razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 ii en azından birilerinin bunun farkına varmaları güzel olmuş, tez düzeltirler, bi bakıma boost gibi bişi olcak medium giyenlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Rangerlar assasin'in menzilli olanı diyebilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 ve damage vereni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 abi bu medium armor olayı herşeyi açıkladı benim açımdan..diyorum bi yanlışlık var.. bu arada herşey miss dodge parry oluyo çok salak olmuş.comboyu koydun koydunm yoksa yalansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 çok yalan olmuş evet.. 2'li 3'lü combolar salvo'lar falan tutmamaya başladı şu yeni patchden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 abi combo tutmadı diye geldi benden 6 level düşük adam kesti beni delirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Statlar duydugum kadarı le çalışmaya başlamış gözümüz aydın :) Test edebilen arkadaşlar varmı mesela kaç dexterity kaç dps e denk geliyo evade şansınız arttımı falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Bugünkü patchlemi düzelmiş statlerin çalışması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 16-6-2008 Patch notes said: Stat bonuses from items (strength, wisdom, dexterity and constitution) will now affect your character properly (Note that strength now directly affects your DPS, not your attack rating). Evet bu günkü patch notlarında yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Xbow pawn bow ve diğer pvp maceraları :P dün xbowlu lvl 42 ranger ve bendeniz 45 bowlu ranger arasındaki kapışmayı aktarayım ilki tamamen genk di kabul tuzak peşine 2 shot ne olduğunu anlamadan zaten öldüm ama sonrakilerde farkettimki xbow cidden ezici adamla karşılıklı ok atıyoruz ben salvo+bleeding puncture atıyorum peş peşe karşıdan ne geldiğini görmedim ama 42 ranger beni daha çabuk öldürdü featslerim tam düzenli deil ama arada 3 lvl gibi bir fark war 3 kere öldürdü bu vatandaş beni şimdi ilgimi çeken olayları sorayım 1. bowla hidedan ilk atış sonra salvo + pin down bir daha salvo genede karşıdaki ölmeyip kaçabiliyor kaçan adamın peşine sprint + herhangi bir attack denemesi yeterli olmuyo oku çekip atana kadar zaten gene range den çıkmış oluyo 2. melee range de incapacitating stabs comboya vurup uzaklaşıp salvoya devam etmek mantıklı görünüyo ama uygulanabilirliği biraz sorunlu özet şu kimseyi ganklemiyorum ama başkasına dalan birini görürsem bende saldırıyorum tabi genelde ölmeden kaçabiliyolar yaptıklarımı anlattım yukarıda benmi hata yapıyorum yoksa olaymı budur deneyimlerimizi paylaşalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 defalarca söyledim gene söyleyim :D xbow a geç dün 80 bg deyiz hox un tekine bir piercing shot critledim adam 3% kaldı :D xbow yavaş kabul ama dmg farkı çok büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Evet bende lvl 78 im yeni geçtim xbowa ilk başta alışması çok zor geldi range çok kısa falan ama alışınca insan vazgeçemiyor :) piercing shotla 2 3 mobu aynı anda indirmek acayip zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 dün gece 6 normal 1 boss 5 minion 1 shot aldım ve aramızda sadece 1 lvl fark vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 crossbow'un menzili hakkaten daha mı kısa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 valla o kadar kısaki anlataman bazen ateş etmek icin moba yaklaşırken agro bile cekiyosun yani o kadar kısa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaex Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Lv 52 Ranger ım ve patchden sonra çok fazla ıskalamaya başladı salvo combo, ayrıca pvp sırasında stun vs. ile bozuldugundan ( bozuldugunda verdigi hasar geri alındığından ) pek işe yaramıyor. Bu yüzden artık crossbow denemek istiyorum fakat questlerden mavi kalite crossbow düşmediği için deneme fırsatım olmadı crossbow featlerini. +50 Lv Ranger lar ne düşünüyor acıba geçmelimiyim Crossbow a ? Forumda okuduğuma göre Piercing Shot targetladığın npc ile arandaki cone alana vuruyor bu yüzden 3 lü group halinde duran npclerde en uzakdakini nişan alarak rahatlikla hepsinin healthlerini 0%-20% civarı bırakabiliyormuşuz buda epey avantajlı olcak ayrıca diğer combo lar ilede tek vuruşda rahatlıkla öldürebilcem npcleri. Ayrıca knockback ile combo bölmek çok daha yararlı oluyor pvp de, bow feats deki root a kıyasla. Misal crossbow lu bir ranger ile pvp yaparken salvo atarken knockback yedim. Sonra bir daha salvo denedim bu seferde miss. Yani büyük zaman kaybı ve hasar kaybı oldu bu yüzden :( Fakat pve açısından crossbow un daha iyi olduğunu düşündüğüm için artık crossbow feat ine geçmenin zamanı geldi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Jaex said: Lv 52 Ranger ım ve patchden sonra çok fazla ıskalamaya başladı salvo combo, ayrıca pvp sırasında stun vs. ile bozuldugundan ( bozuldugunda verdigi hasar geri alındığından ) pek işe yaramıyor. Bu yüzden artık crossbow denemek istiyorum fakat questlerden mavi kalite crossbow düşmediği için deneme fırsatım olmadı crossbow featlerini. +50 Lv Ranger lar ne düşünüyor acıba geçmelimiyim Crossbow a ? Forumda okuduğuma göre Piercing Shot targetladığın npc ile arandaki cone alana vuruyor bu yüzden 3 lü group halinde duran npclerde en uzakdakini nişan alarak rahatlikla hepsinin healthlerini 0%-20% civarı bırakabiliyormuşuz buda epey avantajlı olcak ayrıca diğer combo lar ilede tek vuruşda rahatlıkla öldürebilcem npcleri. Ayrıca knockback ile combo bölmek çok daha yararlı oluyor pvp de, bow feats deki root a kıyasla. Misal crossbow lu bir ranger ile pvp yaparken salvo atarken knockback yedim. Sonra bir daha salvo denedim bu seferde miss. Yani büyük zaman kaybı ve hasar kaybı oldu bu yüzden :( Fakat pve açısından crossbow un daha iyi olduğunu düşündüğüm için artık crossbow feat ine geçmenin zamanı geldi sanırım. sıkılmazsan xbowa gec cok yavas ama aynı anda 4-5 mobu indirebiliyorsun ekranda sürekli chain kill yazısını görebilirsin : ) artısı cok eksisi sadece yavaslıgı, yeşil renk xbowlar bircok mavi bowa göre kaliteli ama mavi xbow bulma oranıda cok zayıf, serverın pve ise cok rahat level atlar ve grupların vazgecilmezi olursun : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 hani rangerlar hani.. asıl featlerime geçmedim daha şu immolationu bi denicem diye bekliyorum, işe yaramazsa aklımdaki feati yapıcam.. deniyen varsa bi anlatırsa sevinirim bu abilityi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Ben denedim super ability adama 10 saniye falan fear atıyosun. Bi kere melee ability onu söyliyim eger silah degiştirmeye alışık degilseniz zor gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 official forumlarda herkes immolationı meleeden alıp ranged silaha koyulmasını tartısmakta zaten, üstelik fire trapin altında olmasıda başka bir saçmalık :) immolationın bir diger eksi özelligide fire olan mob fear olarak kacıyor cok güzel ama agro almayan diger moblara yanasırlarsa onlarda yanıyor bir anda üstünüze 1 yerine daha fazla mob gelebiliyor : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 80 olmadıysanız veya olupta raid yapmıyorsanız bow kullanmanız boşu boşuna kendinize eziyet çektirtmektir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ben bowdan çok memnunum, şu an 74üm en büyük zevkim 80 olanları kesmek.. featlerim hayatta kalabilmek(kaçabilmek) ve dps için ayarlı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ben şöyle bişi yaptım bow la fena degil şimdilik. Bow Feats Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 fire stance alcağına shattering stance alsaydın, acrobat da gereksiz gelio yazık 3 pointe.. flame barrage ile knee capping nasıl?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 xbow kullanın sonra gelin bana teşşekkür edin bow ile lvl alınmaz bow ile pvp yapılmaz bow ile farm yapılmaz öte yandan mevcut durumda xbow ilede raid yapılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar