mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 şöyle gösteriyim ben sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Yau tamam onu biliyorum da patch'licekse eski u.s. client'imi patch'lesin indireyip 50-60 mb birsey kurtulayim. Iskence gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 US Client ile EU'dan girdim bi sekilde fakat real list'de frostmane yok ? napcam ? edit : english kisminda gorunuyomus ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 oraya gidenler geri dönmedi, uninstall wow :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Frostmane, nick Yeppa. Oyundaysaniz yazin bana anacim ^^ horde sectim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 /who VAY AK yaz çıkan ilk kişiyi guilde girmek için harassla girersin :D //su an oyunda diilim ama nick kryptonite (boost için w atanlar itina ile ignorelanır :) )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Tamam mulgear6 atarinin bilgilerini elimize verdin bittin artık sen (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 gec deilmi biraz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Benim de frostmane de lvl 5 shammy var daha kascam bi ara lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Bir insanı daha kaybettik... :( İki sene önce bu lanet oyunu bıraktım ve şuan resmen geri çağrıyor elim titriyor böyle homepageim wow account sayfası şuan.. Zor tutuyorum... Bu oyun bir lanet.. Vaktin varken kaçmalıydın...Kaçmalıydın...Kaçmalı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 casual pvp en iisi abi artık 4 saat boyunca biseyden ayrılamamak falan sacma gelio tabi 2.5 yıl raid yaptıktan sora akıllandım bi daha mı asla:)ama oyuna baslamamak yada bırakmak bi care deil bence insan kendini duzenleyebilmeli bu konularda isin ne kadar yogunsa ona gore az oynamalısın bence onun icin casual pvp FTW raid sucks bana gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Raid olayı eski halini kaybetti biraz bence. Uzun süreler ben de hardcore raid olayına giriştim. Sabaha karşı 4'te Dragon spawn beklemekten tut, 5 - 6 saat grieflerden, 7 saate varan raidlere kadar. Eğlenceliydi bence, progress bu kadar abartılı değildi, şahsi fikrimdir 40 kişiyken daha heyecanlıydı. Ayrıca hakkaten endgame PvE'den aldığın itemler ciddi değerliydi. Şimdi oyun tamamen item üzerine kurulu. PvE'den aldıkların güzel tabi ama dengi itemler alınabiliyor bir şekilde (Arena, yeni badge itemleri, vb.) Olay tamamen progress üzerine kurulu, kimse 1 - 70 arasına önem vermiyor. Bilmiyorum eski tadı yok gibi. Bir de son olarak, son çıkan MMO'lar grafik açısından hakikaten çok ilerledi. WoW'un cartoonish havası artık çok tad vermiyor. Tamam, herkes oynasın diye böyle ama bir yere kadar. LotRO, AoC gibi oyunları gördükten sonra WoW'a döndüğünde, "meeeeh" oluyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 benim wow da US ama EU serverlerında oynuyorum wow'un ana klasöründe "realmlist.wtf" var onu notepad ile aç set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com yapıltır.Ama her patchden sonra tekrar bunu yapman lazım yoksa şifren yanlış diyor. yaa yapacak bişi yok adam oynuyacam diyor.En azından yardımcı olalım da safımıza bir asker daha gelmiş olur. önemli bir not: Paticik Frostmane serverinda ama o server inanılmaz dolu ve laglı, bilgine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 aynen öyle bir nefarian, ragnaros, onyxia first killerimi unutumam. pretbc raid havası daha bir epicti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 40 kişinin toplanması ve yaklaşık 4-5 saat konsantre halde raid yapabilmesi hakkaten kolay iş değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 peki "neden wow?" diye baslayayim o zaman; Simdiye kadar bilgisayarimda oynayabilecegim daha duzgun bir mmorpg bulamamam baslica sebebi. Gerci is icin ve oyun icin kullandigim makineleri ayirdim. Age Of Conan gibi bir oyunu oynayabilirim muhtemelen ama bu seferde beraber oyun oynamak istedigim kisiler ayni dertten muzdarip oluyor. Dort kisiyiz, ikimiz sefa surerken biri surunecek digeri oyunu bile acamayacak. WOW'da boyle bir derdimiz yok simdilik. Epeyce oyun gezdim inceledim ama ya daha inceleme video'larinin ilk dakikasinda kapattim ya da "tamam olay budur, super" dedikten hemen sonra oyunun cikis tarihinin 2009 sonu oldugunu ogrendim(mortalonline'i epeyce merak etmistim mesela). Sebeplerden bir digeri ise oldukca kisisel. Bir zamanlar cok sevdigim o gnome'lari ve genel olarak ally'lari aglatmadan birakmicam o oyunu!!!!1111 =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Beni de bağlayan 2. MMORPG oldu zaten UO'dan sonra gidio KO bile oynadım da feci baydı o da. Zaten ben MMORPGde muhabbet seviyorum ondan herhalde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 bakma sen millete. oynamak istiyosan al oyna. iradeli bir insansan zaten kendini kaybetmezsin merak etme. hayatına engel oldugunu dusundugun anda kendini oyundan kurtaramayacak durumda olacagına inanmıyorum kimsenin. o yuzden "baslama, hata edersin" laflarına sakın ama sakın aldırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Şu kadar diyeyim. hafta sonu ailem ile dışarıda yemekteyim ve cep telefonum calıyor.. guildimde officer olan arkadasım arıyor.. sata nerdesin abi raid var 24 kişiyiz seni bekliyoruz hemen oyuna gel.. "ee abii yemekteyim ama ama ama..." yada şölemi desem bayramda aile ziyaretinden geliyorum yoldayım cep telefonum calar. arayan gene arkadaslarımdan birisi.. nerdesin sen raid var hadi gec kaldın bıla bıla bıla :) hayatımın 2,5 senesini alsada yeri gelip saatlerimi internet sitelerinde hangi item ile upgrade yaparım hangi skilleri kassam daha mantıklı olur hangi addonlar ile işim kolaylaşır diye zamanımı öldürsemde.. yeri gelip kız arkadasım ile bu oyun yüzünden kavga etsemde :) ne diyeyim cok etkili bi lanet gibi bişi bu oyun.. sigarayı bırakıyorsunuz ama wow u biraz zor :S onun icin hayatının en büyük hatasını yapmışsın paket alarak :) bende böleydim başlarda.. reklamları güzel ama reklamları bitince zorlaşıyor :D (tabikide pve olarak oynamayı düşünüyorsan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 ya arkadaslar, eyvallah iyi oldugunu dusundugunuz seyi ya da basinizdan geceni uyari mahiyetinde soyluyorsunuz anlatiyorsunuz da sIktI artik bu gercekten. Uc kisi yazdi suraya "hayatimin 2,5 senesi" diyerekten ayni seyleri -ki goren okuyan 50-60 yasindasiniz da bi 30-40 sene harcamissiniz sanar 2,5 diye yazmasaniz. hemen herkes pic etmistir hayatinda bir 2,5 seneyi bir sekilde merak etmeyin. kaldi ki -muhtemelen- yas farki da vardir aramizda. siz wow ile harcamissiniz 2,5 sene, bende wow falan yoktu single player starcraft-warcraft2 derken, internet cafe'de half-life derken, bunalim derken, ok bok pusur derken gitti bir 3-4 sene. bitiremedim universitede okudugum bolumu (bir 6 sene de orada pic oldu), biraktim okulu gectigimiz kasim ayinda, tasindim istanbul'a, web developer olarak is buldum calisiyorum. dahasi calismak zorundayim cunku ekmek elden su golden yasamiyorum. demem o ki hem daha da pic olacak bir hayatim/senelerim yok hem de istesem bile -ki niye isteyeyim- edemem su vakitten sonra. rahat olun siz. oturucam gunde ya da gun asiri bir kac saat oyunumu oynicam kalkicam. o da kafa dagitmak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Frenzy'e soktuk adamı : / tranq shot quick !1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Millet işin geyiğine söylüyor aslında. Yoksa ben oyunu bırakmak için acc. sattıktan iki gün sonra trial acc. açıp üstüne de yeni bir paket alarak oyuna dönmedim yalandır. Acc.ı sattım sabah uyanınca kahvaltımı etmeden açtım trial acc.ı xD MMORPG'ler güzeldir, insanın gerçek dünyadan kurtulmasına yardımcı olurlar. Neyse 35 lvl olmalıyım şimdi. Dün sadece 2 lvl atlayabildim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 deadwoll said: Millet işin geyiğine söylüyor aslında. Yoksa ben oyunu bırakmak için acc. sattıktan iki gün sonra trial acc. açıp üstüne de yeni bir paket alarak oyuna dönmedim yalandır. Acc.ı sattım sabah uyanınca kahvaltımı etmeden açtım trial acc.ı xD MMORPG'ler güzeldir, insanın gerçek dünyadan kurtulmasına yardımcı olurlar. Neyse 35 lvl olmalıyım şimdi. Dün sadece 2 lvl atlayabildim :( oha +1 gerçi ben daha acc yi satmaya niyetlendigimde almıstım yeni trial o ayrı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 ben 1 kere accountu kapattırmıstım oyunu bırakcam die.sora raide girecem die girdim oyuna bi hevesle ama ben o gazla unutmusum accountu dondurdugumu hemen wow-europea girdim ve hatamı telafi ettim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar