Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ben hikayeyi seviyorum büyük bir kötülük kaynağı olma fikri bence hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 "Betada berbat fps, berbat ping uuuupuzun loading süreleri vardır ama release ile hepsi süper oldu" diyen varmı? Hala kaygılıyım bu makinada oynayabileceğim hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Betada oynamadım ama hepsi gayet güzel benim açımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Qui said: "Betada berbat fps, berbat ping uuuupuzun loading süreleri vardır ama release ile hepsi süper oldu" diyen varmı? Hala kaygılıyım bu makinada oynayabileceğim hakkında. oyunu 2 dakka kadar oynayabildim betada 3-4 dakka suren loading ler 20 sn surdu. fps tede baya bi artis vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Betada 5-10 dakika load gördüm şehre girmeden, şimdi 10 saniye sürüyor aynı yer. Abartı fark var qui. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 super ya walla giderek daha bir heyecanlanıyorum buarada barbarian oynayan varsa bikac bilgi edinebilirmiyim... memnunmu barbarian oynayan zevklimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Darksun said: Betada 5-10 dakika load gördüm şehre girmeden, şimdi 10 saniye sürüyor aynı yer. Abartı fark var qui. Aslında loading süreleri herkezi ilgilendiren ortak bir sorundu. Ben daha ziyade diğer oyun içi performans farklarının durumunu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 race lerin ozelliklerinide yazabilirseniz buraya mesela unique ozellikleri falan neler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Debugger kapandığından beri ciddi düzelmeler var, bende takılma fazla olmuyor ve grafikler max olmasada bayağı açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 barbar oynuyorum memnun degilim. combolari cok yavan ve birbirine benziyor. ekstra bir eglencesi yok simdiden baydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ben de aynı şekilde dark templardan memnun değilim savaş sistemi yenilikçi olmasına rağmen , çok karambol ve kaos şeklinde geçiyor , ne yaptığım komboyu görüyorum ne de taktik yapabiliyorum.. defans sistemini kullanmak da imkansız şu anda.. ama eğleniyor muyum? evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 caster oynamak daha zevkli gibi geldi bana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 10 lvlda oyundan bayılır mı be :D 1-20 arası 5 saatlik bir şüreç 5 saatlik bölüm için bütün oyun infaz edilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Server olayı varmı?Varsa hangi serverdasınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 apple said: race lerin ozelliklerinide yazabilirseniz buraya mesela unique ozellikleri falan neler... race'lerin birbirinden farkları yok, tek farkları seçebildikleri sınıflar, mesela büyücü arketipinde sadece Stigyalılar olabiliyor. Onun dışında stat özellik vs farkı hiç yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 pffffff artık close betaya update bile gelmiyor.. unutulduk silindik resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 nereye yazacağımı bilemedim, yeni thread de acmak istemedim. paketlerden buddy key cıkıyormus galiba. elinde ekstra buddy key olan biri benimle paylaşirsa cok sevinirim. bilgisayarimin oyunu kaldırıp kaldıramayacağından emin olmak istiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 bende bende dicemde daha kimsenin elinde kutu yokhtur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 euhehahahaaahahahhaa, komikmiş....38 sayfaya göz attım da ahahaaaaha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ABİ MERAKTAN ÖLÜCEM OYUNU ÇEKTİM EA FALAN YOK :O MAVİDEN ISMARLADIM CUMAYA GLİCEK HERALDE AMA BEN ÖLÜCEM MERAKTAN !1bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 mavishop güvenilir mi? bende ordan alıyım olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 cevahir'de bir mağaza. viktor dedi bana da bi gaz satın aldım. cuma verirler kargoya umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 d&r a gittim adamlar yine herzamanki gibi wii ile oynuolardı.. sorum aoc gelicekmi 23ünde die.. aoc?!?!?!?! gibi tepkiler verdiler eywa eywa.. dedim siz dewam edin wii oynamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 vaahh yavrularım diip kafalarını okşsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 wii de tennis oynasalardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar