roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Bizim elemanlardan biri şöyle yazmış. encarta ya yakardım o bile anlamadı beni. Dedim bu bende ki dert ne? Dedi Let me try to find an article for you.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?62,1996379,page=1 SS'teki nickler
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Çevre Dostu Yeşil Motor İpek ahahha Senin listen efsane zaten ya.
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 said: 4 kapak versem coco cola rekamlarındaki gibi bana werirmisin? said: Bu SaTaN oc.su kim ya bEni Banliyor fromthehell said: kolaya buz batırıp yalamak, dişlerin köte gelmesi said: @Home..! | qösSsde* «3³ // susTum çünkü anLamıyoRLaR.* <> ŞmarıqCdı*m [ 1o.o2.2oo8 ] Agrsv3 said: No PaNiK No HeYeCaN Ben QopCaM SeN BaKCaN said: He is will be soldier on the 23-05-2008... Damn! said: "Zulmü alkislayamam, zâlimi aslâ sevemem, Gelenin keyfi icin gecmise kalkip sövemem." Mehmet Âkif ERSOY
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 yine patide görmüştüm :D kızın msn iletisi; Sorry guys, i only suck lolipops gibi bişidi xD
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 copy paste: NsN '' ҳ̸Ҳ̸ҳ özqüя ҳ̸Ҳ̸ҳ [ קยŦŦŦ..! (●̪•) ] LoL Nereye Kadar ..SevecekSin KaHp€ xD
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Copy Paste..; Biz belimize Silahı Silahla vurulmak İçin KoyDuKK !!! son cüMle hep tribe bağlar... fennnnaaaaaaaaaaaa
Reb1rth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 * her yıl rakıya katılan su miktarı 160 milyon ton. gelin sek içelim kuraklığı önliyelim... * yan cehennem yan, beş kamyon kömürlede ben geliyorum... * mangaldaki köftelerin cız etmez şu kalbim kadar... umutsuz aşığıııııınım beeeeen! * dürümüm, çöp şişim ve ayranım; insan bedenine hapsolmuş bir hayvanım.. * az kaşardan tost, çok kaşardan dost olmaz * o kız beni aşar, çünkü o bir kaşar, delikanlı adam, manitasız yaşar! * hayat üç buçukla dört arasındadır. ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın... * dünyada öyle adil bir düzen var ki; kimseyi atlamadan hepimizi tek tek düzüyor! * ben mevlana değilim...adam ol da gel!!!! * kader sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste! * siyasi içerikli erotik karate filmi: "uzaylı lezbiyen vampirler" * bugün 23 nisan, oha falan oluyor insan * kıyamet gelse de kopsak. * senin sevginde yalanmış. bana yalanmamış lazım! * sıradanım, ama en ön sıradan! * gökte bir yıldız olsam ilk sana kayardım! * intihar pompacısı * tencerem dibin is tutmuş, deniz seki klarnet yutmuş * 5 in the car, 15 at the house... * budaklı neşe odunu * ben bir trolum gülhane parkında ne sen bunun farkındasın nede gardlar farkında * arnold civardagezen * ali kırcanmıbelimi * vitrinime değil iklimime gelenlere..kalbimi vereceğim aslımı görenlere * durumum çevrimiçi, beynim meşgul, ruhum hemen dönecek, aklım dışarıda, elim telefonda, kalbim çevrimdışı... * two beer or not two beer * adres yaz 053x xxx xx xx'a gönder gelip ağzını burnunu kırayım... * pamuktan prenses mi olur?? prenses dediğin taş gibi olur! * bençokayrılıklaryaşadımoyüzdenherşeyibitişikyazdım * la havle vela corvette * seks bir matematiğe benzer, yatağı topla, elbiseleri çıkar, bacakları böl, çarpmaya başla * yıldız dediklerim teker teker kayıyor * yarabbim daral has come to me * hayatında hiç oturum açmamış adam * fırat kenarında kayık değilem,yardan ayrılalı ayık değilem * sick thread * sen köpek gibi seversin o seni belediye gibi zehirler * tüm kaşarlar eriyecekse küresel ısınmaya evet! * farkındalık kazanmış düdüklü tencere gibiyim, zamanı gelince öterim * babamın bir dakikalık zevkiyim * keseceği kediyi petshop'tan alan elit satanist kolumda jilet yarası,o bir kahpenin hatırası...sevdik de ne oldu efes zengin oldu * yangında ilk beni kurtarın * cenaze namazimi jack nicholson * evrimdışı * sev ama mevsimlik olmasın, yaz'ın açıp kış'ın solmasın * kürdanla anakart tamir eden adam * mutluluğun resmini t cetveliyle çizerim * paramız olmasa da cebimizde her kahvede masamız, her kavgada şeklimiz ve her kızda bir resmimiz vardır. * edison elektriği buldu ama parasını biz ödüyoruz * sevdik de ne oldu tuborg zengin oldu * beyaz atlı prensi bulmak için daha kaç kurbağa öpmem gerekiyor? * yıllardır oturum açmayan adam * pamuk prensesin üvey annesi uyuyan güzele elmayı verse, rapunzelin eline iğne batsa ve pamuk prenses kuleye kapatılsa nolurdu * lütfen rahatsız edip konsantrasyonumu bozmayınız, bulaşık yıkıyorum. * öğrenci kimliği yerine carrefour kartıyla okula giden öğrencinin dramı * beyaz atlı prensini bekleme, seyise razı ol, yoksa beygire kalırsın * hemen canımı alma rabbim bırakta hayatla didişeyim, mümkünse dişi gönder azrailimi ölümle sevişeyim... * güzel asmadan çıkar güzel yaprak, marifet o yapraktan güzel dolma yapmak. * hayat boktan ama grafikleri güzel * sadettin teksoy kadar zeki, pavarotti kadar çevik, ilyas salman kadar yakışıklıyım * zenci mahallesindeki solaryumcu * hangi deniz nereye dökülüyor banane ben içimde boğulurken * a$k bir sabunsa köpürt beni pakize * 14 şubat sevgililer günü bayan eleman alımları başlamıştır!. * halk kahramanı nuri alço * klonlanırken dna'sına çay dökülmüş maymun deliyim diye hayata küsmedim azmettim başardım .
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 * dürümüm, çöp şişim ve ayranım; insan bedenine hapsolmuş bir hayvanım.. çok tuttum bunu
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 sen kutu kutu pense oynarken biz kutu kutu efes içiyorduk allam yaa.
venom Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Reb1rth said: sodıadhqeasdasd eksi sozluge girip cikinca bir halt etmis mi oluyorsun?
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 said: klonlanırken dna'sına çay dökülmüş maymun ahhaahhaha bu mükemmel.
fede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 benim msn listem bok gibi. en ilginci bu mesela
venom Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 fede said: ginaly said: kız mı bu gaydir belki zheah
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 memesi olmayan kızmış. yine de istiyonmu adresi
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 bence buradaki gay ginaly,kızı engellemis =(
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 kızın fotosunu göstersem ip ban yer burası. elbette bascam engeli.
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 вєηdєη єLєктяiк aLмıćaк кıza ηüкLєєя SaηтяaL кuяaяıм.. 13 yaşındaki uzak bi akrabamdan.
Öne çıkan mesajlar