veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Werewolf said: Resim koyacak mısın, koymayacak mısın? O kadar insan f5i aşındırdı, ayıp değil mi? ben hiç f5 kullanmadım, siz niye kullanıonuski :P
Finkel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 threadden sonra diorm zaten foto koyarsın threadden önceki halim: threadden sonraki halim:
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 veştitsa said: urmesque said: yok geliştirmesi gereken şeyler var daha ama nasıl yapıcak bunu bilemiyorum o kadarını :D geliştirmem gerekenler ingilizce kelime bilgim mi, yoksa yaptıgınız kelime oyunlarına karşı sert tepkiler göstermem mi?? ya aslına bakarsan başta kelime oyunlarımızı anlaman gerekiyor :(
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 tits var dediler.. hani? nerde? FOTO İSTİYORUM
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 yanlış quote : ) böğürtlen güzelim ne diyorsa odur tamam mı ? fazla sorgulamıyacaksın. o kadar.
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 PrudenT said: veştitsa said: urmesque said: yok geliştirmesi gereken şeyler var daha ama nasıl yapıcak bunu bilemiyorum o kadarını :D geliştirmem gerekenler ingilizce kelime bilgim mi, yoksa yaptıgınız kelime oyunlarına karşı sert tepkiler göstermem mi?? ya aslına bakarsan başta kelime oyunlarımızı anlaman gerekiyor :( tam olarak bundan bahsediyordum :(
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 PrudenT said: veştitsa said: urmesque said: yok geliştirmesi gereken şeyler var daha ama nasıl yapıcak bunu bilemiyorum o kadarını :D geliştirmem gerekenler ingilizce kelime bilgim mi, yoksa yaptıgınız kelime oyunlarına karşı sert tepkiler göstermem mi?? ya aslına bakarsan başta kelime oyunlarımızı anlaman gerekiyor :( ama yaa bazılarını cidden anlayamıyorum :( ece buçukçu ne mesela? buçuk ne demek? ayrıca thread dan sonra, threaddan önce ne demek ? :( off off delircemmm ühüüü :( ingiilizce kelime bilgim bile fos kalıo sizin kullanım amaçlarınızın yanında :(
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 kabuk said: tits var dediler.. hani? nerde? FOTO İSTİYORUM foto yok :X taze bitti
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Soldan gelen bu sert kroşeyi gören var mı? Oy anam.
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Emaleth said: Aaah aaah.. Eskilerden kim kaldı, ema apla 1 numarısın öyle kalacaksın :D
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ya bişey dicem, neden bu paticike kızlar takılmıyo kızlar üye olamaz diye bi kuralı mı vardı eskiden yoksa? :S
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 hala var. implantasyon yaptırıp giriyoruz.
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Aha bak bir kız üye oldu, konu açtı, şimdiden 268 mesaj atılmış. Böyle 20-30 kızın üye olduğunu düşün? PAticik göçer yaws.
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 kızlar var takılıyorlar.. çok var hatta yani bence.. Adam gibi kız sayısı erkek sayısından fazla diyebilirim.. aksdjfhjkfg.. Kendi kendime ayar verdim. Nese başka bölümlerde görüşmek üzere.
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 veştitsa said: ya bişey dicem, neden bu paticike kızlar takılmıyo kızlar üye olamaz diye bi kuralı mı vardı eskiden yoksa? :S şu 18 sayfa üstüne şu soruyu soruyorsun ya ya hakkaten kızsın ya gördüğüm en iyi fakesin. ben inandım hala.
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 takılmayı bildikten sonra her cins takılabilio
Öne çıkan mesajlar