Suark Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Eveeeeeettt, factional warfare geliyor arkadaşlar. Boyuna amarr kesicez =))) hahahahha Düşünceleri alayım. Not: teaser güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Ewt yeni patch gelio kismetse 24 mayista deneyip gorucem o zmn daha detayli yorumda bulunabilirim. Ama irk savaslarini 4 gozle bekliyodum iyi oldu. Yazin release olacak. Sistemi nasil oturttular en cok onu merak ediyorum. Ve tabii bide jovian irki war artik o nasil olcak bakalim. Hepsini haftaya cumartesi gunu oynadiktan sonra sizlere burda yazacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Jove nerden çıktı ?Kim jove gelecek dediyse kafa bulmuş seninle . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 jagd said: Jove nerden çıktı ?Kim jove gelecek dediyse kafa bulmuş seninle . Access to Jovian technology ushered in the age of the pod pilots and shattered the balance of power, and recent events have sparked a march towards total war. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Access to Jovian technology vs. jove ırkı eklenecek demek değil orda Fw için Rp story yazmışlar ,jove ırkı eklenecek demek jove character açabilecek jove skillerini train edebilecek jove BPo larını alabileceksin demektir.Ortada bir karışıklık var ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 ırk savası iyi de , peki bu mix corplar ne olacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 mix corp dediği ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 mix = karışık dediğime bakma aklıma gelmedi o anda. mesela bir corpta caldari de var ammar da var,galente de var minmatar da var , peki bunlar aynı corpta birbirine dusman mı olacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Olay şöyle gerçekleşiyor anladığım kadarıyla, Gidip bireysel olarak bir faction'a yazılıyorsun. sana güzel questler, grup questleri veya güzel eşyalı görevler veriyor. CCP, factionlara girenleri bir şekilde ödüllendireceğini söyledi. Bir factiona girince, karşı faction da ki adama düşman oluyorsun. Aslında ırk savaşından çok faction savaşı, dolayısı ile büyük ihtimalle corp daki herkez aynı factiona girerki verilen görevler daha kolay halledilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 0.0 da olmayanlar icin guzel aktivite adam 0.0 icin gereksiz bence isin sonunda belli bi kitle dısında herkez senin dusmanın 0.0 da =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 bence son zamanda 0,0 dan kovulanlar icin guzel bi aktive olcak :) ben daha iyi ayarlanmis seyler bekliyodum binevi hayal kirikligi oldu ... belki herkez dogdugu irk tan olmali ve sadece npc corplarindaki playerler katilabilmeliydi millet sirket olarak katilinca isler baya deyisir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Bence oralarda faction savaşlarından çok pirate ve anti-pirate lar dolanır.Çünkü faction savaşları anladığım kadarıyla birbirinden bağımsız(faction chat gibi birşey varmış sanırım) çoğunlukla ufak ve pvpde deneyimi pek olmayan corpların takılacağı şekilde olacak.Kolay hedefleri de herkes sever :).Tabi işe PIE yada CVA gibi pvpde baya deneyimli ve çok büyük sayıda fleetler getirebilen alliancelar dahil olursa değişir işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Bilinen kadarıyla allianceler ilk etapta FW dahil edilmeyecek ,açıkça söylemiş CCP Fw'e allianceların akın edip küçük şirketlerle empire oyuncularına hayatı zehir etmesini istemiyoruz diye. Birde FW a katılmak için Militia tabir edilen corplara girmek gerekiyomuşki (eğer bir corpta değilseniz) devamlı ordan oraya gezmek zorunda olan insanlara göre değil ,mesela ticaret yapıyorsan r&d /industry ağırlıklıysan cargoyla salak salak dolaşmak akıl karı olmadığına göre epey bir oyuncuda uzak duracak. Ağırlık pirate/anti-pirate Rp corplarla bir heves açılan yada eskiden açılmış ama kullanılmayan altlar olur gibime geliyor. gözüme UO daki chaos-order'ın Eve'e uyarlanmıoş hali olarak gözükdü. edit :Alliance üyesi corplarında alliancedan ayrılması gerekiyormuş, Fw'e katılmayı düşünmediğimden daha fazla araştırmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ödülleri olucakmış bide, hani teşfik etmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Arkadaslar ben sizler icin test ettim oyunu bugun ilerleyen saatlerde sizlere bilgi vermeye calisacagim. Simdi ise gitme vakti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 e bu gosterıp elletmemek oldu sımdı ama ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 jagd said: Bilinen kadarıyla allianceler ilk etapta FW dahil edilmeyecek ,açıkça söylemiş CCP Fw'e allianceların akın edip küçük şirketlerle empire oyuncularına hayatı zehir etmesini istemiyoruz diye. Tamam da kimse herhangi bir alliance yada corp un o low sec alanına girip herkesi havaya uçurmasını engellemiyor.İşin güzelliği de burda ;). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 simdi bir kac resim yolluyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 bunu daha yeni cektim adam akilli savasa girince boyle gozukuyo o basvuru menusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 bilgileri yarin wericem acaip uykum war isten geldim makine bana ben makinaya melum melum bakioz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 o domi nedir öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Empyrean Age yi uzun uzun test serverde inceledim bekledigim hic bir sey yok cok bastan savma olmus gibi gorundu 8-) >:D< mesela rank a gore beles faction ship vermiyorlar o zaman ne anlami kaldi rank in >:D< sistem ele geciriyosun ama sistemin gelirleri tax lari senin olmuyo peh >:D< militai agent leri pvp deyil pve mision lari veriyo ve lp leri de az diyer seyleride lp store calismiyo ama calissada diyerlerinden farkli olmaz (:P) privateer tarzi severnelr icin belki iyi olabilir pek sanmiyorum gerci >:D< hep low sec olmasida hic iyi deyil yani sadece militarilere baskalarinin olmicagi yerlerdeyil (bunu duzgun anlatamadim ama anladiniz siz onu test serverde beles gemi oldugundan iyi gozuksede normal de guzel olmaz neyse bakalim belki guzel duzen yapabilir ccp suan cok kotu gozukuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 O domi npc :) ewt cenhiz anlatmis baya. (tu)Ise yarayan bi align tusu olmuski baska bi yenilik goremedim. Onun disinda savaslara katilmak icin ya corptan cikmak zorundasiniz yada corpca savasa girmek zorundasiniz bu buyuk bi eksi olmus bence (td) Ele gecirilcek yerlerin low secte olmasi cok buyuk bi sorun carrier fln girebiliyomu bilmiorum (daha denemedim) ama sonucta savas alanina girmek icin kullanilan gatein basinda bekleyen bi ton korsan olacaktir kanimca. Onun disindada eger girdiyseniz savasa yani faction warfare a empiredada her dk acik hedefsiniz sirf bu yuzden cogu insan ztn girmeyecektir. Cenhizinde dedigi gibi ele gecirdiginiz sistemlerin size hic bi getirisi yok. Yani bence fason bi patch gibi geldi. Gordugum kadari ile anathema gemisinin hull yapisi degismis Magneto gibi bisi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 cov op ları oldugu gıbı degıstırmısler Hullar değişmiş yani, mesela probe hull olmuş matar cov opu sonra yeni faction cruiser lar gelmiş, matar için scythe hull'lu klasik matar ozellıklerı taşıyan bi gemi gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 oha enı gemimi var t2 negzel negzel align tuşu gelse sırf bence yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar