerinden geçip gidiyormus.

Bu dediklerim PVP icin gecerlli pve de dimishing return yok istediginiz kadar cc kullanın :)
Sosyal ağlarda paylaş

Skyfire said:
Thor sen gerçekten acayip bir adamsın tüm bow talentlarını almı$sın flame barrage dahi ki ağacın en dibinde gidip millete ise xbow tavsiye ediyorsun ki xbowla $u an esas lvl kasılmıyor , pvp yapılmıyor.dodge/miss olayından insanlarla dalga geçmeyi kes bence

çık çık çık çık dikkatli okursa lvl kasmak ve pvp yapmak için xbow lazım raid için bow lazım diye yazdığımı görebilirsin.ben haftanın 6 günü raid yapıyorum dolayısıyla bow um ama bu xbow yanlış hatırlamıyorsam kayıtlara geçen ilk jaggedbarb dolayısıyla ilklerden olmak için biraz dkp yedim :D
Sosyal ağlarda paylaş

Udinen said:
o videoyu duydum Blackhandden bir reangerınmış herkes konuşuyor ama bir türlü izleyemedim devamlı error veriyo sizde alternatif linkleri varmıdır?

Soulstorm daki blackhand'ler mi acaba? Cogunluk Assasin'e en kotu class diyor ama eleman iyi oynadi ranger'a karsi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
rangerla level yükseldikçe pvp'si kötüleşiyor gibi bi his uyandı bende ya.. lvl 57'yim daha gerçi. böyle parça parça oynuyorum paso, canım sıkılırsa girip günde 10 level aliyorum falan garibim vesselam.

ama bear shaman'i en azından bow ile öldürmek mümkün değil. xbox mu denemeli napmali?
Sosyal ağlarda paylaş

MeSh said:
rangerla level yükseldikçe pvp'si kötüleşiyor gibi bi his uyandı bende ya.. lvl 57'yim daha gerçi. böyle parça parça oynuyorum paso, canım sıkılırsa girip günde 10 level aliyorum falan garibim vesselam.

ama bear shaman'i en azından bow ile öldürmek mümkün değil. xbox mu denemeli napmali?

xbow pvpde yalan.
bow ile bs ye tek atıyorum heallemeye vakti kalmıyor:)o
haa +bow dmg gemler olmadan napıyodum? koşup koşup vuruyodum..
haa tavsiye mi? staminayı kullanmayı çok iyi öğren, kendini rakipten uzak tut, bu sistem üzerine taktikler geliştir(tu)
xbow neden mi yalan? çok yawaş, hele ki conq, assassin, barb, guardian(dps) gibi classlar ilk temasa geçtikleri gibi komboyu tutturunca tek atıyorlarsa xbow gerçektende yalandır..
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
ranger kadar uyuz olduğum bir class yok. Efendim quest yapiyoruz yaparken biyerden ok geliyor evet rangerin biri çıkmış bir tepeye size saydırıyor karşınızda olmadığı için charge da çekilmiyor sadece durup izlemek kalıyor size.

Birde at'la ilerlerken mobun biri oklayıp sizi düşürüyor ya sonra etrafini 10 tane mob kapliyo. Off böyle müthiş sinir bozan bir olay olamaz.

O yüzden Ranger'lara ölüm :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...