Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bear Shaman

Darksun

Öne çıkan mesajlar

Bear Shaman için paylaşım başlığı.

The spirit of nature is strong in Cimmeria and has begun to manifest itself amongst the barbarians of the north.

Bear shamans can inherit aspects of the great bear like claws, savage strength or adrenaline surges and use spirit totems that heal and counter-attack enemy blows. They can also gain the power to heal and eventually resurrect fallen companions.

Bear shamans are able to equip the heaviest priest armor (medium) and are the sturdiest of all the priests. Capable of mighty combos with their two-handed weapons, and a complement of druidic enchantments, this makes them fearsome enemies in combat. In common with other priests, they also have many healing powers.

Archetype: Priest

Permitted races: Cimmerian

Weapons: Two-handed blunts, bows, crossbows, and thrown weapons

Armor: Cloth armor, light armor, and medium armor

(Türkçeye çevrilecek).
Sosyal ağlarda paylaş

ah be ben acıcaktım =), eheh...

su anda level 18'im... class genel olarak hosuma gitti, zaten bu nedenden hala oynamaya devam ediyorum... tortage'a ilk geldikten sonra level 12-13'e kadar tek kelimeyle acı cektim... wow'da hayatımda olmedigim kadar oldum bu surede... ama ondan sonra yavas yavas guclenmeye basladı ki, su anda bayagı iyi haldeyim... kendi level'ımda en fazla 2 normal 1 minion'ı alabiliyorum kesin... cok kasarsam 3 normal'ı bile alıyorum... oynadıgım diger class'lara gore ilerlemesi daha yavas geldi, ayrıca ilk basladıgımda biraz daha damage agırlıklı bir class'ken gelistikce yavas yavas full support'a donuyor class... spirits feat'iyle gidiyorum su an, hangi agac, hangi tip oyun icindir falan okumadım, direk feat'lerı okudum, daha kullanıslı geldi su anda spirits agacındaki feat'ler... neden oldugunu anlamadıgım bir sekilde class cok hosuma gitti, yoksa hayatta o acı cektigim phase'i bitiremez silerdim char'ı eheh... pvp'de halen bayagı kullanıssız gozukuyor (gerci en son level 15'ken pvp yaptım), ama o benim pvp ozurlulugumden de olabilir eheh...
Sosyal ağlarda paylaş

Yok benim class belli, Pom :) dün Furry'de yer bulamayında Windsoul'da lvl13 POM yapmıştım. Bugun Furry geçerken merak ettim, lvl8'e kadar Guardian ve Bear Shaman oynadım. PoM dps olarak yetersiz midir diye tereddütle bakılıyor ama, 3ü içinde en yeterli dps Pom'da idi :) şuan lvl18 pom ve 3-4mob kesebiliyorum. 3 tane Aoe spell var. tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

sunthewhich said:
Yok benim class belli, Pom :) dün Furry'de yer bulamayında Windsoul'da lvl13 POM yapmıştım. Bugun Furry geçerken merak ettim, lvl8'e kadar Guardian ve Bear Shaman oynadım. PoM dps olarak yetersiz midir diye tereddütle bakılıyor ama, 3ü içinde en yeterli dps Pom'da idi :) şuan lvl18 pom ve 3-4mob kesebiliyorum. 3 tane Aoe spell var. tavsiye ederim.

closed beta review lara gore pom un o aoe si gittikce gucunu yitirecek.
Sosyal ağlarda paylaş

bütün classlar dmg vermesi için oyunda değil zaten bear shaman grup pvp sinde inanılmaz başarılı henüz 16 yım ben ama yüksek lvl lı oyuncular lvl 40 taki bi bug yüzünden gelmeyen 2 spell haricinde oldukça memnun karakterden en azından resmi forumlarda bu yönde konuşmuşlar lvl 15 ten sonra da 2 mob keserken zorlanmıyorsunuz kombolara da rastgele değilde açıklamalarındaki saldırı yönüne bakıp basarsanız 3 tane kendi lvl ınızda adamı zorlanarak da olsa alabiliyorsunuz zaten comboları düzgün sırayla yapmıyorsanız 1-2-3 le takılmaktan farkı olmuyor alışmak lazım sadece biraz
Sosyal ağlarda paylaş

ucunbiri said:
bütün classlar dmg vermesi için oyunda değil zaten bear shaman grup pvp sinde inanılmaz başarılı henüz 16 yım ben ama yüksek lvl lı oyuncular lvl 40 taki bi bug yüzünden gelmeyen 2 spell haricinde oldukça memnun karakterden en azından resmi forumlarda bu yönde konuşmuşlar lvl 15 ten sonra da 2 mob keserken zorlanmıyorsunuz kombolara da rastgele değilde açıklamalarındaki saldırı yönüne bakıp basarsanız 3 tane kendi lvl ınızda adamı zorlanarak da olsa alabiliyorsunuz zaten comboları düzgün sırayla yapmıyorsanız 1-2-3 le takılmaktan farkı olmuyor alışmak lazım sadece biraz

lvl40'taki büyüler geliyor artık, 2 gün önceki patch sayesinde.
Sosyal ağlarda paylaş

volkan questi bana da biraz zor gelmisti, ama yapılmayacak gibi degil, hele su anda bear shaman oldukca guclendi, kasarak 4 mob bile alabilir hale geldim, ozellikle o hot kendi levelındaki moblara invul hale getiriyor resmen seni, canını goturemiyorlar =)...
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:
Valla Volkan questi zorladı, 10 kere falan ölmüşümdür :p

Hemen lvl10 olunca ilk volkan görevini yapmak çok zor, gündüzde kalıp gündüz görevlerini yapıp lvl 14-15 gibi yapmak çok daha kolay(yeni gelen kombolar ve büyüler). Tüm genç şamanlarımıza duyurulur.
Sosyal ağlarda paylaş

knoxville said:
yav aynı volkan questini ben de yaptım. bence bi yerlerde yanlışlık falan yapmışınız siz. ya shielde dikkat etmediniz, pozisyonunuz yanlıştı veya hotsuz daldınız savaşa.

valla dun gece arkadaslarla uyumlu bi parti yapalım diye ugrasırken ben de bir shaman aciim dedim ve volkanda herifler kafamı gozumu patlattı sana olmadıysa buna yakın bisi ben sileyim direk (lvl 10) shaman ı
bu arada healer class ların iyi olması nedeni ile 4 arkadas bir parti yaptık pom tos conq ve bshaman feci olduk desem yeridir : )) hele gankcı 15+ arkadaslar cok agladılar biz daha 10 olmadan once white sands de : P
Asıl sorun ise su yukarıdaki partide shaman yerine daha iyi bir dps ile girsem sanki daha cok oturacakmıs gibi geliyor bana shaman ın low dps sorunu ilerde nasıl oluyor yuksek lvl arkadaslar varsa ve yanıtlarsa sevinirim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...