Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft II

huun

Öne çıkan mesajlar

huun said:

vay anasını 2 gün bakmadık tossu nüklemişler.

ama durum sanırım şöyle birşey: genelde balans tutturabilmek için ırklardan birisini sabit alıp değişliklere öbürleri üstünde başlıyorlar. bw'nin ilk patchlerinde de önce hep tossla oynamışlardı. goon'un spawn süresi, cool of time, fiyatı hep ilk değişenlerdi, sonra diğer ırklara bişeler ekleyip çıkarttılar.

sanırım daha cok sey yapıyolar.
sidmiden balansı ince ince oturtmak yerine hazır beradayken abartılı seyler denıyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

Toss ile Terran'ı beğenmedim. Toss'da yine var birşeyler ama Terran yerinde saymış. Zerg değişiklikleri güzel olmuş. Favori ünitem sentry (tu)

Kamerada zoom, rotate yok galiba? Öyleyse sene 2010 diye hatırlatmak lazım, yuuuuhh. Efektler, animasyonlar çok iyi. Oyun resmen akıyor.

Mule varken sweep belki ama o supply ability nedir...

Warcraft 3'den bile daha az buff ve debuff var. Ufacık, tooltipsiz iconlar. Gözlerime inanamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

zoom var, rotate görmedim; bence ikisine de ihtiyaç yok zaten. oyuna ya da oynanışa birşey katmaz onlar. birimleri daha detaylı görmek hoş tabii; ama oyunun ortasında kim yapar ki bunu?

supply zamazingosu da fena bir olay değil. ilk oyunda sıkı bir oyunda supply kaçırmak çok fazla şeye mal olabiliyordu. ikinci oyunda henüz o kadar sıkı rekabet olmadığı için şu anda pek birşey ifade etmiyor.

iconlarda açıklamalar var baya, gözünden kaçmış olabilir.

terran'da da çok değişiklik var, niye yerinde saydığını düşünüyorsun ki?
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

Toss ile Terran'ı beğenmedim. Toss'da yine var birşeyler ama Terran yerinde saymış. Zerg değişiklikleri güzel olmuş. Favori ünitem sentry (tu)

Kamerada zoom, rotate yok galiba? Öyleyse sene 2010 diye hatırlatmak lazım, yuuuuhh. Efektler, animasyonlar çok iyi. Oyun resmen akıyor.

Mule varken sweep belki ama o supply ability nedir...

Warcraft 3'den bile daha az buff ve debuff var. Ufacık, tooltipsiz iconlar. Gözlerime inanamadım.

su anda terran oynuyorum az az, cok zevkli olmus, bi yandan cok mobil bi yandan değil, bole her han bi trade of icindepozisyon alırken guzel baya.

toss cok odunda oynanabiliniyo cok sekilde, oynıyana bağlı biraz.

Kamera zoom ve rotate warcrafttaki kadar var. ihtiyac duymadım daha wc3 dede duymamıştım zaten.

bff/debuff oyunu değil zaten sc, arada sırada bikac bütü atılır onlar nadir buff ve debuff verir genelde ani etkileri olur. buf debuff oluncada unitenin üstündeki effectlerden görürsün zaten, sc3 tede böleydi. Ben buff debuff barına baktığımı hatırlamıyorum bi ünitenin, sadece dk'nın aurasına bakmışlığım vardır, oda death pact alıp almadığını görmek için.
ikonlar eksik su anda zaten baya tekrar var, ama onlar genelde sadece silah tiplerinde falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Komutan said:

Zoom ve rotate'e oyun oynanirken ihtiyac duyulmayabilir ama mod, senaryo falan hazirlarken ise yarar. Gerci belki de map editor'da rotate fonksiyonu olur.

aşağıdaki gibi motoru olan bir oyunun editöründe kesin olacaktır zaten öyle şeyler. oyunda olur mu olmaz mı o bilinmez.

huun said:

scII map editor nedir ne değildir diye dustin browder bir sunum yapmış.

http://www.youtube.com/watch?v=joNPrnY4K_4&feature=player_embedded

bu sahneleri gördükten sonra gerçekten güçlü bir pc isteyeceğini anlamış olduk üzülerek. rts oyun motoruyla 3d shooter yapılabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Quel-Thul said:

oyun editörü efsaneymiş, ama hero konsepti ve skiller olmadıgı icin wc3 editöründeki gibi bıraz kısıtlayacak bu map yaratanların yaratıcılıgını

bi enfo bi dota olmayacak yani :l

nerenizden uyduruyorsunuz osu yok busu olmayacsk diye?

dustin brower gayet net soledi oyunun dizaynini yaptigimiz sisteme cok benzer bir editor yaptik
boylece sc2 motoru ile yapilabilecek nherseyi yapabilirsiniz diye uc ornek olarakda fps shooter oyunlarini gosterdi dota benzeri oyunlar icinde custom hero yaratabileceginizi gosteren bir video bile vardi
ultraliskin sirtina sunken colonyler entegre edilmis vs yani dotadan fazlasini bile bulucaksiniz bu konuda ;p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...