Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konu Dışı'ndan Banlanmışım


Asteroth

Öne çıkan mesajlar

Bugün bana birisi çıkıp da, o kodamanlardan, göbekli arkadaşlardan kendini bilmemne diye tanımlayanlardan ama korkudan uzak uzak kaçanlardan birisi çıkıp da beni Konu Dışı'ndan banlıyorsa, sorarım NİYE BANLIYORSUN ARKADAŞIM?

Öyle plazalarda oturup, orda böyle patron yalakalığıyla yavşaklığıyla topladığın +rep'lerle göbek semirtip Konu Dışı modluğu yapmak kolay.

Werewolf şerefsizi ayrıyeten sana sesleniyorum, KAÇ PARA İSTİYOSUN? SENİN EDERİN KAÇ PARA? KAÇ KURUŞSUN SEN? KÖPEK O BAHÇEDEN KARŞI BAHÇEYE HAVLADIĞINDA KÖTÜ KÖPEK, BU BAHÇEDEN O BAHÇEYE HAVLADIĞINDA İYİ KÖPEK OLMAZ! KÖPEK KÖPEKTİR! ALÇAK! NAMUSSUZ!

Burda mesaj yazan arkadaşlar 8 aydır burayı kale olarak belleyip bir tek gün mesajlarını aksatmadan yazdılar. 8 GÜN DAYANIR MISIN ALÇAK? HAYASIZLAR! NAMUSSUZ ADAMLAR!

Beğn devrimciyim hala!
Beğn halkçıyım hala!
Beğn cumhuriyetçiyim hala!
Beğn laikim hala!
Beğn devletçiyim hala!

BEĞN BURDAYIM HALA, GELİN ULAN!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet aynen ben de uzaklaştırılmışım sebebi belli değil , iki ayrı moda öm gönderdim birinden hiçbir cevap gelmedi ama diğeri sağolsun en azından ilgilendiğini gösterip neden belirtilmemiş dedi.

İlginçtir konu dışında ırkçılık yapanlar , ona buna küfür ve hakaret edenler oluyor ve bırakın yaptırım uygulanmasını mesajda düzeltme bile yapılmıyor o küfürler orda aynen kalmaya devam ediyor.

Ben şahsi olarak neden uzaklaşitırıldığımı kesinlikle çözemedim , çünkü postlarıma özellikle dikkat ederim. İlginç bir yönetim anlayışı bu meçhul ve nedeni bilinmeyen yaptırımları açıklamaları hoş olacak. Eğer ciddi anlamda forum kurallarına aykırı davranılmışsa neden rahatça şu kurala uymadınız bu sebepten uzaklaştırıldınız denemiyor anlamıyorum. Bunun dışında kesinlikle keyfi olduğunu düşünüyorum bu yapılanın ve çok çirkin , seviyesiz bir tutum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle birşey vay,bu asteroth ana bacı sülale düz giden bir adam forumda,sokakta görsen aman abi der,böyle diyen adamlar zaten sanal ortamda kaplan aslan kesiliyor, ana bacı sövmesine ragmen sırf konu dışı olması az bile olmuş.

birde horizon,ve benimde niye konu dışı uzaklaştırmasını aldıgımızı biliyorum,bu adamlar sana küfredip hakaret edince,sende yenilmiş sayılıyorsunve yiyorsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...