Cuce Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 eline acc geciyo demek, elime acc geciyo demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Kojiroh said: Abi oyy newsletter'ı kapatmışım zamanında. Acaba kapalı olanları almama gibi bi durum var mıydı. ÇOK İSTİYORUM LAN :( abi bende de kapalıymış o, sırf o yüzden şimdiye kadar gelmediyse döverim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 acc bende de var ki; ama adam herkese vermiş ben hiç uğraşmıyorum o yüzden. aslında arasam çıkar kesin bi yerden, tunca alsın da önce... scII'de de çömezim yapayım. yoksa uğraşmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 bisi olmaz, bende varım artık nasılsa msnden bütün gece "abi bu adamı nası yenicez" diye ağlıycaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Bone said: Kojiroh said: Abi oyy newsletter'ı kapatmışım zamanında. Acaba kapalı olanları almama gibi bi durum var mıydı. ÇOK İSTİYORUM LAN :( abi bende de kapalıymış o, sırf o yüzden şimdiye kadar gelmediyse döverim kendimi. Ben sey duydum, amuda kalkip bekleyenlerin sansi %57,865 artiyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 o başka bişe karıştırmayalım şimdi onu. COO'ların komutan'ı olma ihtimalin nedir bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 http://www.livestream.com/tuncasc2 ses ayarını halledince başlicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 kısa bir gecikme var hatta kalınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ses gibi artistik faktörleri boşver, oyna da görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 bekliorum şu an haber vericem xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 sesi kıs biraz. çok çırtlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 of us clienti var bende euyu indircem şimdi ama 20mbit net var iner çabucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 bende offline gözüküyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 merakla bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 kapalı şu an, client indiriorum. eu torrenti bulamadım blizzden indiriorum torrent olsa daha hızlı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 madem beklenio bende bi rep koyayım öle ahım sahım bişii değil ama voidray baskını yapan toss ve nydus channel icin örnek teskil edio gibi biisii :p http://rapidshare.com/files/354397455/2010-02-22_23-13-27-gghydra.SC2Replay.html ii oyuncu deilim yannız öle atıp tutmayın bu ne lan noobmusun fln diye asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ufak tefel dosyalar için rapide koymayın artık bişe lütfen. yalanlarını yiyeyim, boş slotları yokmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ne bilem en temizi rapid geldi kızma ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 mediafire en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 mediafire lütfen evet. bu arada evet kendi replaylerinizi koyunda konusalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 http://www.mediafire.com/?d1qzzzmwncc mediafire o zmn :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 baslayinca/baslarsa haber verir misiniz buradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 huun said: o başka bişe karıştırmayalım şimdi onu. COO'ların komutan'ı olma ihtimalin nedir bu arada? Son derece yuksek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Vayyy, Komutan da buralardaymış. 9-10 sene öncesine gittim birden. Peo, olm bak çok pis gathering var. Bu arada SC2 crack edip replay izleme olayını yaptın di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Vayyy, Komutan da buralardaymış. 9-10 sene öncesine gittim birden. Peo, olm bak çok pis gathering var. Bu arada SC2 crack edip replay izleme olayını yaptın di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar