o videoyu duydum Blackhandden bir reangerınmış herkes konuşuyor ama bir türlü izleyemedim devamlı error veriyo sizde alternatif linkleri varmıdır?
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Ranger
son patchten sonra bütün official immolation ile çalkalanıyor..
Fury.. assassinlerde iyi oynayınca pis çakıo zaten
yeni patch ile kendimi daha bi guclu hissediyorum nedense..
3 haftadır fln oynamıorum nedir son durum? toparladılar mı rangerları biraz
- 3 hafta sonra ...
rangerla level yükseldikçe pvp'si kötüleşiyor gibi bi his uyandı bende ya.. lvl 57'yim daha gerçi. böyle parça parça oynuyorum paso, canım sıkılırsa girip günde 10 level aliyorum falan garibim vesselam.
ama bear shaman'i en azından bow ile öldürmek mümkün değil. xbox mu denemeli napmali?
ama bear shaman'i en azından bow ile öldürmek mümkün değil. xbox mu denemeli napmali?
xbox degil de, ps3 haklar onlari.
sori, bu ivrenc espriyi yapmak zorundaydim, verdigim huzursuzluktan dolayi ozur dilerim. ayrica oyunda xbox diye bisey var mi bilmiyorum, ben xbow yazmak istenmis fakat talihsiz bir typonun kurbani olunmus diye dusundum, saygilar.
sori, bu ivrenc espriyi yapmak zorundaydim, verdigim huzursuzluktan dolayi ozur dilerim. ayrica oyunda xbox diye bisey var mi bilmiyorum, ben xbow yazmak istenmis fakat talihsiz bir typonun kurbani olunmus diye dusundum, saygilar.
rangerla level yükseldikçe pvp'si kötüleşiyor gibi bi his uyandı bende ya.. lvl 57'yim daha gerçi. böyle parça parça oynuyorum paso, canım sıkılırsa girip günde 10 level aliyorum falan garibim vesselam.
xbow pvpde yalan.
bow ile bs ye tek atıyorum heallemeye vakti kalmıyor:)o
haa +bow dmg gemler olmadan napıyodum? koşup koşup vuruyodum..
haa tavsiye mi? staminayı kullanmayı çok iyi öğren, kendini rakipten uzak tut, bu sistem üzerine taktikler geliştir(tu)
xbow neden mi yalan? çok yawaş, hele ki conq, assassin, barb, guardian(dps) gibi classlar ilk temasa geçtikleri gibi komboyu tutturunca tek atıyorlarsa xbow gerçektende yalandır..
pvp de xbow>bow tartışılacak bir durum değil düzgün kullanmak lazım
eet typo olmuş. xbox alcamda, kafa ona gitmiş heral :P bilgilendirme için tşk.
- 3 hafta sonra ...
ben 21 level rangerım, level kasarken bow kullanmak istiyorum buna uygun talent agacı nedir hangi ağaçtan başlamam gerek teşekkürler...
Sharpshooter
şurdan bi bak http://www.conanarmory.com/search.aspx?browse=1.111.11
- 2 hafta sonra ...
Test serverda rangerı deniyorum.Pvp patchle beraber biraz denge gelecek gibi görünüyor fakat artık elde bowla soldier classları unutmak gerekecek .Xbow hala biraz avantajlı ama onlada range hisi yok.Bakalım denge tekrar sağlanırsa aoc ye biraz daha katlanılabilir.
ranger kadar uyuz olduğum bir class yok. Efendim quest yapiyoruz yaparken biyerden ok geliyor evet rangerin biri çıkmış bir tepeye size saydırıyor karşınızda olmadığı için charge da çekilmiyor sadece durup izlemek kalıyor size.
Birde at'la ilerlerken mobun biri oklayıp sizi düşürüyor ya sonra etrafini 10 tane mob kapliyo. Off böyle müthiş sinir bozan bir olay olamaz.
O yüzden Ranger'lara ölüm :P
Birde at'la ilerlerken mobun biri oklayıp sizi düşürüyor ya sonra etrafini 10 tane mob kapliyo. Off böyle müthiş sinir bozan bir olay olamaz.
O yüzden Ranger'lara ölüm :P
Öne çıkan mesajlar