sadATS2 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 hakkaten ilgin klas polearmla baslayıp guard acarsan shıelde ve defansa ekstra alıyosun o arada bun ustune knockback atıp 1 handed shıelda gec overreach ve counterstrıke at onlenemez bı karakter oluyosun. lvl 33 oldum hıc pısman olmadım oynadıgıma hep kotuemıslerdı abıyı sırf pole arm kullanma askına basladıydım sımdı kendımı alamıyom bı de terbıyesız gıbı polearm del 1 handed shıeld gıdıyorum. keza ne kadarda pve alent densede baktıgımda pvp ıcın lazım pek cok oyuncak 1 handedda durup goz kırpıyo adama. defansıve stance dmg dusuruyo ancakonun harıcınde dolasabılecegımı sanmıyorum sureklı cap ta olmak ve 7 8 mobu ust ust koymak ayrı bı keyıf oluyor. en son 32 deyken 36 barbar daldı bosu keserken 2 sınıde kestım. hakkaten terbıyesız bı adam. hızlı degıl surundure surundure olduruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 şu yazdıklarınızdan sonra conqueror'la bunun arasında kaldım, pvp için hangisi daha sağlam gözüküyor size? bir de plate armor denen olay sadece guardian'a özel sanırım? çok fark var mıdır heavy armor ile arasında acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 aynı lvl conq arkadas var dun yaptıgımız duelde kafa kafaya , conq yattıgında guardıan healthının %60 ında falandı. ama kararın bence daha cok oynanıs tarzı ıle ılgılı olmalı keza grubumda conq olmasını ısterım ben her zaman cunku bu kadar faydalı adam olmaz buffları ole guselkı grup ıcın grubu kaldırırda yatırırda. ama last man standıng yapacaksan yalnız kurt olcaksan guardıanı tercıh ederım ben su ana kadar harbı pvp de kaybettıgım olmadı kacan kacana. adam yıkılmıyor casterlara bıle tas cıkartıyosun. yalnız bı parantez acmak lazım mıtraya ne yapabılırım henuz bılmıyorum keza healerlar sonsuz yenılenmelerı ıle her zaman benı korkutmustur acıkcası onun castıngını kırabılecek yuksek dmg olmadıgı ıcınde muhtemelen yıyecektır bızı dıe dusunuyorum ama akısı bakar. ganglerdekı durumuda anlatabılırım. tabı bu genel anlattıklarım 20 33 arası guardıan o da ayrı. dun yıne bı assasıan moblarla kapısırken arkadan daldış dondum falan derken healthının %10 unda topukladı ama grup arkadası necroya donmek ıcın gec kaldıgım ıcın yattım.acıkcası eger casterı farkeder once ona dalarsan bana gore rahat 2 kısı alınır. ama casterı gozden kacırırsan en fazla 1 ını alırsın ehehe yane kısacası alırsın bırını ıste. uzun zamandır oynadıgım mmo larda oynamaktan bu kadarkeyıf aldıgım bı char olmadıydı. ama conanda gordugum kadarıyla her sınıf severek secen ıcın keyıflı oluyor her tarza uygun bısıler yapmıslar o yuzden karar verırken grup mu sınglemı gıdeceksın once ona karar vermende fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 en ağır zırhlı & kalkanlı tipler genelde casterlara karşı en zayıf oluyor diye ikisinin ortası conqueror giderim diye düşünmüştüm, grupla ya da solo konusuna gelince: grupla oynarım herhalde ama gruba bağımlı olmaktan nefret ettim wow'da 3 yıldır, (paladin) takip eden değil edilen olmak istiyorum bu sefer. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 hımm plate sormusun ama onun detayını henuz bılmıyorum sanırım 40 dan sona plate e gececz armor tabıkı farkettırecektır. hele meleler arasında cıddı fark yaratacaktır.yukardada soledıgım gıbı 36 barbarı 32 ıken uzerımde boss varken kesebılıyosam eger bu heavy ıle medıum ve guardıanın defansları sayesınde. hep def capta dolasbılmek hgusel :) ancak temelde eger yanlıs bılmıyorsam yıne guardın dexterytısının yuksek olması gıbı bazı stat ozellıklerı sayesınde zaten kafadan adam yuruyen kale olarak dolasmaya baslıyor. ve oyunda casterların ve healerların bı kısmınında melee dalmak zorunlulugu oldugu ıcın armor bence onemlı olacaktır.skıllerınle stamına regen yapmanda uzayan kombatta senı avantajlı yapacaktır. ılerı lvllarda charge a stun ekledıgınde counterstrıke sayesınde casterları uzecegınde acık. aslında tum sınıflarda bole gusel oyuncaklar vardır sanırım ben tum meleelerı denemıstım betada ve hepsınıde sevdıydım.oyun daha cok sahıp olduklarınla degılde ogrendıgın skıllerı dogru zamanlamanla ılgılı gıbı. guardıanın bana verdıgı avantaj ıse yasım ılerı oldugu ıcın reflekslerımın yavaslıgını tolere edebılecek bı sınıf olması. yoksa muhtemelen assasıanda guardıan kesebılıyodur herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 guardian su an 1v1'de iyi oynanirsa hemen her classi rahat alabiliyor (ToS ve PoM aptal degilse alir yine de), fakat dmg azligi ilerleyen levellarda bayabiliyor biraz. plate evet sadece guardian giyiyor ama casterlar armora bakmadan koydugu icin o kadar da önemli degil o. magic invul itemlari da cok az su an. featlere gelince 1h+shield gercekten pvp icin daha uygun, cünkü snare ve stun yapan abilitylere ulasiyorsunuz, lakin elinizde iyi bi polearm ile Tempest giderseniz cok daha hizli level atlarsiniz, ben polearm la da 3-4 mob ayni anda kesiyorum sonucta shield'in dmg reduction'i pek bi fark yaratmiyor. defansive stance'i iki türlü de kullanmiyorum -%10 dps zaten dmg az olan bi class iyice yavaslatiyor isi. fakat Tempest polearm gidince isteyen kacabiliyor ölecegini anlayinca cünkü snare yok stun yok, o yüzden ben de 1h+shield gidiyorum su anda sirf pvp icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ben de lotro'da 1.5 ay civarı captain oynadım nefret ettim gruba bağımlı oynamaktan. şimdi tos açtım bi tane, beğenmezsem pom açıcam. bırakıcam insanlar bana bağımlı olsun. ha ben yakın arkadaş grubuyla oynayacam ondan grup bulma derdim olmayacak ama yine de kendisi pek bişey yapamayıp gruba buff veren falan olmak istemiyorum :D guardian da böle bi karakter yani tank olarak insanların sana ihtiyacı olucak, 1v1'de de iyiyse daha ne. conquerer ama anladığım kadarıyla buff veren bi karakter gruba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 2 günlük pvp maceramdan bi kaç anı veriim o zmn sana sam , white sands denilen bir bölgede barbarian bi arkadaşı ganklayan bir lvl 17 ye daldım (15 iken) gayet problemsiz indi üstüne bir conq geldi onuda yedim üstüne 3 adamı ark ile beraber yedik ve lvl 17 elemanı bi posta daha yedik :p hepsi non stop ve bittiğinde 30% hp fln vardı üstümde halen underhallsde gezerken dar bi koridorda lvl 17 dark templar + 19 conq arasında kaldım lvl 18 iken baktım olcak gibi değil uzakta duran bir HoX a charge atıp 2liden uzaklaşıp topukladım :D tabii bu dediim enstantane olana kadar yaklasik 10-12 saniye direndim ölmeden yine underhalls de bi assasin ambush attı 2% hp ancak gitti :D döndüm shield sweep , charge , overreach 10% hpsi anca kaldı kaçtı :D henüz bi healer ile yüzleşmedim ama baktım olcak gibi deil , kaçarım zira yeterince dayanıklıyıım o konuda sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 aa bak ıyı benzetme olacak wow demısın mısal pala orada kusturur healersan ama retro pala wowda oynadıgım en ımba sınıftı bence. burada guardıanı hayatta kalmak adına retro palaya benzetıyorum kırılgan bır noktası olmakla beraber cok zor bı karakter. oldurulmesı zor gıbı gozukuyor hos daha baslangıc lvllları uzerıne konusuyoruz.(tabı guardıanın healı yok) conq da dmg fazlası buflardan dolayı hıssedılmekle baraber healı yok ancak spell kullanarak dmg almak kaydıyla kendıne ufak bısıler yapabılıyor. neyse konuya donelım healı yok defansı dusuk dmg bıraz yuksek bence degmez ama dedıgım gıbı bunlar benım dusuncem. conq yerıne dark templar daha ıyı en azından ılerleyen lvllarda healı kuvvetlenmeye baslıyo kalkanı var defans zayıflıgını healla kapayacaktır. guard healı yok ama kale sonucta onunla kompanse edıyor. benı degerlendırmemde dmg maks etmek kazanmayıgetırmıyor. o yuzden betada conq oynamam ve sevmeme ragmen tercıh etmedım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 çok makul anlattın, teşekkür ederim de dark templar işte holy paladine benzeyecekmiş gibi göründü gözüme. ondan ötürü caydım doğrusu ne yalan söyleyeyim. paladini retribution da holy de oynadım, aynı dediğin gibi. retribution'ın da kısıtlı kaldığı yerler vardı gerçi. neyse çok sağolun, biraz daha düşüneyim ve belki de birkaç karakter açayım feat listesi görmek için. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 1 saatte lvl 10 olursun alışınca en temizi hepsini dene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyx3k Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 bu guardian tank degil mi? nasi oluo bu olay. wow da paladin tank oynuodum. patir kütür aliolardi valla. tek güzel yani 100 tane mob olsun gene de hepsini aoe kesiodun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aratorn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Walla ben guardian'ım Crom server'ında gayet rahat kolay kolay ölmüosun baktın kesemiosun hemen tabanları yağla zaten Ben daha öncede EverQuest 2 de lvl 70 paladindim (Jambako) ordada paladinler iyi tanklardı bakcaz artık daha lvl 17 yim 4 gün oldu kolay lvl atlanıo ama:D Eklemek isteyenler : Name: Aratorn Class: Guardian Server:Crom Guild: FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Guardian overreach rank4'le milleti one shot kesiyor. Buyrun videosu, 26. saniyede nasil oturtuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 levellarken juggernaut mu tempest mi sizce ? pek gruplara girmiyorum da girersem de tanklığımı isteyeceklerdir, ayrıca cc falan bakımından daha zengin gibime geldi juggernaut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Fly said: levellarken juggernaut mu tempest mi sizce ? pek gruplara girmiyorum da girersem de tanklığımı isteyeceklerdir, ayrıca cc falan bakımından daha zengin gibime geldi juggernaut. ben dun degistirdim juggernaut gitmeye basladm. skillerde de full bandaging-fast heal ve full taunt a gittm, bya zevkli su anda frenzy acınca cat cut kesebiliorm, ama 2-3 boss varsa defensive takılıp biraz yavas da olsa zorlanmadan kesebiliorm. tek sorun taunt skillerimi maxladıgım icin herhalde provoke manauver acmasam bile 1-2 kere vurdugum tum moblar bnim ustume geliyor ve gitmiyorlar. grup icin guzel ama biraz zorda kalınca ben ayvayı yiorm, cunku gitmiolar pesimden. umarım ilerleyen zamanlarda buna da alısırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 tempeste göre avantaj/dezavantajları peki ? cc eksikliğinden yakınılmış mesela, buna tanklığının daha zayıf oluşunu da eklersek, tempestin dps i ne boyutlarda oluyor diğerine oranla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 tempestın featleri genel olarak dps ve daha çok süpercombo damageları üzerine. Juggernaught ta ise daha çok encounterin attacklar sword masteryler karşı tarafı kitlemeleri oyalamalar damage verip damage almamalar gibime geldi bende level 24 üm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aratorn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ne tempest'ı yauw ben lvl 42'yim bu gün 5 tane lvl 44 wolf saldırdı field of death'te ordan bile sağçıktım yok agalar en iyisi guardian tabikide bi de ranger mobb'lar yanına bile yaklaşamıo :D ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 onu bilmemde, polearm'la barbarımdan hızlı mob parcaladığım oluy ama düşük lvllardan bahsediyorum 20-30 arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aratorn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 zaten o polearm halberd yokmu offfff bi vuruo 700-800 arası sözüm rangerlar karışmasın onlar bi vuruo 1600-1800 arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 lvl 42 ranger ile 3200 critical gördüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 barbar ile guardian arası kaldım barbarmı daha hızlı lvl kasar acaba guardian mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 guardian'ım 2 haftada 42 oldum :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aratorn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 tabikide guardian bi defa asilsin :D barbar değil GU-AR-DI-AN :D emin ol ;) ayrıca aquailon ol (ismi doorumu bilmiorum );) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar