elesso Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 conan nickini ben aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mirage said: Mirage said: CRC hatası alanlar için: ConanPatcher.exe.0.tmp adı altında yedeklemiş patcher'ı. İsmi ConanPatcher.exe olarak değiştirip tekrar indirin 5MB'ı. CRC hatasını düzelttim bu şekilde. Şimdi 18MB'lik patch'e başladı. bende conanpatcherexe0 -1-2-3 diye tam 4 tane tmp dosyası var sonuncuyu mu değiştirip denesem acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 baya bi Adventures ama hakkaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 elesso said: conan nickini ben aldım. haha @ pop + yunus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 ya furyde oynayan birisi 23 mayisa kadar hayrina Yarrock ismini alabilir mi? 23unde geldigimde alirim ismi aman diyim cosmayin swgden aklimda kaldi bu isim Yarrock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 welcome to the patch of conan >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 oo mesajlar durdu girdiler galiba :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 siteye giriyorum accyle oyunda kabul etmiyo delircem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Ahoy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 login serverda vardır bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 tunca said: wat Conan 'ın da canı sıkılmış oturup duruyor garibim. Can sıkıntısından ve stres den başka bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 hayda nerde bu patcher exe nın backup bı bende yok offf allahım yaaa offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Abi bana 714mb patch çektiriyor bu salak oyun, siz nasıl girdiniz ? Bug abuse oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 tunca said: siteye giriyorum accyle oyunda kabul etmiyo delircem biraz önce bir arkadaşımın başına gelen hadiseden muzdarip olma acc u aldın sonra gidip funcomdan ea da aldın dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mirage said: Ahoy! :O :O :O :O benim daha oynamak icin en az 16 gunum var :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mighty_THoR said: tunca said: siteye giriyorum accyle oyunda kabul etmiyo delircem biraz önce bir arkadaşımın başına gelen hadiseden muzdarip olma acc u aldın sonra gidip funcomdan ea da aldın dimi https://register.ageofconan.com/ burdan aldım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 jungle said: hayda nerde bu patcher exe nın backup bı bende yok offf allahım yaaa offf jungle msn den tmp dosyayı yollayabilririm istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mirage'ın yazdığı yöntem bende de çalıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 ben almadığım için emin değilim 5$ veriyorsun ekstradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Bu arada oyuna native G15 desteği koymuşlar. Health, mana, stamina yazıyor LCD'de. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 işin ilginc yani 1024 cozunurlukte zarzor oynuycam sanarken oyun 1680 1050 cozunurluk low detail de kasmadan calisior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 g15? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 arcane said: Mirage'ın yazdığı yöntem bende de çalıştı sadece rename yaptıktan sonra shortcut ile çalıştırmayın, doğrudan dosyayı çalıştırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar