SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Az önce haber aldım, kız arkadaşım karakolluk olmuş. Bursadan dershaneden dönerken otobüste (yaklaşık 45 dakikalık bi yolculuk) eski zamandan(ki taa ortaokul zamanı) bi yavşağın oğlu (ki o kişi ortaokul zamanlarında da bi rahatsızlık vermiş) kız arkadaşıma Türk filminden fırlama sözler söylemiş resmen. Benim olacaksın, benimsin, tarzında. Ki bu şerefsizin çocuğuyla kız arkadaşımın uzaktan yakından bi ilişkisi de olmamış zaten önceden. Yani it herif platonikti belki ya da bilmiyorum sadece rozbu çocukluğundan. Allahtan otobüste sivil polis varmış, gayet indirmiş hepsini (piç, arkadaşı, kız arkadaşım ve kız arakadaşımın arkadaşı) karakola götürmüşler ekiple hemen, kız arkadaşımın ve onun arkadaşının babaları da gelmiş hemen. Eceden(benimkinin arkadaşı) aldığım bilgilere göre eşşeği su kenarında kazığa bağlayıp belki kaçar da gelir düşüncesiyle cocukları eşşeğin sudan gelmesine kadar dövme seansına almışlar. Şimdi ben evde dellenmiş haldeyim. Karakola gidemiyorum tabi bi sıfatım yok sonuçta. Şimdi ben bu şerefsiz evlatlarını bulup bi temiz sopa çeksem-çektirsem yeri değil mi? Temiz toplumda yaşamak için katil mi olmak gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Türk halkının büyük çoğunluğu hayvan, yapacak birşey yok.. Polisten temiz dayak yemişler zaten gerek yok bence birşey yapmana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Çok geçmiş olsun,hayvan doldu memleket. Ama sopa falan çözüm değil. Kızın yanında olsan aslında biraz hırpalardın herifi, hıncını alırdın en azından iyi olurdu ama şimdi mesele karakolluk falan olmuş. İlla birşey yapmak istiyorsan hukuki olarak yap. Kaba kuvvete başvurma mümkün olduğunca,unutma sen medeni olansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 polis napıcak.cocuklar üzerinde en ufak bi etkisi bile olmamıştır karakolun.bırakırlar giderler yine devam ederler aynı şekilde o yuzden gerekeni sen yap.ver dişlerini eline aklı başına gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Yahu anlamıyorum, anlayamıyorum. Nasıl bir mantıktır ya. Sün de benzer bi olay geldi aslında, birlikteydik, böyle ince bakmalar falan bana dik dik, aynı çocuk değil, farklı birileri, 4 kişiler, dönüp gitsen üzerlerine ne olduğu belli olayan tipler, muhtemelen bıçak var üzerlerinde, Tekim, kimse yok etrafta ve kız da var. Birşey yapamıyorsun da haliyle. Dik dik bakmaktan başka tabi.. Neden böyle hayvan bu millet, neden öküz dolu memleket. Niye doluştular güzelim ilçeme oradan buradan gelen şerefsizler. Neden Türkiyenin güzel yerleri böyle adi hayvanlarla doluyor ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Bu hayvanlığın kaynağı, malesef din.. Cinselliğin bastırılması abazalığa ve hayvanlığa yol açtığı için ülke bu halde.. Bu ülkenin %99'u müslüman mıdır bilmem ama %90'ının hayvan olduğu kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 sakin ol ve mantıklı dusunmeye calıs adamı dovsen öldürsen eline kisisel hazdan baska bi şey gecmicek aksine daha kotu olur,illa dovcem diyosan bırak ortalık sakinlessin bi gun kuytuda öpersin cocugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Slat said: Bu hayvanlığın kaynağı, malesef din.. Cinselliğin bastırılması abazalığa ve hayvanlığa yol açtığı için ülke bu halde.. Bu ülkenin %99'u müslüman mıdır bilmem ama %90'ının hayvan olduğu kesin oha super demissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 olm nasıl evde pc başında duruyorsun lan.. Ben çoktan karakoldaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 enrage olmak elde degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 said: Bu hayvanlığın kaynağı, malesef din. din ona buna laf atın mı demiş, bulduğunuza tecavüz edin mi demiş? eskiden din yoktu da mı böyle olaylar olmuyordu? bastırılmış duygular yeni yeni mi sorun olmaya başladı acep? insanlığımızı kaybediyoruz yavaş yavaş. sorun din falan da değil. vicdan kalmadı millette. çocuk sanacak yaştakilere sulanacak hale geldi erkekler. said: Neden böyle hayvan bu millet, neden öküz dolu memleket. Niye doluştular güzelim ilçeme oradan buradan gelen şerefsizler. Neden Türkiyenin güzeel yerleri böyle adi hayvanlarla doluyor ya? kendi kardeşine yapılsa töre diye acımadan katledecek adamlar büyük şehirlere gelince dönüyor da ondan işte. ona buna laf atınca daha delikanlı sanıyordur kendini it. acımayacaksın, vuracaksın kafasına hacı. diyesim geliyor. ama hiç bir şeyi çözmeyecek işte. ne diyeyim bilmem ki. ekleme: karakola git ve yalnız bırakma bence de. bi an önce. ama adamlarla diyaloğa girme. ayrıca polis ve gözaltı şiddetini de artık doğru bulmaya başladım. yasal şiddet uygulamak lazım bazılarına. çok doldum çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 dayak çözüm değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 roket adam said: said: Bu hayvanlığın kaynağı, malesef din. din ona buna laf atın mı demiş, bulduğunuza tecavüz edin mi demiş? eskiden din yoktu da mı böyle olaylar olmuyordu? bastırılmış duygular yeni yeni mi sorun olmaya başladı acep? insanlığımızı kaybediyoruz yavaş yavaş. sorun din falan da değil. vicdan kalmadı millette. çocuk sanacak yaştakilere sulanacak hale geldi erkekler. 1)eskiden din yok derken?ne kadar eskiden?insanlık tarihiyle yasıt nerdeyse din kavramı 2)bunların kaynagı dogrudan dogruya din degil tamam dini dötünden anlayan ve yorumlayan insanlar ama dolaylı da olsa din Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 said: dini dötünden anlayan ve yorumlayan insanlar aynen öyle evet. yorumlasa yine olacak beyin yok ki adamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 yeri degil, hayvanla hayvan olmaya gerek yok, zaten polisler halletmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 60-70'lerin siyasi partileri din üzerinden politika yapmıyorlardı... nihal atsız denen eleman bile milliyetçiliğini Türklük üzerinden yapıyordu.. 80 darbesinden sonra solcuları Türkçülük/İslamcılık akımıyla yıkmaya çalıştılar.. başarılı da oldular.. helal.. böyle kırma denyo dallamalar geziyo şimdi sokakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… demise666 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 SeaGle said: Yahu anlamıyorum, anlayamıyorum. Nasıl bir mantıktır ya. Sün de benzer bi olay geldi aslında, birlikteydik, böyle ince bakmalar falan bana dik dik, aynı çocuk değil, farklı birileri, 4 kişiler, dönüp gitsen üzerlerine ne olduğu belli olayan tipler, muhtemelen bıçak var üzerlerinde, Tekim, kimse yok etrafta ve kız da var. Birşey yapamıyorsun da haliyle. Dik dik bakmaktan başka tabi.. Bak bu durum için, av malzemeleri satan bi yere git bi tane biber gazı al. Sürekli cebinde taşı. Bir ya da iki kişiyse ya da şöyle diyeyim gözün kesiyorsa, aşağı alabileceksen, biber gazını kız arkadaşına ver tehlikeli bi durum olursa sıksın diye. Sonra allah ne verdiyse gir. Kalabalıklarsa şayet direk biber gazını sık, sinek gibi düşsünler, sonra açık büfe gibi istediğine gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 biber gazi iyiymiş ya, çok sağol, iyi akıl verdin, hatta kıza da alayım bitane ya. bitmiş olay dönmüşler falan. en son çocukların bağırmalarını duydğunu söyledi. fena dövüyorlardı herhalde. inşallah adam olurlar. yoksa ben bulaşacağım. bulaşmak da istemiyorum. yani o herifler baltaya sap olamaz insanlar, en büyük idealleri bi fabrikaya girmek gibi birşeydir bunların. bulaşsam bu işe, sabıkası olsa o adamın ona ne olur? benim geleceğimi, hayallerimi bile etkileyebilir ama kücücük bi polis olayı.. biber gazı güzel birşey evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… demise666 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Süper bir şey tabii. Adamı gözün yiyosa direk dalarsın, yemiyosa gazı sıkar dalarsın. Yasal bi yükümlülüğü de yok. Mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Bizim arkadaşın başına gelmişmiş bir kere böyle bir olay: Kız arkadaşıyla yürüyorlarmış, 2 tane serserinin önünden geçmişler, arkadaş yaşıt çocuklar, rahatsız edecek biçimde epey kıza bakmışlar. Arkadaş 'ne bakıyorsunuz lan' demiş. Çocuklar gelip (çok afedersiniz) 'seni döveriz yanındakinide yatırıp sikeriz' demişler. Çocukta o an gözü kararmış birine yumruk atıp yere devirmiş, diğeride arkadaşı yere devirmiş, sonra kaçmışlar. Ama yani ne diyim bir kızın yanında o lafları işitipte katil olmamak zor cidden. O an elinde silah olsa kullanırsın kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Teksas yasanilasi yermis zamaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 yuh olayı dine bağlıyabilmişsin ya helal olsun valla... sende sakin ol türk polisinin en iyi yaptığı şey adam dövmektir sen merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Finkel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 iyide taa ortaokuldan beri kıza laflar atıp, tacizde bulunuosa bu adam inanmış demektir ki bunu polislerin falan dövmesi kesmez. Bence gidip gözünü bizzat sen korkutmalısın şahsen öle yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 ters tepme ihtimali de var, daha çok hırsa bağlarsa kötü sonuçlar doğurabilir bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Finkel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 evet oda var ama biraz olsun pısırık biriyse ters tepmez ... yada gözünü çok sağlam korktman lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 1.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 said: dini dötünden anlayan ve yorumlayan insanlar aynen öyle evet. yorumlasa yine olacak beyin yok ki adamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 yeri degil, hayvanla hayvan olmaya gerek yok, zaten polisler halletmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 60-70'lerin siyasi partileri din üzerinden politika yapmıyorlardı... nihal atsız denen eleman bile milliyetçiliğini Türklük üzerinden yapıyordu.. 80 darbesinden sonra solcuları Türkçülük/İslamcılık akımıyla yıkmaya çalıştılar.. başarılı da oldular.. helal.. böyle kırma denyo dallamalar geziyo şimdi sokakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 SeaGle said: Yahu anlamıyorum, anlayamıyorum. Nasıl bir mantıktır ya. Sün de benzer bi olay geldi aslında, birlikteydik, böyle ince bakmalar falan bana dik dik, aynı çocuk değil, farklı birileri, 4 kişiler, dönüp gitsen üzerlerine ne olduğu belli olayan tipler, muhtemelen bıçak var üzerlerinde, Tekim, kimse yok etrafta ve kız da var. Birşey yapamıyorsun da haliyle. Dik dik bakmaktan başka tabi.. Bak bu durum için, av malzemeleri satan bi yere git bi tane biber gazı al. Sürekli cebinde taşı. Bir ya da iki kişiyse ya da şöyle diyeyim gözün kesiyorsa, aşağı alabileceksen, biber gazını kız arkadaşına ver tehlikeli bi durum olursa sıksın diye. Sonra allah ne verdiyse gir. Kalabalıklarsa şayet direk biber gazını sık, sinek gibi düşsünler, sonra açık büfe gibi istediğine gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 biber gazi iyiymiş ya, çok sağol, iyi akıl verdin, hatta kıza da alayım bitane ya. bitmiş olay dönmüşler falan. en son çocukların bağırmalarını duydğunu söyledi. fena dövüyorlardı herhalde. inşallah adam olurlar. yoksa ben bulaşacağım. bulaşmak da istemiyorum. yani o herifler baltaya sap olamaz insanlar, en büyük idealleri bi fabrikaya girmek gibi birşeydir bunların. bulaşsam bu işe, sabıkası olsa o adamın ona ne olur? benim geleceğimi, hayallerimi bile etkileyebilir ama kücücük bi polis olayı.. biber gazı güzel birşey evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Süper bir şey tabii. Adamı gözün yiyosa direk dalarsın, yemiyosa gazı sıkar dalarsın. Yasal bi yükümlülüğü de yok. Mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Bizim arkadaşın başına gelmişmiş bir kere böyle bir olay: Kız arkadaşıyla yürüyorlarmış, 2 tane serserinin önünden geçmişler, arkadaş yaşıt çocuklar, rahatsız edecek biçimde epey kıza bakmışlar. Arkadaş 'ne bakıyorsunuz lan' demiş. Çocuklar gelip (çok afedersiniz) 'seni döveriz yanındakinide yatırıp sikeriz' demişler. Çocukta o an gözü kararmış birine yumruk atıp yere devirmiş, diğeride arkadaşı yere devirmiş, sonra kaçmışlar. Ama yani ne diyim bir kızın yanında o lafları işitipte katil olmamak zor cidden. O an elinde silah olsa kullanırsın kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Teksas yasanilasi yermis zamaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 yuh olayı dine bağlıyabilmişsin ya helal olsun valla... sende sakin ol türk polisinin en iyi yaptığı şey adam dövmektir sen merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 iyide taa ortaokuldan beri kıza laflar atıp, tacizde bulunuosa bu adam inanmış demektir ki bunu polislerin falan dövmesi kesmez. Bence gidip gözünü bizzat sen korkutmalısın şahsen öle yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 ters tepme ihtimali de var, daha çok hırsa bağlarsa kötü sonuçlar doğurabilir bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 evet oda var ama biraz olsun pısırık biriyse ters tepmez ... yada gözünü çok sağlam korktman lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar