Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Son saatler [early access]

Apache

Öne çıkan mesajlar

Popeye said:
ya furyde oynayan birisi 23 mayisa kadar hayrina Yarrock ismini alabilir mi?
23unde geldigimde alirim ismi

aman diyim cosmayin swgden aklimda kaldi bu isim

Yarrock

yapmamanızı tavsiye ederim bu konuda bir bug var en azından bug olduğu kabul ediliyor bir isim alırsan o isim acc a kitleniyor ve karakteri silsen bile başkası o ismi alamıyor
Sosyal ağlarda paylaş

tunca temel şeylere bakmanı tavsiye ediyorum mesela caps basılı kalmış olabilir mi password ünde büyüklü küçüklü harf kullandın mı kullandıysan şimdi aynen yazdın mı yada yanlışlıkla büyük küçük kullanıp farketmemiş olma ihtimalin var mı

biraz soruşturdum acc sayfasında set ingame pass seçeneği varmış oradan değiştirebilirsin oda olmadı yeni password isteyebiliyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:
tunca temel şeylere bakmanı tavsiye ediyorum mesela caps basılı kalmış olabilir mi password ünde büyüklü küçüklü harf kullandın mı kullandıysan şimdi aynen yazdın mı yada yanlışlıkla büyük küçük kullanıp farketmemiş olma ihtimalin var mı

biraz soruşturdum acc sayfasında set ingame pass seçeneği varmış oradan değiştirebilirsin oda olmadı yeni password isteyebiliyorsun

in game pass seçeneğini farketmemiştim denicem şimdi çok sağol
Sosyal ağlarda paylaş

Hello there

I know you are quite busy right now , and dont except a fast response but i want to try my shot and cross fingers.

after a long wait , i have started the game and try to login BUT the game doesnt accept my password.. i have changed it from account options but it still same.

what can i or you do to change this?

i really want to start my journey , and waiting for your help.

p.s : congratulations for your lift off , and i wish its the last time that i contact with you.

best regards. tunch of freedom fighters
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...