ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Başlık uzun oldu, farkındayım ama olduğu gibi c-p ledim işte. Bi de nereye açıcağıma karar veremedim. Bilimsel diye bilim-tekniğe açsam ayar yerim, müziğe açsam küfür yerim, konu dışına açsam alakasız, garbıça açıyim bari dedim. Neyse efendim, şöyle bişey var: http://blog.wired.com/music/2008/04/a-scientific-at.html Amcalar anket yapmış, bi şarkıda insanları en çok gıcık eden şeylerin bir listesini oluşturmuşlar, ve bütün bunları içeren bi şarkı yapmışlar. Şarkı 20 dakika filan, ve cidden sinir bozucu bişey. Yavşak sesli bi kadın vokal önce rap, sonra opera söylüyo, çocuk korosu, gayda, (kilise orgu neydi ya, organ mı? ondan filanda var),walmart, siyaset falan filan herbişey var=) resmen işgence, bütün mazoşistler dinlesin. 9.dkdayım, sağ kurtulamazsam postlarımı çocuk esirgeme kurumuna bağışlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Gerçi bi Ajdar, İsmail YK, Cankan, Ciguli filan olmadığı için fail olmuşlar diyebiliriz tabii, ama yine de iyi bir deneme olmuş, mükemmele yaklaşmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 kahverengi nota diye bisey vardı myhtbuster dakı amcalar arastırmıstı hatta ınsanı bi tuhaf yapıyordu tabii bu ısı en ıyı hidden village of sound nin leri bilir onlara sormak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 omgili! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 church organ? severim ben. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 4 dk. filan kaldı, ama beyin hücrelerimin yarısını filan kaybettiğimi hissediyorum, badger^n faciasından beri böyle hissetmemiştim, ruhumu teslim ediyorum sanırım. cidden inanılmaz bayık ve sinir bozucu bi şarkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 2. dakikada giren kari mest etti gonulleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 ilk 4 dakkasındayım şu ana kadar gayet zevkli hatta dinlendirici gerçi beynimde sanki bişey zonkluyor giib oldu ama baş ağrısından kaynaklanıyordur, benim hatam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 o zaman youtube gir "sabır testi" yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 gaydayı da çok severim lan bi de tesadüfe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 PrudenT said: gaydayı da çok severim lan bi de tesadüfe bak metallica - low man's lyric öneriom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 PrudenT said: gaydayı da çok severim lan bi de tesadüfe bak teyze dıyecektın herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Masakari said: PrudenT said: gaydayı da çok severim lan bi de tesadüfe bak teyze dıyecektın herhalde kaçın laaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 çok tekrar ediyor ama kendini fazla uzatmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Anerchy said: PrudenT said: gaydayı da çok severim lan bi de tesadüfe bak metallica - low man's lyric öneriom :p bana çocuk sesi korosu dışındakiler öyle çok uyuz gelmedi. bitmek üzere. türkiyede ne uyuz şeyler var tabi ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 hızını alamayan mazoşistler için: http://www.badgerbadgerbadger.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 bunu da çok severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 ozaman sizi türk şoparlarına emanet ediyorum, onun da ötesi yoktur heralde=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 sevdim... couk korosu guzelmis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 ShadowFury said: hızını alamayan mazoşistler için: http://www.badgerbadgerbadger.com/ WIN(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 yapilmisi var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 kusmuk torbası ftw :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 ilk başta eğlenceli geldi bana sonrasına tepkisiz kaldım. ayrıca matematiksel yaklaşımlar müzik yapmaya çalışınca insanlar ortaya daha sinir bozucu şeyler çıkabiliyor heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 PrudenT said: Anerchy said: PrudenT said: gaydayı da çok severim lan bi de tesadüfe bak metallica - low man's lyric öneriom :p bana çocuk sesi korosu dışındakiler öyle çok uyuz gelmedi. bitmek üzere. türkiyede ne uyuz şeyler var tabi ondan. d12'in şarkısı wardı adını bilmiorm track 5 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 ShadowFury said: hızını alamayan mazoşistler için: http://www.badgerbadgerbadger.com/ BADGER BAGDER BAGDER BAGDER BAGDER MUSHROOOOM >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar