huun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 2 saatte 1 cm ilerledi çubuk, çıkın youtube'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 en iyi battle report buydu bence eğlendim baya nukeler psi stormlar havada uçuştu. nuke ilk oyuna göre daha çok kullanılcak gibi çat çat atıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 baska nerde var bulamadımki dl edicek. sitede yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 bir ghost yedi bitirdi adami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 vay be, psi storm cokmu hızlı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 İlk oyun çıktığında ben pro oynarım diyordum. Galiba bu son battle reportlardan biri hala pro oynarım diyorum. Çok eylenceli olucak sc2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 sağ alttaki ünite görünümlerini sevemedim ben. bu kadar güzel artwork falan varken çok daha hoş şeyler bekliyordum, zealot falan ilk oyunda daha güzel görünüyordu bence. çok güzel bir oyun değildi bence nerdeyse baştan sona terran yönlendirdi oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Psi strom deli ötesi olmuş. Ancak tor bana aşırı zayıf geldi. Nerde ilk yayınlanan tor nerde bu tor. Sinek gibi düşüyor saldırı altında. Şöyle ön safları tutabilen dayanıklı bir birim havasında değildi hiç. Psi storm yiyen toru kaçırmaya çalıştı adam ya şaka gibi. psi stormda da kaçacaksa ne anladım ben o kadar büyük ve kağnı gibi birimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Cuce said: vay be, psi storm cokmu hızlı? süresi kısaldı ilk oyuna göre; ama ilk saniye damage vermiyor. yani bir yandan avantajlı hale geldi, bir yandan dezavantajlı. terran çok pis olmuş yalnız. mobilite diyip duruyor dustin, sanki biraz suyunu çıkarmışlar. medivac, hareket halindeyken birimleri alabiliyor yerden. hit pointi mi fazla, yoksa stalker mı fıs anlayamadım; ama 3-4 stalker ateş ediyor yarısına geldi hp. ayrıca çok hızlı tamir etti scv'ler. adam tek scv'yi gönderdi, 1 saniye sürmedi. warp ray, indirme yaparken yaklaşık 2 saniye cast süresi var. hiç hoş olmamış. bunkerlı, turretlı terran üssüne pek etkili olmaz o. 2. bölümü izleyemedim hala, çıkın lan youtube'dan çok yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 FreEmoon said: Psi strom deli ötesi olmuş. Ancak tor bana aşırı zayıf geldi. Nerde ilk yayınlanan tor nerde bu tor. Sinek gibi düşüyor saldırı altında. Şöyle ön safları tutabilen dayanıklı bir birim havasında değildi hiç. Psi storm yiyen toru kaçırmaya çalıştı adam ya şaka gibi. psi stormda da kaçacaksa ne anladım ben o kadar büyük ve kağnı gibi birimden. zaten alakası yok eski thor'la. Eski thor'u THOR! şekline ünlemle yazm zorunluluğu falan vardı. su anda direk factory'den cıkan bi birim thor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 abi ben bu siegeli tankin kaldirilabilmesini cok sacma buldum ya o ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 anlamadım? tank siege mod'da kalkmıyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Cuce said: zaten alakası yok eski thor'la. Eski thor'u THOR! şekline ünlemle yazm zorunluluğu falan vardı. su anda direk factory'den cıkan bi birim thor. Eee bu hali ile thoru kullanacak kimse çıkmaz ki ya. Harbiden ne gibi bir artısı var bu tor'un çok mu ucuz? Ya da ne bilim çok hızlımı çıkıyor? Niye tank yerine bunu basim onu anlamadım. Havaya karşımı etkili. Bir goliath yerine alternatif olarak mı yapıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 bi cok yüksek dmg veren instant atackı var. 3 tanesi bi kez kullanıp ana binayı yamulttu. eğer range'ı iyiyse, templar falan temizliyebilir critik anlarda, veya dmg'ı unitelere karsı iyiyse archoon/tank/ultra temizlersin cacuk cabuk cok etkili olabilir. tankın aksine deploy olması gerekmiyo, daha dayanıklı vesaire vesaire, var sebebı aslında kullanmak için su haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Ability şeklinde mi bu instant attack dediğin. Hani Battlecruiser'ın Yamato'su gibi birşey mi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 evet aynen oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 missile barrage gibi bi skilli vardı uzun mesafeden binalara massive dmg vermek icin kullanılan onu dior cüce ve sanırım StA , StS olması de önemli etken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 yok onu kaldırdılar, direk single target'a yüksek dmg bir skilli var su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 oha yannız spam yapmış mesajlar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Thor berbat olmuş ya. Eskiden 20 Hydralisk arasına 1 tane Ultralisk attığında en azından bir iki tanesini öldürürdü, burda 20 Hydralisk arasına 4 tane Thor attığında şakkadak diye ölüyor hepsi. Goliath ve Tank kombosu varken Thor'a ne gerek var anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 belki fiyatı daha makuldür? vardır bi sebebi olmassa ztn 1 ay geçmeden multide bi şekilde rewamp ederler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 http://img134.imageshack.us/img134/1889/1991s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 qahaha ben bunu nasıl gormemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 bişiler leaklensede izlesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 http://www.starcraft2.com/ wings of liberty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar