Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barbarian

Darksun

Öne çıkan mesajlar

Sparkcaster said:
2h pvp dw pve build işte

ben staggering blow un featine de verdim iyi oluyor %10 damage

bende vermiştim önce ama staggering blow u hiçbir pvp de vuramiyorsun nerdeyse herkes kaçtığı için :)

sadece pve içinde vermeye değmez diye düşündüm. onun yerine butcher combo ya piercing damage ekleyen feat i düşünüyorum çünkü o olursa , ve adam pvp de %30 hp ile filan kaçmaya çalışırsa üstüne birde no escape atarsin adam kaçarken ölür büyük ihtimalle
Sosyal ağlarda paylaş

staggering blow kolay vuruluyor ya

bende butcherın talentlarına alışamadım baya baya talent var butcher için ama 20 damage per second for 5 second felan bi skill.
sadece moblara karşı gardlarını başka yana çekmek için kulalnıyorum.

daha level 32 yim arkadaşın accdan arada öylesine oynuyorum, arcane marauder nasıl pvp de iş yapıyormu, vercem heralde ona da
Sosyal ağlarda paylaş

ya aslında 71 lvl a kadar gördüğüm, combolara verilen featlerin barbarın genel karekterinde çok fazla şeyi değiştirmediği.

ama çok hayati önemli noktalar şunlar:

feat vererek alınan 2. stun ve 2. knockback olmazsa olmaz çok önemliler, çünkü neredeyse tüm classlarda knocback ve stun immunity var, 1. lerini kullandıgında genelde boşa gidiyor ama arkasından 2. yi vurdugunuzda yapicak hiçbirşeyleri kalmıyor. tabiki biraz aralıklı yapmak lazım. ve tabi knockback + finishing blow sonun başlangıcı oluyor genelde rakip için.

önerecegim 2. şey combo decapitation combosu feat verip alınan, pvp de çok işe yarıyor çünkü barbarı görünce sürekli koşturan rakiplere instant a yakın bir hızla combo vuruyor ve hatırı sayılır bir damage i var. ayrıca fatalty şansını arttırıyor.

3. olarakda no escape çok işe yarıyor, low lvl lara geçerken no escape etip yoluna devam et o sen giderken ölüyor kendi kendine :D, bu işin geyiği ama esas faydaları, kaçan adama attığında stun ediyor ve yakalıyorsun bu bilinen yanı fakat gördüğüm kadarıyla high lvl pvp barbarların hepsi bunu 1 vs 1 pvp de kullanıyor. örneğin pvp de zora düştüğünüz bir anda rakibe no escape atiyorsunuz stun oluyor kısa bir süre ve piercing dammage overtime yemeye başlıyor, ciddi bi enerjisi siz ona dokunmadan gidiyor, sizde bu arada disarm geçene kadar rakipten biraz uzaklaşıp bir pot çektiğinizde weaponunuz elinize döndüğünde full hp ile rakibinize hazır oluyorsunuz. kaçmak istersneizde kaçarsınız o sürede zaten ama ben genelde weapon geri geldiğinde gidip yarım kalan işi bitiriyorum :)

son olarak ben barbarı fighter barbar olarak hayal edip başladım ve hide olmak hiç düşünmediğim birşeydi. şimdi 70 li lvl lardan sonra aoc de bunun pek mümkün olmadığını anladım. tüm rogue base li classların en büyük avantajı hide olmaları. barbarlarında kesin hide ı maxlamaları lazım sanırım. hem stealth ilk damage iyi bir başlangıç oluyor hemde sizi ganglemeye çalışanlara vs bir stun bir knockback atip sprintleyip çok rahat hide yapip kaçabiliyorsunuz. istersneiz daha sonra tekrar dönersiniz :)
Sosyal ağlarda paylaş

Forme said:
son olarak ben barbarı fighter barbar olarak hayal edip başladım ve hide olmak hiç düşünmediğim birşeydi. şimdi 70 li lvl lardan sonra aoc de bunun pek mümkün olmadığını anladım. tüm rogue base li classların en büyük avantajı hide olmaları. barbarlarında kesin hide ı maxlamaları lazım sanırım. hem stealth ilk damage iyi bir başlangıç oluyor hemde sizi ganglemeye çalışanlara vs bir stun bir knockback atip sprintleyip çok rahat hide yapip kaçabiliyorsunuz. istersneiz daha sonra tekrar dönersiniz :)

Ben ilk başlarda hep hiding'i max tutuyordum. Sonra farkettim ki hiding düşükken de gayet rahat stealth olunuyor. Hiding yerine skulk + run speed mükemmel bir kombo bence.

100 run speed ooc hızınızı %1 arttırıyor. 100 skulk stealth hızınızı %2 arttırıyor. Bu ikisi stack oluyor ve ikisi de stealth hızına etki ediyor. Forumlarda birinin yaptığı test sonuçları şöyle:

Stealth hızı:
0 run speed + 0 skulk: %70 jogging hızı
800 run speed + 800 skulk: %92 jogging hızı
Yani stealth hızınız nerdeyse normal jogging hızına geliyor.

Yüksek hiding ne fayda sağlıyor bilen var mı? Ben 400'den sonra hiç vermemeye başladım. Bir zararını da görmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

sadece ilk sayfayı okuyup yazıyorum.

Birçok kişi Conan "barbar" olduğu için bu oyunda da barbar seçmiş durumda. Bende de bunun etkisi var, ama en önemli nedeni diğer mmo'larda warrior classlarının hep full metal armor giyip shieldıyla tank olarak gezmesinden.
Monktu, barbardı felan böyle üstüne koca koca zırhlar giymemiş savaşçılar oynamak istiyordum hep. Bir de üstüne dual wield olması daha da hoşuma gitti.

Merak ettiğim birşey var, Bu classı conqueror ve assassinle kıyaslarsak oyun stratejileri nasıl farkeder?
Barbarian'ın dps'leri conqueror ve assassin'e göre nasıldır?
Sosyal ağlarda paylaş

destiny questlerini yaparken bol bol ölüyorum barbarla, normal midir bu?

tek başına bir kişiyle savaşmakta zorlanmıyorum da, adamlar genelde 3-4 kişilik gruplar halinde duruyor. patrol etmiyorlarsa tek tek de çekilmiyor.

lvl 1 itemıyla lvl 15 item'ı aynı statlara sahip (özellikle bilezikler felan), bununla da alakalı birşey midir?
Sosyal ağlarda paylaş

2 stun 2 knockback iniz oluyor featlerde 2 hand giderseniz, ve bunların hepsi area gibi. 4 mobu aynı anda kesebiliyorum 2 stun 2 knockbackle zaten bana vurmaya fazla zamanları olmuyor, healing pot mutlaka taşıyın çok işe yarıyor, hp regen yükske oldugu için belki bir healing pot çektiğinizde 2 mob size vursa bile hp niz artmaya devam ediyor
Sosyal ağlarda paylaş

Forme said:
yüksek hiding yüksek lvl mobların yanından geçerken seni görmemelerini sağlıyor. yani onu max yaptiginda kendi lvl in civari moblar yanlarında bir ışık kaynağı meşale ateş vs yoksa seni göremiyor.

Oyunda meşale, ateş gibi ışık kaynakları stealth gölge göstergesini etkilemiyor. Sadece görsellik onlar. Grafik ayarlarında gölge seviyesini yüksek ayarlarsanız çıkan gölgeler de stealth gölge göstergesini etkilemiyor (ağaç gölgeler, char gölgeleri vs). Etkileyen şeyler: Saat, binalar, dağlar vb.

Bone said:
destiny questlerini yaparken bol bol ölüyorum barbarla, normal midir bu?

tek başına bir kişiyle savaşmakta zorlanmıyorum da, adamlar genelde 3-4 kişilik gruplar halinde duruyor. patrol etmiyorlarsa tek tek de çekilmiyor.

lvl 1 itemıyla lvl 15 item'ı aynı statlara sahip (özellikle bilezikler felan), bununla da alakalı birşey midir?

Kendi levelında olan questi yapıyorsan normal değil. Yani quest sarı yada yeşilse rahat yapabilmen lazım aslında. Turuncuysa zorlayabilir. Kırmızısıysa baya kastırır. Ben olsam turuncu yada kırmızıysa multiplayer devam ederdim sarı olana kadar.

Her zaman tek tek çekilmese de genelde ikiden fazla çekmen gerekmiyor. En kötü ihtimalle üç tane çekmen gereken bir iki yer olabilir belki. O zaman da tüm stun'larını kullanıp potion içmen rahatlatır baya.

O item'larla da muhtemelen sadece +0.1 yada +0.2 defense rating verenleri kastediyorsun. Beyaz eşyalar öyle oluyor genelde. Yeşil olanların başka artı özellikleri oluyor. Ama item pek de önemli değil. Nasıl çektiğin önemli.
Sosyal ağlarda paylaş

Forme said:
2 stun 2 knockback iniz oluyor featlerde 2 hand giderseniz, ve bunların hepsi area gibi. 4 mobu aynı anda kesebiliyorum 2 stun 2 knockbackle zaten bana vurmaya fazla zamanları olmuyor, healing pot mutlaka taşıyın çok işe yarıyor, hp regen yükske oldugu için belki bir healing pot çektiğinizde 2 mob size vursa bile hp niz artmaya devam ediyor

kendi levelinde veya 1 2 level üstü 4 mobu devirirsen oyunun profesyoneli olmuşsun diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

odiflame said:
Forme said:

kendi levelinde veya 1 2 level üstü 4 mobu devirirsen oyunun profesyoneli olmuşsun diyorum.

Kendimin 3 level üstü 3-4 mobu deviriyorum. çok da iyi sayılmam. Health potion ve stamina içeceğinden de içiyorum. içmeden de 2 mob rahat iniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

skiller çok saçma sapan oldu.

şöyle ki,

Bu tabloda görüldüğü gibi hiç birini maxlayamadım, hepsinde de azar azar oldu, levelıma yetecek kadar olmadı.

maximum kaça kadar çıkıyor skiller? daha lvl 18'de /180 oluyorsa, lvl 80'e gelince /800 mü olcak?
yoksa bunlar belli bir yerde duruyor da, hepsini birden maxlama sanşım olcak mı?

bir de sprint pek saçma geldi bana. staminam artıyor, ama sprint bu stamina sayısına göre değil, stamina oranına göre harcıyor. en fazla 1-2 saniye sprint çekebiliyorum, hemen 1/4, 1/4 diye staminam gidiyor ve bitiyor. endurance felan bunu azaltıyor sanırım ama hiding arttırcam diye endurance felan hep fakir kaldı.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...