arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Fury dolmuş, yeni karakter kabul etmiyor. edit: tekrar girince boşaldı, izin verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Popeye said: ya furyde oynayan birisi 23 mayisa kadar hayrina Yarrock ismini alabilir mi? 23unde geldigimde alirim ismi aman diyim cosmayin swgden aklimda kaldi bu isim Yarrock yapmamanızı tavsiye ederim bu konuda bir bug var en azından bug olduğu kabul ediliyor bir isim alırsan o isim acc a kitleniyor ve karakteri silsen bile başkası o ismi alamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 eregorn said: g15? kılavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 tom said: jungle said: hayda nerde bu patcher exe nın backup bı bende yok offf allahım yaaa offf jungle msn den tmp dosyayı yollayabilririm istersen valla cok ıyı olur ya [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mighty_THoR said: ben almadığım için emin değilim 5$ veriyorsun ekstradan verdim ekstradan 5$ :( ahanda herşey acc sayfası: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Fury'deyim. nick: Aaxeq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 oka şaka mısın mirage =) fotosunu çeksene bi ara =) bugün oyna tabi deli gibi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 GÜNCEL TOPİÇSLERİN ANASI AĞLADI YAWAŞ PİLEYS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 biri tmp patch exe yi gonderırse cok makbule gecicek [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 tunca temel şeylere bakmanı tavsiye ediyorum mesela caps basılı kalmış olabilir mi password ünde büyüklü küçüklü harf kullandın mı kullandıysan şimdi aynen yazdın mı yada yanlışlıkla büyük küçük kullanıp farketmemiş olma ihtimalin var mı biraz soruşturdum acc sayfasında set ingame pass seçeneği varmış oradan değiştirebilirsin oda olmadı yeni password isteyebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Birde dikkat edin benim AO hesabımla Aoc yi linkledim mesela, hem Ao nun hem AOC nin HEM account settings in hepsinin hem account nameleri hem passwordleri farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 aboo 3-5 gün erken başlıycak diye yarı ömrü gitmiş herkesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mighty_THoR said: tunca temel şeylere bakmanı tavsiye ediyorum mesela caps basılı kalmış olabilir mi password ünde büyüklü küçüklü harf kullandın mı kullandıysan şimdi aynen yazdın mı yada yanlışlıkla büyük küçük kullanıp farketmemiş olma ihtimalin var mı biraz soruşturdum acc sayfasında set ingame pass seçeneği varmış oradan değiştirebilirsin oda olmadı yeni password isteyebiliyorsun in game pass seçeneğini farketmemiştim denicem şimdi çok sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Kane ismini almışlar. 15 dakka charla uğraşırsan olacağı bu off. Ama char çok kral oldu. İsim bulunca bol bol resim atcam. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 ben neden 714mb patch çekiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Downloading patch information da kaliyor benim bilgisayar .. bi onerisi olan var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 şifre problemi bende de var ingame şifre değiştirme olayından da sonuç alamadım.. oyundan çıktım tekrar girmeye çalıştım şimdi de 150 mb patch indiriyor.. allhım neydi günahım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 ben hala accyi kabul ettiremedim, ingame password seçeneğinden de ayarladım, olmuyo.. mail attım da ne zamana cevap verirler kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 tunca , hangi adrese mail attın ben de yollıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 ismi tun ile başlayanlara bir garezleri var sanırım =p [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 patcher hata verdi bendede düzeltemedim pft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Hello there I know you are quite busy right now , and dont except a fast response but i want to try my shot and cross fingers. after a long wait , i have started the game and try to login BUT the game doesnt accept my password.. i have changed it from account options but it still same. what can i or you do to change this? i really want to start my journey , and waiting for your help. p.s : congratulations for your lift off , and i wish its the last time that i contact with you. best regards. tunch of freedom fighters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Sifre sorunu bende yasadım deneyın oluo bı kac kere deıstırdım sıfreyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 böyle bişey yazdım bakalım kaç hafta sonra cevap gelicek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 bi de üstüne 150 mb patch indiriyorum şu anda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar