Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 "iletim içime kaçtı" bende yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Bi de yazanlar var. kişisel bi ileti yazın diyo ya ordan espri işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Xo said: memesi olmayan kızmış. yine de istiyonmu adresi asagisi yeter bana sorun degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 "iki bilinmeyenli denklemin birincisinin içindeki optimist düşüncenin yer aldığı x sayısıyım" sen vodafone gibi anı yaşarken ben türkcell gibi her zaman, her yerde çekemem seni. arkadaşlarımın bir zamanlar kullandığı, sözlük bünyesinde de yazılmış iki "iletisel kişi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 "GÖKMEN KARDEŞ ONLİNE OLUNCA BİR TİTRET PLZ!!!!!" " Hahahha Eziq Ya kendi Capında Egleniyor İlhanmıdır nedir " ne mal bir listem var. her an ilginç iletiler barındırabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Canon Nikon kardeştir, ayrım yapan kalleştir... küresel ısınma, sabırımızı taşırma listemden 2 tane yine asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Adamına qöre onLine!! şimdi oturum açtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Ahah aklıma başka bi tane geldi. Bi ara böyle bi geyik dönüyordu. İsminizi "40 yıldır oturum açmayan adam" yapıyorsunuz, sonra oturum açıyorsunuz. Sağ altta "40 yıldır oturum açmayan adam şimdi oturum açtı" diye bi kutucuk çıkıyo. millet gülüyo. bi de şimdi ekşide gördüm metalci nickleri: mugedeth ile mehmetallica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reb1rth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 venom said: Reb1rth said: sodıadhqeasdasd eksi sozluge girip cikinca bir halt etmis mi oluyorsun? sodıadhqeasdasd :D (flash forward çaktırmayın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 YOKUM* // bqn cok qzLdı nur.m we diLan.mLa gezdik cok eiLendk ymurda ısLandk xD <3 Ölümüne tÖre xDxD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 üf son mesajda nur ve dilan olmasa isimler benim kardeşimin iletileri, fsdf. öğretemedim insan gibi internet kullanmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 apaçi kız sendromu: ToKiTa MoDe:=) 2Rool fun club! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 cCc said: Ecel Sokak başında pusudayken, çakallar umutlarımıza kurşun sıkarken, unutmadık dostlarımızı unutmayızda.. :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 gerçi benim iletim falan daha imbaymış, ahahah ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 dün bende "tırt fahrettin" yazıyordu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 OHA OHA aha ohahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bugune kadar gördüğüm en imba ileti ; Bu gece rohanda gollum hovarda , çalsın tefler oynasın elfler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 euheuh iyiymiş. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Xo said: yuhannes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 dün gördüüm bi ileti : "ilk insafsız uzay aracı." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 FromTheHell said: gerçi benim iletim falan daha imbaymış, ahahah ama olsun http://www.resimekle.com/images/3amylllcbf31x1fe5024.jpg tuğçe seni sadece arkadaş olarak görüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 http://img150.imageshack.us/img150/2512/adszrc3.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bu kara ambar tayfası oyunda clan heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar