Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 şimdi ciddi anlamda kafamı kurcalayan bi hususta fikirlerinizi almak istiyorum.20 yaşındayım hayatımn son 18 yılını da İstanbulda yaşıyorum.Son dönemlerde her yerde,ama inanılmaz derecede( Kadıköyde,Köprüde,Taksimde orda burda şurda .. ) son model arabalar görmeye başladım ve tek tük değil ve ucuz araçlar değil.Yeni kasa a3 ler,a6 lar,bmw 3.20 ler mercedes clk,range roverlar,ford mondeo lar falanlar filanlar.bu araçların çoğu 0 ve biliyosunuz bunların 0 ları en düşüğü nerden baksan 60-70 den başlıyor,e insanlar kredi alıyolar diyelim bu kredilerde bildiğim kadarıyla az buz şekilde değil,ben hakikaten anlamadım bunun formatı nedir ? yani çok mu zengin bi millet olduk biz ? patinaja açmadım çünkü burdaki gayem arabaları tartışmaktan ziyade bu durumu eleştirmek tartışmak. merak ediyorum yorumlarnızı arkadaşlar dikkatinizi çekti mi veya nası karşılıyosunuz falan filan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Bu olayı ben de merak ediyorum. Bütün yiyiciler mi etrafımda dönüyo yoksa zenginmiyiz? (!) Ne iştir bu ya taksi gibi Cayenne var etrafta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 tr de zenginler daha cok zenginleşiyor fakirler daha cok fakirleşiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 yanlız görmediime sevindim bu olayı,Audi TT dediğimiz araç 150milyar ve ben çok sayıda görüyorum bunu anlayamadım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 bagdat caddesine terfi edin araba gormek icin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 e GSMH olmuş 650 milyar ytl, 60-70.000 ytl'nin lafı mı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Fistan said: tr de zenginler daha cok zenginleşiyor fakirler daha cok fakirleşiyor. Katlıyorum aradaki uçurum gitgide büyümekte ne yazıkki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KORKUYORUM Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 NAZAR ETME NOLUR ÇALIŞ SENİN DE OLUR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 diosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 hele bi de kapalı isen binmem kolaylaşıyor bu arabalara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 allah veriyo kardeşim parayla iman kimde nerden bileksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 anadolu yine fakir, mevzu turkiyenin butun zenginleri istanbulda birikmis durumda. bu yuzden bu kadar cok goruyorsun. caddebostanda bir ev alayim dedim adam 3.5 milyon euro dedi apartman dairesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 kayıtdışı ekonomi. uyuşturucu kaçakçılık vs.. ha bir de son 4-5 senedeki yeşil sermayenin devlet vurgunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 hayır peki bu kayıt dışı eknomi uyuşturucu falan bu yıllarda mı çıktı abi ? öncedende vardı ? anasını satiim herkezde range roverlar bmw ler görende 10-15 kaatlık bişi sancak onlardan sora vectra lar,mondeo lar falan var yani ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 her zaman vardi luks araba fazlaligi ama luks arabalar goze bu kadar batmiyordu yeni cikan suv lar ile birlikte goze batmaya basladi.. Yani cok degisen birsey yok zengin daha zengin fakir daha fakir Birde 2002 den sonra zengin olanlar ve olmaya devam edenler var tabi.. onlarinda sayisi az degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 bi aralar da cipslerden çıkan zımbırtılar çok modaydı, sokakta herkes oynardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Popüler kültürün getirdiği son nokta. insanlar artık herşeylerini gösterişe vuruyolar. kaldıkları evlerin değerlerinde arabalar alıyolar. genellikle ticaretle ugrasan inların altında oluyo o tür arabalar. Ben daha hiç bi devlet memurunun altında c5 falan görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 bir buyugumun lafi vardi.. Seklinle karsilanir muhabbetinle ugurlanirsin diye.. Ozellile ticarette ilk izlenim cok onemli.. Bilimsel calismalar bir insan hakkinda fikrini 90 saniye icinde verdigimizi soyluyor.. Yani biriyle is yapmaya gittiginizde altinizda bir suv yada ust segment bir araba olmasi size bir avantaj getiriyor.. Insanlar bunu bir yatirim olarak gorebilir sahsen.. Ama arkadasin bahsettigi ulke fakirlikten kirilirken bunlar ne alaka.. Bende ayni seyi tekrarliyorum birinin dedigi gibi ucurum gitgide aciliyor vede populer kulturun sonucu olan gosteris ve luks artik daha fazla gozunuze carpiyor.. 96 model bi a6 ile 2008 model bir a6 arasindaki farka baktiginiz zaman demek istedigimi anlayacaksiniz o luks arabalar zaten vardi ama goze batmiyordu cunku bu kadar gosterisli degillerdi.. Eskiden luks araba dedigin guvenli hizli konforlu arabalardi simdi bunlarin ustune birde gosteris eklendi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KORKUYORUM Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 SON MODEL BİR FERRARİM OLSA KIZLARIN AKLINI ALIRDIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Eh zaten düşünebilmek için onların aklına ihtiyacın olucaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 arabaya bakan kızın da ne kadar aklı olucaksa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 bu olayı bende çok düşünüyorum aslında. Cevabını ben de bilmiyorum. AMA BEN DE ONLARIN İÇİN DE OLMAK İSTİYORUM NAHAHAAPUHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Uzanlarla birlikte bende koleksiyonumu sattım sanırım bundan dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 ya iş demişsiniz falan demişsiniz filan demişsinizde bu a3 lerin mercedeslerin çoğu 20 li yaşlaradki gençlerde,öğrencilerde veya bayanlarda neyin işi anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 maddi durumu vardır alırlar irdelemenin manası yok, zaten a3 dediğin araba gayet sıradan bir hal aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar