Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mal Programı

ghaldszar

Öne çıkan mesajlar

Selamlar

İyi bir mail programı arıyorum. Bugune kadar Outlook Express kullandım hep. Bir aralar Outlook kullanmıştım ama Netscape ile sorunları vardı o ondan diğeri öbüründen gelen maillerde kıllatıyordu. Türkçe karakterlerde özellikle kıllatıyordu. Eudora kullandım bir ara ama onda da sorunlar oluşmuştu ama tam neydi hatırlamıyorum.
Şimdi aradan yıllaaaaaar geçti. Ben bu değişiklkler 90' lı yıllarda yapıyordum ne de olsa. Outlooka soğuk bakıyorum, outlook express ise çıktığından beri aynı.
Sizce ne kullanılmalı, siz ne kullanıyorsunuz, neyi tavsiye ediyorsunuz.
Tabii bunu yazarken neden onu tavsiye ettiğinizi, neyini beğendiğinizi hatta varsa neyi eksik ya da kötü yanı ya da sevmediğiniz yanları ile de yazarsanzı çok sevinirim. Yoksa bir çok yer baktım mille Bilmemnemail demiş geçmiş. Anladık beğendiniz ama körü körüne de program yüklenmez ki di mi ama.
Biraz anlatalım kaynak olsun diğer yerlerden de farkımız olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Dediğin gibi ben de maille pek uğraşan bi birey olmadığımdan express kullanıyordum. Outlook gereksiz derecede karışık geliyor. Daha çok iş için mail kullananlarda daha mantıklı Outlook. Mesela Eniştem var, binlerce kişisi var, randevusu, cartı curtu falan ona lazım. Günlük kullanım için gereksiz büyük bi program.

Bi de IncrediMail biliyorum, böyle değişik animasyonlı falan bi mail programı. Ama hiç kullanmadım, sadece gördüm :)

He Vista ile gelen Windows Mail de var. Daha iyi bir program Express e göre. Spam desteği falan var en azından.

Ayrıca i tuşunda problem olabilir, MAL PROGRAMI yazmışsın başlığa :)
Sosyal ağlarda paylaş

Başlık çok iyi olmuş evet ehue. Ben Mozillanın programı Thunderbird kullanıyorum. Arayüzü basit ve sade, bilgisayarı kastırmıyor falan gayet rahat bi program. Ek ne özelliği vardır pek bilmiyorum, kullanımı outlooka göre daha rahat olduğu için tercih ettim.
http://www.mozilla.com/thunderbird/
Sosyal ağlarda paylaş

Aman da amaaaan
Ne yapmışım
Uykum vardı dikkatimi çekmemiş
Ehh ne yapalım varsa Mal programı da tavsiye edin artık mail programı yanında.
Windows Mail işyerimdeki bilgisayarda var biraz kurcalamıştım ama beğenmedim açıkcası çünkü bildiğimiz outlook expressin biraz renklendirilmiş hali
Outlook güzeldi aslında son Office set ile ne hale gelmiştir çok bilmiyorum ama Türkçe karakter sorunu çoktu expresse göre.
Gerçi artık yahoo' dan yahoogroupstan felan bir çok mail geliyor türkçe karakter sorunlu ama bilmiyorum bu konuda Outlookun performansı nasıl?
Thunderbird hızı hafifliği dışında ek özellik durumu nasıl?
Sosyal ağlarda paylaş

ghaldszar said:

Windows Mail işyerimdeki bilgisayarda var biraz kurcalamıştım ama beğenmedim açıkcası çünkü bildiğimiz outlook expressin biraz renklendirilmiş hali

Aynen öyle. Outlook express'in Vista versiyonu da denebilir. Bir iki ufak değişiklik varmış: http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Mail
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...