Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Son model araba ..


Valeron

Öne çıkan mesajlar

şimdi ciddi anlamda kafamı kurcalayan bi hususta fikirlerinizi almak istiyorum.20 yaşındayım hayatımn son 18 yılını da İstanbulda yaşıyorum.Son dönemlerde her yerde,ama inanılmaz derecede( Kadıköyde,Köprüde,Taksimde orda burda şurda .. ) son model arabalar görmeye başladım ve tek tük değil ve ucuz araçlar değil.Yeni kasa a3 ler,a6 lar,bmw 3.20 ler mercedes clk,range roverlar,ford mondeo lar falanlar filanlar.bu araçların çoğu 0 ve biliyosunuz bunların 0 ları en düşüğü nerden baksan 60-70 den başlıyor,e insanlar kredi alıyolar diyelim bu kredilerde bildiğim kadarıyla az buz şekilde değil,ben hakikaten anlamadım bunun formatı nedir ? yani çok mu zengin bi millet olduk biz ?
patinaja açmadım çünkü burdaki gayem arabaları tartışmaktan ziyade bu durumu eleştirmek tartışmak. merak ediyorum yorumlarnızı arkadaşlar dikkatinizi çekti mi veya nası karşılıyosunuz falan filan ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Popüler kültürün getirdiği son nokta.

insanlar artık herşeylerini gösterişe vuruyolar.
kaldıkları evlerin değerlerinde arabalar alıyolar.

genellikle ticaretle ugrasan inların altında oluyo o tür arabalar.

Ben daha hiç bi devlet memurunun altında c5 falan görmedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir buyugumun lafi vardi..

Seklinle karsilanir muhabbetinle ugurlanirsin diye..

Ozellile ticarette ilk izlenim cok onemli.. Bilimsel calismalar bir insan hakkinda fikrini 90 saniye icinde verdigimizi soyluyor.. Yani biriyle is yapmaya gittiginizde altinizda bir suv yada ust segment bir araba olmasi size bir avantaj getiriyor.. Insanlar bunu bir yatirim olarak gorebilir sahsen..

Ama arkadasin bahsettigi ulke fakirlikten kirilirken bunlar ne alaka..

Bende ayni seyi tekrarliyorum birinin dedigi gibi ucurum gitgide aciliyor vede populer kulturun sonucu olan gosteris ve luks artik daha fazla gozunuze carpiyor..

96 model bi a6 ile 2008 model bir a6 arasindaki farka baktiginiz zaman demek istedigimi anlayacaksiniz o luks arabalar zaten vardi ama goze batmiyordu cunku bu kadar gosterisli degillerdi.. Eskiden luks araba dedigin guvenli hizli konforlu arabalardi simdi bunlarin ustune birde gosteris eklendi..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...