Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 $99.89 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 avukatım arayacak seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 bende 6 oyun var!!!! starcraft var broodwar var starcraft antholy ayrıca var!!! 3 accdan basvurdum, bide gokhanı soktum. edit: 7 imiş diablo1'i unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 sen garantilemişsin abi başka oraya kaydolacak oyun yok zaten =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Abi BattleReport'u izledim de, yorumculardan biri kanser etti beni yemin ediyorum ya. Heriflerden biri bilgi veriyo, taktiksel hareketleri yorumluyo, öbürüne de "Abi sakın susma, oyun boyunca bir saniye heyecanını kaybetme" demişler sanırım, adam susmak bilmedi arkadaş. Hayır önemli bir şey söylediği de yok, ya öbür eleman ne diyosa tekrar edip "Great Move by Zerg/Terran player" diyo, ya da aynı şeyi 85. kez söylüyo. Soğudum oyundan be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 O dediin adam sc2 nin yapım proje şefi degilmiydi? dustin browder mi ne :D yoksa diğer taktik yorumlayanmıydı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 her oyunla farklı acc açıp öle mi denemek daha mantıklı yoksa bütün oyunları bi accde toplamak mı emin olamadım, siz ne dersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 ben butun oyunları bi acc'da topladım verdim fazlalıklarla teker teker acc acıp bide öle verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Beyler bu eski medic tayfası şu an nereye takılıyor,sc universe mi ne vardı,forum olarak soruyorum,adres verebilir misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 www.scuniverse.com/forum ama eski medic tayfasından pek kimseyi bulamazsın. medic mi kaldı allasen, oldu 7-8 sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ben varım O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 MadOrca said: bok gibi oynamışlar gosu match değil zaten bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 http://www.starcraft2.com/features/misc/deathanimations.xml Makineyi güncellemek farz oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 birde öyle bir problem var sistem gereksinimleri açıklandımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 zerglerin yanma efekti imba olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 SC+Ek paket, WC3+ek paket, D2+ek paket, WoW koydum Battle.net hesabına. Bakalım beta test başlayınca biz de nasiplenecek miyiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Çıkış tarihi belli oldu deniyor. http://www.oyungezer.com.tr/haberler/starcraft-ii-cciikiiss-tarihi-belli-oldu-200906011218/ said: Bu sefer "bittiği zaman çıkıyor" lafının üzerinde durmadı ve tam gün vermemekle beraber oyunun 2009'un son aylarında piyasada olacağını resmen doğruladı. Bize göre Kasım ayının ikinci veya üçüncü haftası, Starcraft II piyasaya çıkmış olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Klasik thanksgiving işte. Hatta tam tarihini verim ben size 26 Kasım thanksgiving perşembeye geliyor. Ya o hafta başı cumartesiden çıkarırlar ya da aynı gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Oyungezer Online Site göçmüş olabilir. Bi dakka sonra bi daha deneyin Yok hala olmuyorsa panik yapmayın ve çıkış kapılarına doğru ilerleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 olabilir gibi. bitmiş oyun zaten, epeydir haner de gelmiyor. çıksa da kazısam hepinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 aboo herif iddialı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 kazınmaya hazırım =( ztn eziktik bu sefer hepten ezilecez kesin sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 huun said: çıksa da kazısam hepinizi. yavaş ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Daha oyun çıkmadan böyle kızıştıysa ortalık. Çıkınca ne olucak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 çıksın çıksın çıksın çıksın çıksın çıksın (bir şeyi 40 defa söyleyince olurmuş diyorlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar