kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 xbox alma xbow al =) katılıyorum bu arada alexi 70-80'e kadar xbow gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 zenga sen nerde başladın be ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 kertenkel said: xbox alma xbow al =) katılıyorum bu arada alexi 70-80'e kadar xbow gereksiz 70-80'den sonra hızlısı mı geliyor ki? Çok yavaş geldi bana yani öyle böyle değil. xbox kullanacağımı düşünmüyorum. yeaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 yok o levellarda artık full pvp olduğu için... daha bir pvp odaklı xbow diyolardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 kertenkel said: yok o levellarda artık full pvp olduğu için... daha bir pvp odaklı xbow diyolardı.. Valla bilemedim, sırf PvP odaklı bir oyuncuyum, şu ana kadar elime aldıklarım pek hoşuma gitmedi, açıkçası. "Daha iyisini senin eline veririz." diyecek arkadaşlara şimdiden selam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 betada oynayanlar falan bilir herhalde: iyi bir bow quest'i falan var mı tortage'da, veya satan vendor vs.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 fizban said: zenga sen nerde başladın be ? benim yanimda cirak olarak basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Bu arada Ranger ın melee si iyi diyen arkadaslar lvl 20 den sonra lvl 44 e kadar daha bi tane melee combo gelmedi lvl 20 ye kadar zaten melee agırlıklı rog gibi gidiyo ranger aldanmayın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 80 e kadarda gelmiyecek 20 den sonra melee combo yok mevcutlar iş görüyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 medium armor light armor hangisi alınmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 kertenkel said: betada oynayanlar falan bilir herhalde: iyi bir bow quest'i falan var mı tortage'da, veya satan vendor vs.?destiny questinin sonunda iyi bir bow alıyorsun ancak ondan önceki quest rewardı bowların tamamı sıradan sayılablir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 hımmmm tortage da deilde 30 olduktan sonra connals valleyin ortalarında clanın mekanı var bi tane torin chieftain var(zaten 20-30 arasında questlerle bilirsiniz), onun ustune merdivenle çıkınca 1 merdiven daha var ama çıkılmıyor, oraya çıkmadan kamerayı merdiven boşluğundan yukarı çıkararak yukardaki npcyi gorup onun tam altında durup onun questini alırsanız iyi bi bow ve arrow veriyor.. hawkeye questin adı.. merdiven çıkılmıyor die çoğu kişi alamıyor ama bu taktikle alınıo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Rangerı oynaması cok zevkli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 aptal bi bug var uyuz oluom rangerda(dier classlarda oluomu bilmiyorum).. dielim moba salvo attık 3 tane ok sallıyacak ana hareketinde(önceden yapılan ok yöneri deil skillin kendisindeki atacklar) ama adam çat ilk okta öldü ve ismi yeşil oldu ama halaaa ayakta ve salvonun bitmesini bekliyor yere düşmek için :/ hatta ve hatta adam öldü die komboyu kesersek aynı healtla yine kırmızı olarak canlanıyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 evet ve mob o sırada vurmaya deva ediyo ölmesi gerekirken ben o yüden öldüm bi defa mobda benim ardımdan öldü berabere kaldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 evet yeşil canavarlar tarafından öldürülmek kadar saçma bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Bu arada adamlar salvo daki bugı düzeltmek yerine skili nerfledi artık cok daha yavas ateş ediyo bug dahada rahatsız edici oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Kombolar için buraya bakabilirsiniz. Kombolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 pişman oldum ranger yerine barbar kastığıma şimdi. 20 li seviyelerden yorumlamak ne kadar doğru olur bilmiyorum da, rangerlar 2 komboda öldürüyor yahu. ben cc evade vs uğraşıyorum, adam durduğu yerden 2 vuruşta öldürüyor : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 3'ten fazla mobda zorlanıyorum şu an (level 48) tos geliyor, cız bız, 5 mob yerde. pom geliyor, vou vou, 5 mob yerde. barbar geliyor, bam bam, 5 mob yerde. gidiyo böyle daha :p ben mi bişeyi eksik yapıyorum anlamadım ki. 3 mobda bile pot kullanmak zorunda kaldığım oluyor, 4 mob desen potla bile baya zor kurtarıyorum. ki genelde hp buff'ı olur üstümde yemekten filan var mı tecrübelerini paylaşmak isteyen usta ranger babililer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 işin sırrı xbow da, onhit:knockback te rare bow u bırakıp vendor malı xbow a döndüm 50de, huzura kavuştum tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Buglı bu rangerlar cok fazla gucluler herşeye karşı ama onlarıda kesme yolu var tabi yok deil :) yeterki lwl aynı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Saeros said: 3'ten fazla mobda zorlanıyorum şu an (level 48) tos geliyor, cız bız, 5 mob yerde. pom geliyor, vou vou, 5 mob yerde. barbar geliyor, bam bam, 5 mob yerde. gidiyo böyle daha :p ben mi bişeyi eksik yapıyorum anlamadım ki. 3 mobda bile pot kullanmak zorunda kaldığım oluyor, 4 mob desen potla bile baya zor kurtarıyorum. ki genelde hp buff'ı olur üstümde yemekten filan var mı tecrübelerini paylaşmak isteyen usta ranger babililer? Abi istersen bossları kesin tek başınıza, bu nedir ya? :) Şaka bir yana şu ana kadar gördüğüm en güçlü sınıflardan birisi Ranger. Teke tek kaldığımda stunu kafasına çakıp deparla ortamdan uzaklaşıyorum hemen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 aynen. hasar vermeye çalışıyorum, tamam adam mob değil de 4 mobu bir araya toplayıp 3-4 komboda en azından birini devirebilirken, adama sanırım 5 kombo , 2 stun, ardından cd leri dolunca komboları tekrar ettim, hpsi yarıya kadar anca indi (ben 23, o 30 idi). sağlığım hala tam , belki şansım olur diye düşünürken 2 normal vuruş ve takip eden komboyu kullandı, bunun üstüne ekranı kapatıp su içmeye gittim. her gün daha çok pişman oluyorum rangerı 15 te bırakıp barbar rolladığıma. ha en azından stun edip 3-4 sn koşup hide olmak gibi güzel bir sıvışma olanağım var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Dralnu said: işin sırrı xbow da, onhit:knockback te rare bow u bırakıp vendor malı xbow a döndüm 50de, huzura kavuştum tekrar kesinlikle , ranger oynanıcaksa x-bow üzerinden gidilmeli.. en azından levelin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar