Saeros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 hmm xbowuma sarılayım madem gerçi çok alıştım bow'a, pewpew filan leg0laz modeli ama napalım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 pvp serverında oynayanlara bow kullanıp waylayerdan shattering stance almalarını tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Ranger olarak en zorlandiginz ve sizi en cok kesebiliritesi olabilen classlar neler? (herkesi keserim diyenler cevap vermesin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 hem xbow hem bow , ikisini birden kullnıyorum.. önce bowla salvo , sonra xbowa dönüyorum.. keyfime göre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 hunty said: Ranger olarak en zorlandiginz ve sizi en cok kesebiliritesi olabilen classlar neler? (herkesi keserim diyenler cevap vermesin) pom pis kesio.. ölmüoda meret.. assassin, bear shaman, demonologist, barbar, dark templar bunlar kolay kesilen ve genelde 1-2 komboyla healtı yarıya dusurulen classlar.. o diilde adam çok seri etrafta donmeye başlıyınca ranger silahların olayı bitio(fps modda denicem bide bakalım).. ne kombo tutuo ne attack.. meele attacklar, kombolar da yeterince zarar veremio(adam kendi meele olunca zaten kendi kombolarını kullanıp sağlam dmg verio) öle dımdızlak kalıo ranger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mighty_THoR said: pvp serverında oynayanlara bow kullanıp waylayerdan shattering stance almalarını tavsiye ederim peki oraya harcıyacağımız bi dunya feat point ile sharpshooterdan alamıyacağımız featlere değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 evet.. ne yaptığına bi bakın , vazgeçiceğiniz feat ille bulunur verdikleri yanında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 rangerlarda stun, knockback vs ye immunity veren bir skill feat vs var da ben mi görmüyorum ? 16. leveldan itibaren karşılaştığım hiçbir ranger stun knockback vs yemiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Çoğu stun çalışmıyor veya düşük lvl kaldığından işe yaramıyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ama sadece rangerlar için geçerli bu dediğim. barbar marbar başka herkesi stunlayabiliyorum. ha arada buglanıyor, onu saymıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 rogue classlarının general kısmında cümle alemi rezil edicek özellikler var ama oynayanların 99% bihaber pvp serverında önce general alınacaklar alınmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 evet rogue featinin ilki bi sureligine knockback resist veriyo süper bişi bilen yada vaktinde kullanan knockback yemiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 şöyle ama, benden önce başkası saldırıyordu ondan yemedi sonra ben saldırdım benden de yemedi. cd'si ve etki süresi kaç saniye ki ? adam ~25 sn boyunca stun immune gezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ozaman birinden yemiştir. o rogue lardan gelen birşey değil stun a gelen birşey yok knockback e var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 peki sharpshooter featleri icinde area attack olanı varmı xbowdakiler gibi, yada xbowdan increase attack column kısmını alsak etkili olurmu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 perfect balance ve kesinlikle escape artist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 bugün bi tankın arkasında oynayınca ilk defa farkına vardım karakteirmin ne kadar güzel olduğunun.. 1-2 hafta daha kazandı bu sayede aoc benden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mighty_THoR said: pvp serverında oynayanlara bow kullanıp waylayerdan shattering stance almalarını tavsiye ederim bu stance çok pis nerf yedi bi işe yaramıo artık die duydum var mı ole bişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Ben nerflendi diyom bana inanmıyosun gelip forumlarda soruyon bide vay utanmaz :) :) :) Hawkeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 nerf yedi diyosunuz da ne nerf yedi onu da açıklasanız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 tunch said: nerf yedi diyosunuz da ne nerf yedi onu da açıklasanız? Shattering stance diye bişi var ranger da bunu açınca her attıgın ok belli bi şansla karsındakini knockback ediyo bu nerflendi artık çok daha az yapıyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 daha kabul edilebilir diyelim eskiden asıl anlamsız imbaydı ben bir salvonun her okunun knockback vurduğunu gördüm hemde elite moba xbowla kullanılacağı hesaba katılarak yapılmıştı insanlar bow ile sömürdüler böyle bir ayarlama kaçınılmazdı şahsen ben kullanıyorum tatminkar sonuçlarda almıyor değilim ama eskisi gibi her attığın vurmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Bogachan said: Ben nerflendi diyom bana inanmıyosun gelip forumlarda soruyon bide vay utanmaz :) :) :) Hawkeye ehue, yok yaw asıl amacım ne derece nerflendiği hakkında bilgi sahibi olmaktı.. hani işte bu nerflenmiş, ne oldu ne yapmışlar anlatın bakalım die dalmamak yani olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 yazdığı şeyi yapmaya başlamış.. no problem.. her attığını vurması saçma olurmuş zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 solo bow için güzel bir feat dağılımı yazar mısınız... waylayer'a verilmemiş olursa daha güzel olur =) salvo OMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar