Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ranger

Darksun

Öne çıkan mesajlar

hımmmm tortage da deilde 30 olduktan sonra connals valleyin ortalarında clanın mekanı var bi tane torin chieftain var(zaten 20-30 arasında questlerle bilirsiniz), onun ustune merdivenle çıkınca 1 merdiven daha var ama çıkılmıyor, oraya çıkmadan kamerayı merdiven boşluğundan yukarı çıkararak yukardaki npcyi gorup onun tam altında durup onun questini alırsanız iyi bi bow ve arrow veriyor.. hawkeye questin adı.. merdiven çıkılmıyor die çoğu kişi alamıyor ama bu taktikle alınıo :)
Sosyal ağlarda paylaş

aptal bi bug var uyuz oluom rangerda(dier classlarda oluomu bilmiyorum).. dielim moba salvo attık 3 tane ok sallıyacak ana hareketinde(önceden yapılan ok yöneri deil skillin kendisindeki atacklar) ama adam çat ilk okta öldü ve ismi yeşil oldu ama halaaa ayakta ve salvonun bitmesini bekliyor yere düşmek için :/ hatta ve hatta adam öldü die komboyu kesersek aynı healtla yine kırmızı olarak canlanıyor :S
Sosyal ağlarda paylaş

3'ten fazla mobda zorlanıyorum şu an (level 48)

tos geliyor, cız bız, 5 mob yerde.
pom geliyor, vou vou, 5 mob yerde.
barbar geliyor, bam bam, 5 mob yerde.
gidiyo böyle daha :p

ben mi bişeyi eksik yapıyorum anlamadım ki. 3 mobda bile pot kullanmak zorunda kaldığım oluyor, 4 mob desen potla bile baya zor kurtarıyorum. ki genelde hp buff'ı olur üstümde yemekten filan

var mı tecrübelerini paylaşmak isteyen usta ranger babililer?
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:
3'ten fazla mobda zorlanıyorum şu an (level 48)

tos geliyor, cız bız, 5 mob yerde.
pom geliyor, vou vou, 5 mob yerde.
barbar geliyor, bam bam, 5 mob yerde.
gidiyo böyle daha :p

ben mi bişeyi eksik yapıyorum anlamadım ki. 3 mobda bile pot kullanmak zorunda kaldığım oluyor, 4 mob desen potla bile baya zor kurtarıyorum. ki genelde hp buff'ı olur üstümde yemekten filan

var mı tecrübelerini paylaşmak isteyen usta ranger babililer?

Abi istersen bossları kesin tek başınıza, bu nedir ya? :)

Şaka bir yana şu ana kadar gördüğüm en güçlü sınıflardan birisi Ranger. Teke tek kaldığımda stunu kafasına çakıp deparla ortamdan uzaklaşıyorum hemen :D
Sosyal ağlarda paylaş

aynen.

hasar vermeye çalışıyorum, tamam adam mob değil de 4 mobu bir araya toplayıp 3-4 komboda en azından birini devirebilirken, adama sanırım 5 kombo , 2 stun, ardından cd leri dolunca komboları tekrar ettim, hpsi yarıya kadar anca indi (ben 23, o 30 idi). sağlığım hala tam , belki şansım olur diye düşünürken 2 normal vuruş ve takip eden komboyu kullandı, bunun üstüne ekranı kapatıp su içmeye gittim.

her gün daha çok pişman oluyorum rangerı 15 te bırakıp barbar rolladığıma.

ha en azından stun edip 3-4 sn koşup hide olmak gibi güzel bir sıvışma olanağım var :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...