Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Girdiğimde açacağım hemen, nöbet tutuyorum şu an. Başka bir serverda level 3'e kadar falan bi 5 dakika takıldım, performans olayı, latency sıkıntısı ve takılmalar/donmalar bayağı düzeltilmiş, memnunum şu anlık.

Darghol - Conqueror
Mesaj tarihi:
Abicim bu oyunun herşeyi sakat çıktı.

İlk sendit CE olayında batırdı.

Ardından kafaya göre millete CE eşyalarından verildi.

Ankara'ya oyun her yerden sonra geldi.

Kiminin şifresi sorunlu, giremiyor.

Şimdi de fury de oyuna başlayamıyoruz.

:X
Mesaj tarihi:
char acamayanlar oyunu bi koklasın baska serverlarda :P herkesi beklioruz fury e. bende actım bi char oynadım 20 ye kadar re-roll a gittim sonra. 80 de dogru duzgun content yok bisi yok.aceleye luzum yok.
Mesaj tarihi:
işin komigi benim charım var furry de banada alt char actırmıyo aynı uyarı geliyo :) yani tamamiyle anlık bişi bu server doluyken sıra varken actırmıyo char. Gece millet oyundan cıkmaya baslayınca açarsınız.
Mesaj tarihi:
wildsoul az önce açıldı ama hemen kapandı create'e.. server kalabalıkken karakter açamıyorsunuz.. ben hemen orda da açtım bi tane ne olur ne olmaz die.. furynin boşalmasını bekliyorum.. server kalabalıkken loginde bile 2-3 dk bekletio şu an sıraya alıo falan.. yuh be fc.. bi ea verdin işin b.ku çıktı.. hade ea verdin nie bu kadar az server açıon kaç tane ea sattığını bilmion mu.. şimdi noldu 2 tane hayvan gibi kalabalık, 20 tane boş serverin var :S
  • Yeni Oluştur...