jonywayt Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 sabah 5 e dogru denerız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 kan dökülür. irl. >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 açamıyorum ben şhasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ben de burda açıcam tüm arkadaş çevrem burda açmış ta eğer yükten dolayı açtırmassa karakteri patlatırım ensesini.(hele patchler bitsin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 the server you selected cannot accept new characters. Please try a different one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 offf, feci.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 acicaklar sonra early access in basinda da öyle oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bri açılınca yazsa ya buraya o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 arada tutturmaniz lazim nobet tutacaksiniz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 şimdide fury için nöbet mi tutucaz...... offfffff... bu ne biçim derttir arkadaş.. bu gerçek hayatta yaşattıkları aoc için yapılan en zor quest sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Beyler bu serverın doluluğu anlık olarak değişiyor, ben sürekli refresh attım, bir ara girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Fizbio - Barbarian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Girdiğimde açacağım hemen, nöbet tutuyorum şu an. Başka bir serverda level 3'e kadar falan bi 5 dakika takıldım, performans olayı, latency sıkıntısı ve takılmalar/donmalar bayağı düzeltilmiş, memnunum şu anlık. Darghol - Conqueror Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Delacrimosa said: the server you selected cannot accept new characters. Please try a different one. :X:XX(X(:X:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exciting Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 char acamiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 furyde char acilabildiginde birisi acele ama acele haber verirse çok güzel olur.... pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Abicim bu oyunun herşeyi sakat çıktı. İlk sendit CE olayında batırdı. Ardından kafaya göre millete CE eşyalarından verildi. Ankara'ya oyun her yerden sonra geldi. Kiminin şifresi sorunlu, giremiyor. Şimdi de fury de oyuna başlayamıyoruz. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 char acamayanlar oyunu bi koklasın baska serverlarda :P herkesi beklioruz fury e. bende actım bi char oynadım 20 ye kadar re-roll a gittim sonra. 80 de dogru duzgun content yok bisi yok.aceleye luzum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 işin komigi benim charım var furry de banada alt char actırmıyo aynı uyarı geliyo :) yani tamamiyle anlık bişi bu server doluyken sıra varken actırmıyo char. Gece millet oyundan cıkmaya baslayınca açarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 wildsoul az önce açıldı ama hemen kapandı create'e.. server kalabalıkken karakter açamıyorsunuz.. ben hemen orda da açtım bi tane ne olur ne olmaz die.. furynin boşalmasını bekliyorum.. server kalabalıkken loginde bile 2-3 dk bekletio şu an sıraya alıo falan.. yuh be fc.. bi ea verdin işin b.ku çıktı.. hade ea verdin nie bu kadar az server açıon kaç tane ea sattığını bilmion mu.. şimdi noldu 2 tane hayvan gibi kalabalık, 20 tane boş serverin var :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 FURY TAM ŞU ANDA AÇIK HEMEN DALIN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Madorca - barbarian (level 11 daha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 sabahın 8 ınde acık olur elbet dalarsınız sabah :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Açtım. Darghol, Apprentice Conqueror reporting for duty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Dextra, conqueror. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar