Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
salvodan nefret ettiğim an

önümde bir barbar ve bir assasin , arkalarında ben.. ben salvoyu şarj edene kadar kenklerim 3. adamı dövmeye başlıyordu :)

önümde conqeror varken gayet zevkli ama :D
Mesaj tarihi:
O efsane zaten :)

IMMA CHARGING MY UPPER RIGHT SALVO, NOT MY OVERHEAD SALVO!!!

Off ya okudukça gülüyorum devamlı. Bi de şu kuşun içinden ok geçene çok güldüm, o kadar hızlı salvo attım ki kuş daha tepki veremedi diyor ya :D

300 göndermeleri falan da mükemmeldi, hepsini baştan okuyun bi yerde cevher gibi bütün fotoları toplamış birisi efsaneler resmen efsane.
Mesaj tarihi:
şu oyunda en çok ranger'lara kılım, en çok gank'leyen onlar. tam durmuşun bi mobu öldürdükten sonra, rest yapıyosun, bi bakıyosun hp gitmeye başlıyo, haydaaaa noluyo derken bakıyosun 1 km öteden herifin biri patır patır ok atıyo...

her gördüğüm ranger'ı kesiyorum valla, ister afk olsun ister mob kesiyo olsun... o derece kıl oldum.
Mesaj tarihi:
ranger olmayanlar ganke falan neredeyse hiç yanaşmıyorlar, gül gibi geçinip gidiyoruz.

ama yanımda ranger varsa ben mobumu son sürat kesip girip bir çay falan koyuyorum. henüz gank yapmayan ranger göremedim.
Mesaj tarihi:
aynen official forumlarda da bu geyik dönüyor..

ranger'ın biri çok gang yiyiyorum skillerimin bazıları etkisiz vs. yazıyor, altına en az 15 kişi ilk gördüğüm yerde ranger kesiyorum; rangerlar = wow'daki gnome'lar vs. gibi şeyler yazıyolar =)
Mesaj tarihi:
official zaten tek shotla yatan adamların açtığı nerf topicleriyle dolu.. ölen oyundan çıkıp ağlayarak topic açıo nerf nerf die lol

Kesmesini bilen gayette güzel, rahat ve başarılı bir şekilde kesio rangeri.. KOF yada street fighter oynar gibi dalmayın rangera
Mesaj tarihi:
4 lvl üstü için o dodge vs ama sanki bize öyle değilmiş gibi ben 1 lvl üstümdeki mob a saldırıncada dodge parry miss oluyor

diğerlerini çok etkilemezde combo içinden biri misslerse geri kalanı fail oluyor zaten ya pierce/salvo attık attık yoksa yattık durumundayız hoş olmamış ayarlarlar heralde
Mesaj tarihi:
bu gri mobları buffladılarya yüksek leveller düşük instanceleri yapmasınlar falan diye onla alakalı bi bug oluşmuş sanırım offical forumlara baktımda herkes comboların misslemesinden yakınıyor tüm melee sınıfları etkileyen bir bug.

Ama en çok bizi etkiliyor bence zaten aoe vuramadıgımız icin 2 den fazla mob geldiginde zorlanıyorduk şimdi buda olunca imkansız gibi paso ölüyoruz.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar takıldığım 2-3 yer var komik sorularımı sorayım.

- tortage de depo var mı kullanabileceğimiz varsa nerede ?
- level 20 oldum tortage den nasıl ve nereden ayrılıyoruz?
- gathering skillini almak için sanırım tortageden ayrılmak lazım
Mesaj tarihi:
bildiğim kadarıyla yok

destiny questlerini bitir

evet

bu arada şimdi birşeyi dank ettim line breaker çalışmıyor son 2 gündür ters birşeyler var diyorum diyorum buymuş demekki knock back atmıyor xbow kullanan varsa bir deniyebilir mi
Mesaj tarihi:
KillerLord said:
arkadaşlar takıldığım 2-3 yer var komik sorularımı sorayım.

- tortage de depo var mı kullanabileceğimiz varsa nerede ?
- level 20 oldum tortage den nasıl ve nereden ayrılıyoruz?
- gathering skillini almak için sanırım tortageden ayrılmak lazım

destiny questin var onu yap, seni muhtemelen lvl 19 olduğunda gel yap die uyarmıştır, quest loguna bak görürsün, orda end battle var onu bitirince tortageden çıkıyorsun..
depo için traderlar var, her kültürün kendi şehirlerinde falan bulabilirsin, zaten tortagedan çıkınca bulacaksın
ewet ayrılman lazım, yine her kültürün şehirlerinin 1-2 npc uzaklıkta bu skill leri veren npcler mevcut

edit. cevap gelmiş (bkz. 200tane tab açıp okurken sayfa yenilemeden atılan cevap)
  • Yeni Oluştur...