Revenant Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Warhammerda Daoc gibi pvp olmicak orta karar aoc+wow karisimi bisi ortaya cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 evet direk daoc gibi yapmıolar zaten keske yapsalar hehe :) yani iddia ediyorum su paticikte sadece o mmo bolumu mesaj alır heryer ölür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 wow pvp si item>class>yetenek daoc pvp si yetenek>rank>item ciddi pvp idi daoc'daki. Warhammer da o yolda gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Kaliteli PvP arayana her zaman guild wars var :P Bakalım AoC nereye kadar gidebilecek PvP konusunda. Bu arada FPS patchinin gelmesi lazım acil, 30 FPS ile oynayabildigim tortage'dan cıkınca simdi Cimmeria'da 15 FPS ile surunuyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 öss bitsin geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 DAOC un PvP si okadar iyiyse(cok kisiden duydum bunu), neden herkes DaoC oynamiyor su anda, insanlar biktimi veya baska bir sebepmi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Daocun ruhuna tamamen aykırı patch(pve ToA) ve patchler getirerek kendi başını yedi mythic.Şöyle düşün yıllarca rvr yaptığın mekanlari bir gün tamamen değiştiriyorlar ,rvr nin bütün mekaniğini değiştiriyorlar ,ne kadar güzel iş yaptılarsa gerisini okadar kötü yaptılar, (Teknik ve oyun ici destek olarak degil yanlıs anlasilmasin) kendi elleriyle insanlari oyundan soğuttular. Tersini düsünenlerde vardır ama bu pve pathci ve rvr değişikligi oldugu zamanlardaki oyuncu sayısı dususu düsüncemi destekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 2000 veya 2001 oyunu. grafikleri haliyle artık pörtledi. daoc'un pvp'sine herkes aşık, niye uygulamıyolar hakkaten aceba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 http://www.koboldin.de/demhibbies.swf/ Alin size daoc nedir görün bilmeyenler için gelsin :p Üç realmdan biri olan Midgard adamlar iskandinav ekolunden (trolun böğürme sesleri oyundan direk alıntıdır :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 NoTwisT said: DAOC un PvP si okadar iyiyse(cok kisiden duydum bunu), neden herkes DaoC oynamiyor su anda, insanlar biktimi veya baska bir sebepmi var? warhammer yapıyorlar, onu bekliyoruz. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 sabonis said: 2000 veya 2001 oyunu. grafikleri haliyle artık pörtledi. daoc'un pvp'sine herkes aşık, niye uygulamıyolar hakkaten aceba Değil. Daoc'un pvp dengesinin solo veya ufak gruplar değil de fg vs fg ve rvr üstüne kurulu olduğunu anlamayan insanlar nefret ediyor daoctan. Ha ayrıca pve si aşırı bayat ve hiç reklamı yok + çok eski oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 anlamadımğım bir nokta var daoc 1vs1 de matah bişey değil rvr nin atası olduğu için her nekadar biraz kim kime dum duma olsada rvr si dolayısıyla mass pvpsi gerçekten eğlenceli şimdi lvl 71 ranger alıp ki bu karakter doğal olarak cap e vurmamış featleri bitmemiş itemları oturmamış bir karakter bununla az sayıdaki denk lvl lı adamla yada düşük lvl lı adamla pvp yapıp bunu rvr ile karşılaştırmak elma ile armut u toplamak olmuyor mu betada mass pvp test edilmedi kimse ne nasıldır nedir ne değildir bilmiyor civciv de çıkabilir kuşta çıkabilir ama bu oyunu bukadar sattıran siege hadisesi olduğuna göre orada bir mallık yapmalarını beklemiyorum yaparlarsada oyun vanguarddan beter olur birileri bir keep kurup başka birileride kapısına dayanmadığı sürece mass pvp anlamında tatminkar bir bilgi edinemiyecez gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Daoc u uzun süre oynayan insanlar pvp konusunda biraz nasi diyim tutucu oluyor , oynanabilirlik ve user friendly olma konusunda cok daha basarili mmorpgler var tabiki. Ben AoC tan ümitliyim daha cok basindayiz olayın. Şöyle önce bir 80 100 kisilik mass pvp leri siegeleri gorelimde ondan sonra yargılayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Adam başına 10 dolar upgrade lazım o savaşlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 10 dolar? Bana 45-45 PvP için min 400 dolar upgrade lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Ben baştan pc alicam oyun icin bide siz ağlıyosunuz daha :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Absolut said: 10 dolar? Bana 45-45 PvP için min 400 dolar upgrade lazım :) adam başı 10 dolardan 90 kişi 900 dolar yapıyor benim durum daha vahim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Benim bilgisayarı komple degistirmem lazım 1000$+dan bahsediyoruz burda, anakart max 2gb ve AGP destekliyor... Keske her yer tortage gibi olsaydı ya ne güzel 30 FPS alıyodum ordan 15'e dustu artık Cimmeria'da savasırken 2den fazla adam varsa acı cekiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ben de aynen ii demiştim lowda kaldııro 30 fps rahat rahat takılıorum başka zone da olan bi karaktere girdim. Fps yerlere düştü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 İlginçtir ki girdim şimdi yine aynı mekanlarda gayet rahat oynadım tortagedaymış gibi. PAtch çekti acaba fps update falan mi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 oldu sanırım, bende de iyileşme var baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 bendede var bi fps artısı daha doğrusu fps artısı yok gibi de(1-2 fps gidip geliyo işte yukarı asağı 20 cıvarındayım) takılma sayısı cok azaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 grafikleri son 1 ayda çok düşürdüler performans baya arttı ama eski halini bir görebilseydiniz şimdiki hali benim gözüme kötü geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Ne zaman geldi bu patch, ben su anda giriyorum ve patch match yok diyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 yeni bir sistem geldi sanki oyuna, otomatik ayarlari dusurup kaldirma. topnotch bir pc m var, eskiden heryerde full kalite vs guzelce oynardim, simdi sehre girdigimde veya bazi kalabalik yerlede otomatik olarak ayarlarim low a cekiliyor, ardindan high a donuyor ya da low da kaliyor o kalabaliktan cikana kadar. cok rahatsiz edici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar