strangegoodby Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 film güzelde oyle eski adam sandlar filmleri gibi değilmiş gibime geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Filmin absurd komedi oldugu basindan beri belliydi. Tarziniz degilse, gulmuyorsaniz boyle filmlere niye gittiniz ki ? Gelip bi de bok atiyorsunuz felaketti diye. Hani bir yere kadar zevk meselesidir eyvallah da, filmi kendi komedi begenilerinizle, zevkinizle ayni sinifa alip degerlendirmek cok sacma yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 strangegoodby said: film güzelde oyle eski adam sandlar filmleri gibi değilmiş gibime geldi bunun sebebi bence zohanla alakalı bişey yani sandler'ın diğer bütün filmlerine baktığınızda bütün karakterler biraz daha kendi halinde, bu kadar popüler karakterler değil fakat zohan da ise durum tam tersi, o yüzden sandler için de iyi bi deneyim olsa gerek diye düşünüyorum.bende dün gittim acayip eğlendim, tavsiye ediyorum kesinlikle. ayrıca şuraya feci güldüm altyazı da becerememişler diye kimsede gülmeyince salonda tek kahkaha atan insan olarak öne cıktım :) oğlan community night watch dediğinde zohan "what? communist tight crouch" demesi süperdi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Akhlaur said: .Altıma sıçtım gülmekten gari.Salon da boştu gerçi.sıçmadan önce mi sonra mı?-pardon bu espiride kendimi tutamadım- film bana sanki daha önce izlediğimiz şeyleri sunuyormuş gibi geldi, eski filmleri harmanlayıp yeni usluba sokmak olarak da açıklayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Ligqhuieed Ohg-xigeen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Bi ona bi de MUCHENTUCHEN'a baya gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Rezaletti. İkinci yarı herkes çıktı ben tek kaldım. Sonra bende dayanamadım çıktım 20 dakika kala sonuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 siz anlamamissiniz =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ben dun gittim i <3 adam sandler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 mariya keri de olmasa geçen 1 saat 40 dakkama pişman olcaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 DISCO DISCO GOOD GOOD .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 adam sandler hastası olmamın yanı sıra kadroda John Turturro ve Rob Schneider falan oldugunu ogrenınce dahada merak etmıstım filmi. Ben çok çok begendım gayet geyik - makara güzel bi filmdi, bekledigimi aldım. Adam Sandler gibi bi yetenek kolay bulunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 poff baygınlık gecırdım ne ıgrenc fılmdı bu bole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 @dieevil git borat'ı seyret o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 vasat film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 adam sandler'i gayet sevsem ver muhtemelen bütün filmlerini izlemiş olsam da bu film kötüydü ya :/ uzun süredir de bekliyodum halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ya nası kotuydu nası ızledınız bu filmi şu imdb notundan bukadar etkılenmeyın kardesım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 büyük beklentilerle filme gidenler hep beğenmeden dönmüşler. Klasik bir adam Sandler filmi değil, kendi başına takıl zayıf bir karakteri değil popüler bir karakteri canlandırdığı için size farklı geliyor. Ayrıca İsrail-Filistin çatışması gibi bir konusu olduğundan herkesi içine çekebilecek bir film değil. Bence kaliteli bir yapım. Absürd komedi sevenler gidebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 NO ONE HURT THE ZOHAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Dün izleyebildim bunu anca. Adam Sandler hayranıyımdır ama bu sanırım en saçma Adam Sandler filmlerinden biri. Esprilerin %90'ı belden aşağı ve bana pek komik gelmedi açıkcası. Güldüğüm bir kaç yer vardı tabii ama aklımda kalmadı bile. Hizbullah telefon hattı iyiymiş ama. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Adam Sandler bile filmi kurtaramamış, kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 son zamanlarda izlediğim en komik film diyebilirim adam sandlerin bütün filmlerini izledim.hepsinde de gülüyorum.bu da çok güzeldi. sıkıcı geyik filmlerinden değildi.eglenceli hareketli.ve tam geyikti yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 çok tırt bir filmdi bence, sıkılmıştım izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar