Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft II

huun

Öne çıkan mesajlar

FreEmoon said:

Hesapta hangi oyunların olduğunun hiç bir öneme sahip olmadığı biraz önce kesim olarak ispatlanmış oldu.

Benim hanımın içinde sadece 1 adet WotlK olan, hemde 3 aylık bir battlenet hesabına SC2 beta gelmiş. Direk accountta ki linkten indiriyorum :D.

iste..

evlenedipte yuva sahibi olurp geniş ailemizle sc2 kazanma sansımız olmadıki hiç.
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:

Hesapta hangi oyunların olduğunun hiç bir öneme sahip olmadığı biraz önce kesim olarak ispatlanmış oldu.

Benim hanımın içinde sadece 1 adet WotlK olan, hemde 3 aylık bir battlenet hesabına SC2 beta gelmiş. Direk accountta ki linkten indiriyorum :D.

tüm umudum hesabımda tüm blizz oyunlarının olmasıydı :(
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

iste..

evlenedipte yuva sahibi olurp geniş ailemizle sc2 kazanma sansımız olmadıki hiç.

şöyle düşün: senle ben evlenmiş olsaydık , kaos çıkacaktı.

dün gece acımadım 3g kotama, indirdim ve 2-3 rep bakabildim. şu anda çok ciddi balans sorunları var oyunun. düzeltilir bir şekilde; ama beta zannettiğimizden uzun sürebilir.

grafikleri tam gerçeklikte beğenmedim pek. beğenmemem kötü olduklarından değil, sadece bir rts için fazla göz alıcı olmasından. farklı ayarları deneyemedim; ama en düşük kaliteyi tercih ederim ben tam detaylara.

gene görebildiğim kadarıyla kısıtlı vakitte, eski oyundaki ırklar arasındaki oynanış farklılığı ortadan kalkmış gibi ya da en azından eskisi kadar keskin değil bu fark.

betaya girmiş bir arkadaşım var, eğer bu akşam yola çıkmayacak olursam gidip evine çökecem elemanın. çok daha yakından inceleme imkanım olacak inşallah.

crack olayına bir kere daha dikkatinizi çekiyorum, geçen mesajım üstüne bazı kaynaklar olmuş arada.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

gene görebildiğim kadarıyla kısıtlı vakitte, eski oyundaki ırklar arasındaki oynanış farklılığı ortadan kalkmış gibi ya da en azından eskisi kadar keskin değil bu fark.

bana da böyle geldi ama daha çok erken kesin bir yargıya varmak için. umarım gözüktüğü gibi değildir veya öyleyse de çözüm bulunur.
Sosyal ağlarda paylaş

ulan lan hüleyn oynayamayacam betayı

şu adam gayet iyi oynuyor yalnız bulabildiğim stream sahipleri arasında.

http://www.teamliquid.net/video/userstream.php?user=FrozenArbiter

bazı bloglarda micro çok daha ağırlıkta falan demişler, izlediğim kadarıyla ağırlıklı bir micro göremedim ben. gerçi millet daha birimleri hakkını vererek kullanmaya başlayamamış, sanırım bunun etkisi de var. replerde de dikkatimi çekmişti, birimler çok fazla stack oluyor özellikle choke pointlerde. sağlıklı bir micro ortamı da yok bence.

sc'nin devamından ziyade sc wcIII karışımı bir oyun olmuş, bu çok net görünüyor. multi-tasking zaten çok önceden açıklanan özelliklerden dolayı geri planda kalır demiştik, gerçekten de öyle olmuş.

queen imba bu arada. tl'de adamlar queen yüzünden ağlarken "ne alaka?" falan demiştik; adamlar haklıymış.

balans zaten çok bozuk, düzelecektir mutlaka. görebildiğim kadarıyla z>p>t şu anda.
Sosyal ağlarda paylaş

lovecraft0Z said:

hacı bende sc orjinali yoktu

şimdi gidip o bestseller serisinden sc+brood alsam
keyi ekleyip beta beklesem sizce mantıklı olur mu? yoksa artık geçti borun pazarı mı diyosunuz

aşağıyı oku kendin karar ver

Silphatos said:

FreEmoon said:

tüm umudum hesabımda tüm blizz oyunlarının olmasıydı :(
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

ulan lan hüleyn oynayamayacam betayı

şu adam gayet iyi oynuyor yalnız bulabildiğim stream sahipleri arasında.

http://www.teamliquid.net/video/userstream.php?user=FrozenArbiter

bazı bloglarda micro çok daha ağırlıkta falan demişler, izlediğim kadarıyla ağırlıklı bir micro göremedim ben. gerçi millet daha birimleri hakkını vererek kullanmaya başlayamamış, sanırım bunun etkisi de var. replerde de dikkatimi çekmişti, birimler çok fazla stack oluyor özellikle choke pointlerde. sağlıklı bir micro ortamı da yok bence.

sc'nin devamından ziyade sc wcIII karışımı bir oyun olmuş, bu çok net görünüyor. multi-tasking zaten çok önceden açıklanan özelliklerden dolayı geri planda kalır demiştik, gerçekten de öyle olmuş.

queen imba bu arada. tl'de adamlar queen yüzünden ağlarken "ne alaka?" falan demiştik; adamlar haklıymış.

balans zaten çok bozuk, düzelecektir mutlaka. görebildiğim kadarıyla z>p>t şu anda.

Micro bence eskisinden daha onemli. Hatta microyu arttirmak icin bence fuzuli hamallik duzeyine ozellikler eklenmis, mesela queenin larva uretimini hizlandirmasi.

Ben genelde zerg oynuyorum, T1'de roachlar cok guclu gorundu. Zergling/baneling combosu yaptigim zaman pek basarili olamiyorum ama roach spamlayinca iyi sonuc aliyorum.

Gerci roachlarin havaya vurmadigini bilmiyordum ve Terran'a karsi aci bir tecrube yasayarak ogrendim.

Bir de savunma binalari(en azindan zerglerinki) eskisine gore daha gucsuz geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

3 ırk arasında mikro kontrolü vs olarak zerg en zoru geldi bana dendiği gibi larvaları ayarlamak falan ciddi alışmak gerekn sabır isteyen iş hata affetmio zerg cok "vulnerable" tabir doğruysa yani bi anda bir boşluğunu yakalasınlar delip geciyorlar.. iyi oynayamiosan kazanma şansın gercekten cok az zergle

suan bi protoss yogunlugu var

warp ray + stalker spam edip dalanlar cok zevksiz bir oyun umarım bi balans gelirde millet sırf bu tek birim spam etme olayını bırakır.
Sosyal ağlarda paylaş

hacı şimdi benim bi arkadaşın key i var diyelim
ama kendi bilgisayarnın bilgilerini girmiş falan tabi key ona gelmiş kullanmayacak bana veriyo ben onu nasıl kullanıyorum?
battle net e onun hesabından mı girmem gerekiyor mutlaka sc beta oynamak için? yoksa kendi hesabımdan sadece onun beta key ini kullanabilecek miyim?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...