Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft II

huun

Öne çıkan mesajlar

Psi strom deli ötesi olmuş.

Ancak tor bana aşırı zayıf geldi. Nerde ilk yayınlanan tor nerde bu tor. Sinek gibi düşüyor saldırı altında. Şöyle ön safları tutabilen dayanıklı bir birim havasında değildi hiç. Psi storm yiyen toru kaçırmaya çalıştı adam ya şaka gibi. psi stormda da kaçacaksa ne anladım ben o kadar büyük ve kağnı gibi birimden.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

vay be,

psi storm cokmu hızlı?

süresi kısaldı ilk oyuna göre; ama ilk saniye damage vermiyor. yani bir yandan avantajlı hale geldi, bir yandan dezavantajlı.

terran çok pis olmuş yalnız. mobilite diyip duruyor dustin, sanki biraz suyunu çıkarmışlar. medivac, hareket halindeyken birimleri alabiliyor yerden. hit pointi mi fazla, yoksa stalker mı fıs anlayamadım; ama 3-4 stalker ateş ediyor yarısına geldi hp. ayrıca çok hızlı tamir etti scv'ler. adam tek scv'yi gönderdi, 1 saniye sürmedi.

warp ray, indirme yaparken yaklaşık 2 saniye cast süresi var. hiç hoş olmamış. bunkerlı, turretlı terran üssüne pek etkili olmaz o.

2. bölümü izleyemedim hala, çıkın lan youtube'dan çok yavaş.
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:

Psi strom deli ötesi olmuş.

Ancak tor bana aşırı zayıf geldi. Nerde ilk yayınlanan tor nerde bu tor. Sinek gibi düşüyor saldırı altında. Şöyle ön safları tutabilen dayanıklı bir birim havasında değildi hiç. Psi storm yiyen toru kaçırmaya çalıştı adam ya şaka gibi. psi stormda da kaçacaksa ne anladım ben o kadar büyük ve kağnı gibi birimden.

zaten alakası yok eski thor'la. Eski thor'u THOR! şekline ünlemle yazm zorunluluğu falan vardı.

su anda direk factory'den cıkan bi birim thor.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

zaten alakası yok eski thor'la. Eski thor'u THOR! şekline ünlemle yazm zorunluluğu falan vardı.

su anda direk factory'den cıkan bi birim thor.

Eee bu hali ile thoru kullanacak kimse çıkmaz ki ya. Harbiden ne gibi bir artısı var bu tor'un çok mu ucuz? Ya da ne bilim çok hızlımı çıkıyor? Niye tank yerine bunu basim onu anlamadım. Havaya karşımı etkili. Bir goliath yerine alternatif olarak mı yapıldı.
Sosyal ağlarda paylaş

bi cok yüksek dmg veren instant atackı var. 3 tanesi bi kez kullanıp ana binayı yamulttu.

eğer range'ı iyiyse, templar falan temizliyebilir critik anlarda, veya dmg'ı unitelere karsı iyiyse archoon/tank/ultra temizlersin cacuk cabuk cok etkili olabilir.

tankın aksine deploy olması gerekmiyo, daha dayanıklı vesaire vesaire, var sebebı aslında kullanmak için su haliyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Thor berbat olmuş ya.

Eskiden 20 Hydralisk arasına 1 tane Ultralisk attığında en azından bir iki tanesini öldürürdü,
burda 20 Hydralisk arasına 4 tane Thor attığında şakkadak diye ölüyor hepsi.

Goliath ve Tank kombosu varken Thor'a ne gerek var anlamadım ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...