veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Werewolf said: Resim koyacak mısın, koymayacak mısın? O kadar insan f5i aşındırdı, ayıp değil mi? ben hiç f5 kullanmadım, siz niye kullanıonuski :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 threadden sonra diorm zaten foto koyarsın threadden önceki halim: threadden sonraki halim: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Kaçamak cevaplara hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 veştitsa said: urmesque said: yok geliştirmesi gereken şeyler var daha ama nasıl yapıcak bunu bilemiyorum o kadarını :D geliştirmem gerekenler ingilizce kelime bilgim mi, yoksa yaptıgınız kelime oyunlarına karşı sert tepkiler göstermem mi?? ya aslına bakarsan başta kelime oyunlarımızı anlaman gerekiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 tits var dediler.. hani? nerde? FOTO İSTİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 yanlış quote : ) böğürtlen güzelim ne diyorsa odur tamam mı ? fazla sorgulamıyacaksın. o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 PrudenT said: veştitsa said: urmesque said: yok geliştirmesi gereken şeyler var daha ama nasıl yapıcak bunu bilemiyorum o kadarını :D geliştirmem gerekenler ingilizce kelime bilgim mi, yoksa yaptıgınız kelime oyunlarına karşı sert tepkiler göstermem mi?? ya aslına bakarsan başta kelime oyunlarımızı anlaman gerekiyor :( tam olarak bundan bahsediyordum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 PrudenT said: veştitsa said: urmesque said: yok geliştirmesi gereken şeyler var daha ama nasıl yapıcak bunu bilemiyorum o kadarını :D geliştirmem gerekenler ingilizce kelime bilgim mi, yoksa yaptıgınız kelime oyunlarına karşı sert tepkiler göstermem mi?? ya aslına bakarsan başta kelime oyunlarımızı anlaman gerekiyor :( ama yaa bazılarını cidden anlayamıyorum :( ece buçukçu ne mesela? buçuk ne demek? ayrıca thread dan sonra, threaddan önce ne demek ? :( off off delircemmm ühüüü :( ingiilizce kelime bilgim bile fos kalıo sizin kullanım amaçlarınızın yanında :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ay yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 kabuk said: tits var dediler.. hani? nerde? FOTO İSTİYORUM foto yok :X taze bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 renk atmaya başladı..hissediorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ver. yani foto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Soldan gelen bu sert kroşeyi gören var mı? Oy anam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Emaleth said: Aaah aaah.. Eskilerden kim kaldı, ema apla 1 numarısın öyle kalacaksın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ahahhaha ema mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 fotoya rep :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ya bişey dicem, neden bu paticike kızlar takılmıyo kızlar üye olamaz diye bi kuralı mı vardı eskiden yoksa? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 eh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 hala var. implantasyon yaptırıp giriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Aha bak bir kız üye oldu, konu açtı, şimdiden 268 mesaj atılmış. Böyle 20-30 kızın üye olduğunu düşün? PAticik göçer yaws. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 kızlar var takılıyorlar.. çok var hatta yani bence.. Adam gibi kız sayısı erkek sayısından fazla diyebilirim.. aksdjfhjkfg.. Kendi kendime ayar verdim. Nese başka bölümlerde görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 veştitsa said: ya bişey dicem, neden bu paticike kızlar takılmıyo kızlar üye olamaz diye bi kuralı mı vardı eskiden yoksa? :S şu 18 sayfa üstüne şu soruyu soruyorsun ya ya hakkaten kızsın ya gördüğüm en iyi fakesin. ben inandım hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 takılmayı bildikten sonra her cins takılabilio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar