Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Crom serverıyla alakalı muhabbetimizi bu topic altında devam ettirebiliriz diye düşündüm. diğer arkadaşlarda kendi serverlarının topiklerinin açarlarsa derli toplu olur sanırım forumumuz.

dark templar olarak başladım ama beceremiyorum sanırım , barbar deniyorum şu anda , dertsiz başıma dert aldım conana başlıyarak onu bilir onu söylerim :)
Mesaj tarihi:
ismi lazım değil says:
pvp serverda oynayayım dedim sabrım yetmedi
ismi lazım değil says:
wihtesand islanda 15 dakka res olduğum yerde camplandım
Mesaj tarihi:
bunun orneklerini cok gorucez ama daha cok yabancilarda olucak..

FFA pvp hangi mmo da vardida herkes ffa pvp diye bagiriyor sasiriyorum ya bi gank in kralini yesinlerde gorsunler.. Official forumlarda yaklasik 2007 basindan beri not aldigim bazi nickler var onlarin aglamasini bekliyorum ve aglayacaklar adim kadar eminim..

Unofficial pvp server ruleset diye topicler cikmaya baslar oyunun cikisindan sonra :)
Mesaj tarihi:
tunch said:
ismi lazım değil says:
pvp serverda oynayayım dedim sabrım yetmedi
ismi lazım değil says:
wihtesand islanda 15 dakka res olduğum yerde camplandım

Herkes yetenegıne ve zevk alma bıcımıne gore secmelı bence pve yada pvp serverını.
Mesaj tarihi:
ffa serverlarına bukadar yüklenmemek lazım başta bir gang fest olacağı zaten biliniyordu ffa serverlar daha önce shadowbane de denendi ve bence zevkliydi ffa serverın dengeye gelmesi biraz zaman alır birkaç gün sonra insanlar xp ye yüklenmeye başlar
Mesaj tarihi:
ya oyun oynuyoruz neyin yetenegiymis..

yani toplamda 5 tusa sirayla ve degisik sekillerde basmanin neresinde bir yetenek var birisi bana aciklasin onu..

dedigin gibi tamamen zevk alma bicimiyle alakali vede ffa pvp roll on pve n00b13 diye bagiran tiplerin yarisi 2 hafta icinde forumlari aglama duvarina cevirecekler..

cunku pvp olayinda bir fark yok borderline zaten kocaman bir alan gibi duruyor pvp server ile pve arasindaki tek fark neutral zone da olduremiyorsun..

Bence bu ruleset sadece rp-pvp de yapilmaliydi.. Ama sirf ezik kalmayim diye ffa pvp holiganligi yapanlara dayanamadi funcom ki bencede dogrusunu yapti cok fazla hardcore oyuncu cekti bu sayede..

hammerheart i suanda bitirdi bence o oyun cikmaz bile :)
Mesaj tarihi:
Cromda Assassin actim isim Uzun ..

Ben en yuksek dun 39 adam gormustum .. bu gun oyniyanlarin arasinda en yuksek 36 gordum .. Bu arada serverde kac kisi oynadigini nerden ogrenebiliriz ve Serverlerin PoP limiti kac ?
Mesaj tarihi:
gellidus said:
ya oyun oynuyoruz neyin yetenegiymis..

yani toplamda 5 tusa sirayla ve degisik sekillerde basmanin neresinde bir yetenek var birisi bana aciklasin onu..

dedigin gibi tamamen zevk alma bicimiyle alakali vede ffa pvp roll on pve n00b13 diye bagiran tiplerin yarisi 2 hafta icinde forumlari aglama duvarina cevirecekler..

cunku pvp olayinda bir fark yok borderline zaten kocaman bir alan gibi duruyor pvp server ile pve arasindaki tek fark neutral zone da olduremiyorsun..

Bence bu ruleset sadece rp-pvp de yapilmaliydi.. Ama sirf ezik kalmayim diye ffa pvp holiganligi yapanlara dayanamadi funcom ki bencede dogrusunu yapti cok fazla hardcore oyuncu cekti bu sayede..

hammerheart i suanda bitirdi bence o oyun cikmaz bile :)

pvp daha cok skill istiyor. sonuc olarak karsındakı mob deil insan, pve temel olarak daha cok vakit istiyor...

fury de millet ganklemeyi kesti biraz.aklında suphe olanlar icin soyliyim insanlar oyle 100 kisi falan gezmiyor.
dun 2 kisi quest yaptık 5 saat boyunca sadece 1 kez olduk.
sonucta herkes isine bakmak istiyor.
Mesaj tarihi:
ben de pvp de açmıştım. gank olayları içimi açmadı. arealar çok küçük geldi kendini tehdit altında hissetme deil direk öldürüleceğini biliyorsun belli yerlerde :) direk pve'de açtım fazla uğraşmadan. şimdi crom'dayım Norac ismim.
Mesaj tarihi:
draedan said:
resource inizi calan birine ya da 10dk da bir spawn olan quest mob unuzu kesen birine dokunamamak nasil bir duygu :D

aynen katılıyorum. ffa olmasının en güzel yanı da bu zaten ;)
  • Yeni Oluştur...