razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 ailecek güldük eğlendik Yasaklı yuğtüp Ben kendim girerim versiyon; http://www.you-------tube.com/watch?v=IALNsmIilFg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 girafikleri karsilastirmasi sacma olmus ama guzeldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 bol tartışma yaratıcak gibi bu ya da unutulup gidicek gorucez : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Valla yapan gerizekalıya söyleyecek söz bulamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Beklediğimden daha eğlenceli bir karşılaştırma çıktı. Sevdim yapanı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Gangren said: Valla yapan gerizekalıya söyleyecek söz bulamıyorum :) +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Eğer ciddi bir WoW-AoC karşılaştırmasına bakarsanız; dövüş sizstemi hemen hemen aynı gibi gözüktü ve canımı sıktı. WoW daki gibi sadece 1-2 animasyon eşliğinde yana gelenlere tıklanıyor. Dövüşler hakikaten böyle mi gözüküyor AoC de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 hayir o eski AoC clienti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Son videoda yazdığı gibi "zaman gösterecek". Şu an için kıyaslama yapmak yanlış ama AoC için en umut vaadeden WoWdan sonra en iyi alternatif olabilecek dişli bir rakip diyebiliriz. SWG'de ilk başlarda çok iyi gitmişti ancak patchlerle oyuncu kitlesi oyundan soğudu. Bir mmorpgnin oturması yklaşık 1 yıl sürüyor. 2009 gibi AoC oturmuş olur ve FC patchlerle oyunu stabil ve bütün sistemlerde oynanabilir hale getirirse. AoC WoW kadar başarı sağlar. benim şu ana kadar betada ve forumlarda gördüğüm AoC + yönleri; yeni combat sistemi, siege battlelar, directx10 destekli Obvlion tarzı güzel grafikler, PvPsi, Mountla attack, guild cityleri, guild memberı bile öldürebileceğiniz PvP sistemi. AoC -yönleri; düşük sistemlerde hatta orta performans sistemlerde kasması, End game PvE si belli değil, daha düzeltilmemiş buglar, gankinge müsait PvP sistemi,item lootlarken gereksiz ve monitörü kaplayan bilgi yazıları tc... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 AoC, WoW başarısını, şu sistem gereksinimleri ile hiçbir zaman yakalayamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 sistem gereksinimleri cok buyutuluyor. ben 13-14 ay once aldıgım ekran kartımla high da oynuorum. evet sistem gereksinimleri yuksek sayılır ama wow un cıkısı 2004. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Başaramaz , imkansız gibi şeyler demeyin, İzleyin ve görün ... edit: 2004te de çok iyi görüntülü oyunlar vardı ayrıca video efsane olmuş ahuauahauah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 allahın belası wow la karşılaştırmayın walla şu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Beyler siz iyi misiniz? Abartı derecede "oynunuzu koruyorsunuz." Başka başlıklarda da belirttim. Funcom'un önceki oyunu AO'dan haberiniz var mı? AO'da yaşanan sorunlardan haberiniz var mı? Yoksa, öğrenin, ondan sonra tekrar tartışalım. Sonra, neye dayanarak AoC'nin, WoW'un şu anda aktif 10.5 milyon kullanıcısına yetişeceğini düşünüyorsunuz? Kalkıp bana "1 milyon beta başvurusu oldu" derseniz, size gülerim. WotLK (WoW 2. ek paket için yapılacak başvuru sayısını ne siz sorun, ne ben söliim) Akıl var, mantık var. AoC 2 farklı bölgede oynanıyor, WoW 4 + 1. AoC'nin bu gidişle yakalaması imkansız (gel gör ki 5 bölgede oynansa bile yakalayamaz) Sistem gereksinimlerini abartmamak mı? Ya bilgisayar bilginiz sıfır, ya da hakikaten gözünüz kör. 30 GB yer isteyen, 4 GB Ram isteyen, 8800 ile açık alanda 35 FPS veren bir oyunun sistem gereksinimleri abartı değil yani? WoW'un bu kadar büyük bir başarı yakalamasının nedenlerinden biri zaten sistem gereksinimleri. Daha çok kişi oynayabilsin diye düşük tuttular ve turnayı gözünden vurdular. Böyle bir sistem herkeste yok, AoC'nin sunduğu en büyük artılardan bir tanesi, görsellik. Casual olarak nitelendirilen insanlar görsellikten tam verim alamayacaklarsa, bu oyunu almazlar. Ayrıca "WoW ile AoC karşılaştırmayın plix" mantığıda duyduğum en saçma bahanelerden bir tanesi.. Basitçe, karşılaştırmak için 3 neden: 1. İkiside MMO. 2. İkiside P2P. 3. İkiside fantastik bir zaman / mekanda geçiyor. Daha fazla kriter rahatlıkla eklenebilir. Tek farkları birisi Teen, birisi Mature ESRB ratingli. Bu rating de aynı şekilde AoC'ye oyuncu kaybettirir. Türkiye'de bu rating olayına fazla önem verilmese de, verilen ülkeler - ciddiye alan ülkeler var. Tabiki bu bahsettiğim ülkelerde de bilinçsiz aileler olacak "Mommy pleaassseee get me that AoC gameee, pleaaaasee" diyerek alabilecek küçük yaştakiler ama yine de Mature rating, AoC'nin yolunu kesecek önemli bir etken. Şimdi bu şekilde sunabileceğiniz şeyler yoksa, "WoW mu, muyahaha" mantığı ile gelmeyin lütfen. TLDR = Buzz off :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 benim gözümde wow sadece marketing başarısıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 tabula rasa veya eve online bile wowla karşılaştırıldı.wow ve diğerleri mantığı hakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Kullanıcı sayısı anlamında wow'un başarısını yakalaması çok zor hakikaten.Zira Wow'un bu başarısının altın sebeplerinden biri de piyasada daha iyi bir oyunu geç doğru düzgün bir alternatif olmaması.Eğer çıkacak oyunlar en azından doğru düzgün birer alternatif olabilirse belki zengin edemiycek şirketi ama en azından kendini döndüren oyunlar olacaklar ve bu alternatif yokluğunda de benim gibi oyunculara ilaç gibi gelecek Aoc.Geri kalan herşey koca bir soru işareti zamanla görücez ama Wow killer olmasını beklemek bu oyunun biraz haya gibi gözüküyo şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Tabiki karşılaştırılacak. Pazarlama departmanı, market araştırması yaparken, kalkıp Age of Empires'ı görecek değil herhalde. Sizin oyun (lay lay, hadi mob keselim, pvp yapalım) diye gördüğünüzü, Pazarlama $$$ olarak görüyor. Market araştırması yaparken de tabiki WoW ile kıyaslanacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Wow fanatikligide yapmıyalım ama :) Sonucta ne kadar insanın oynadıgı önemli degil benim için az olsun öz olsun Sistem gereksinimi fazla olmasıda iyi yaş sınırının fazla olmasıda iyi. Daha sadece open beta dan bakarak karşılaştırmak saçma ama bu oyun wow dan iyi olucak gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 her oyunu wow ile karşılaştırmak çok saçma.wow sayesinde hayatında ilk defa mmo oynayanlar oldu.sanırım bu yüzden çoğu kişi yeni çıkan oyunları wow la karşılaştırıyor.wow un başarılı olmasının sebebi basit olması ve tabii ki marketing başarısı.bu tip topicleri okurken çok gülüyorum.çünkü wow çok büyük yenilikler getirmiş gibi yazılar okuyorum.aoc için konuşursam, iyi olur tutar mı bilmem ama oyuncu kitlesinin kalitesi wow gibi olmaz işallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 WoW bölüm moderatörü olabilirim ama fanatiklik değil yaptığım, görülenleri söylemek sadece. Blizzard para vermiyor sonuçta bana :) Oyun mekanikleri olarak AoC'nin hakikaten başarılı olabileceği birkaç noktası var. Gerek Combat, gerekse battlekeep olayı güzel, crafting sistemi enteresan, Blizzard'ın senelerdir getirmek istediği Siege Battle falan var. Tutarsa ne ala, iyi olur, Blizzard standartlarını yükseltmek zorunda kalır. Beta & Retail konusuna gelince. Farkettiysen oyunun içeriğinden hiç bahsetmedim. Tabiki AoC'nin daha kredisi çok, en az 6 ay vermek lazım stabilite açısından. WoW da ilk çıktığında saçmalayabiliyordu. Gel gör ki, hepsi bir yana, AoC'yi abartmamak lazım. İçerik, görsellik, mekanik açısından WoW'dan iyi olabilir ama saydığım etkenler eminim ki AoC'nin aktif oyuncu sayısını sınırlayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 sınırlı oyuncu sayısı olması beni mutlu eder.wow daki tiksinç tiplerle beraber oynamaktansa aoc de kalite oyuncu kitlesi ile oynamayı tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 AoC'deki oyuncu kitlesinin "tiksinç" olmayacağını garanti ettiler galiba sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 oyunun ratingi "M" olunca ümit ediyor insan.en azından guildim kaliteli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Şimdi bir yerlere varıyoruz işte.. Bence yanlış mantık yürütüyorsunuz, AoC'deki "Seks" olayı, oyunun tamamen abuk bir kitleye hitap etmesini sağlıyor. Umarım saçma sapan tipler çıkmaz bu yüzden de, potansiyeli olan bir oyunu bok etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar