Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Bir Pazar Sabahıydı Ankara Kar Altında Zemheri Ayazıydı Yaz Güneşi Koynunda Ucuz Can Pazarıydı Kalemim Düştü Kana Zalımlar Pusudaydı Bedenim Paramparça Ucuz Can Pazarıydı Kalemim Düştü Kana Uğurlar Olsun Uğurlar Olsun Hüzünlü Bulutlar Yoldaşın Olsun Bir Keskin Kalem Bir Kırık Gözlük Yürekli Yiğitlere Hatıran Olsun Çevirdim Anahtarı Apansız Bir Ölüme Şarapnel Parçaları Saplandı Ciğerime Ucuz Can Pazarıydı Kan Doldu Gözlerime İsimsiz Korkuları Katmadım Yüreğime Bembeyaz Doğruları Yaşadım Ölümüne Uğurlar Olsun Uğurlar Olsun Hüzünlü Bulutlar Yoldaşın Olsun Bir Keskin Kalem Bir Kırık Gözlük Yürekli Yiğitlere Hatıran Olsun (Ali Çınar / Selda Bağcan) http://www.youtube.com/watch?v=X6BWelVLrJA Bu dizeler oldukça anlamlı. Sanırım Aşık Veysel'in Atatürk'e Ağıt türküsünden sonra duyduğum en güzel ağıt türküsü. Dinlediğim zaman tüylerim ürperiyor. Uğur Mumcu'nun yüzüne bakmaya cesareti olmayan insanlar tarafından planlanan tuzakla öldürülmüştür. Şu an çok ihtiyacımız var kendisine. Elbette Emin Çölaşan, Bekir Coşkun, Yılmaz Özdil, Mustafa Balbay, Cüneyt Arcayürek, Erol Manisalı gibi kişiler var, ama Uğur Mumcu'nun yeri ayrıdır. Onun yerini de şimdiye kadar kimse dolduramadı. Bahriye Üçok, Ahmet Taner Kışlalı, Abdi İpekçi, Muammer Aksoy... Bunlar gibi birçok önemli kişi faili meçhul cinayete kurban gitmiştir. Aslında faili meçhul diyoruz da, belki de kimlerin planladıkları, kimlerin öldürdükleri bellidir, ancak çıkmaya yüzleri yoktur. Ne ilginç, şurda saydığım isimler de hep Cumhuriyet gazetesi yazarıymış. Küçükken bazı yazılarını okuduğumu hatırlıyorum. Keşke yaşasaydı da halen okuyor olsaydım. Ne yazık ki, eskiden "Uğur Mumcucuyuz biz, onu savuncaz" diyenler şimdi ters dönmüş ve karşıt fikirlerin peşinden koşmaktalar. Keşke o zamanki gazeteleri tekrar okuyabilme fırsatımız olsa. Ancak internet sitelerindeki arşivler o kadar geriye gitmiyor. http://www.kimkimdir.gen.tr/kimkimdir.php?id=383 http://www.youtube.com/watch?v=22u_R_t-nU0 "Ben, Atatürkçüyüm. Ben, cumhuriyetçiyim. Ben, laikim. Ben, antiemperyalistim. Ben, tam bağımsız Türkiye’den yanayım. Ben, özgürlükçüyüm. Ben, insan hakları savunucusuyum. Ben, terörün karşısındayım. Ben, yobazların, hırsızların, soyguncuların, vurguncuların, çıkarcıların karşısındayım. Dün sabaha değin araştırarak yazdığım hiçbir şeyi yalanlayamadınız. Öyleyse vurun, parçalayın! Her parçamdan benim gibiler, beni aşacaklar doğacaktır!" Uğur MUMCU
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 ergenekoncu bir hrant olamadan kendi kendini bombaladi rahmetli
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 emin çölaşan la Uğur Mumcu yu aynı kefeye koymuşsun tebrik ederim bone.
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 adam haklı bokunu cıkarttılar. sende nasıl sevindin dimi bu bone bu lafları söyleyince viktor.
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 yooo benım bonbon u elestırmemın nedeni bu zaten 3-4 sene once burda herkesın sevdıgı şeker çocuk gitti yerine "cool" ve "sert cocuk" olmaya kasan bu bonbon geldi böyle degildi bu adam
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Overseer said: dalga geçmiyorum ki bonekim =/ dalga geçmiyorsan niye yukardaki gibi iğneleyici konuştun? havalardan çok sinirliyim bu aralar, böyle şeylerle üzerime gelmeyin, öfkeleniyorum böyle boş yere. edit, evet bonec lafının da etkisi var, bonec olmasa belki yazdığın cümleyi bu kadar alaycı görmemiş olur sinirlenmezdim.
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 zevkmı alıyorsunuz su adama bonec dıyıp dıyıp delırtınce?
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 buyur değiştirdim mesajları bi de böyle oku
Jandor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 oha sonunda patlattınız adamı olcağı buydu
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 iğneleyici konuşmuşum. tabi iğneleyince patladı bone.
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 harbıden yeter kısısel bir problemşn varsa adamla ozelden hallet
Spacecake Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 tamam da forumda küfür edecek kadar artistleşmenin sebebi nedir ayıp denen bişey var ben senin ağzından salya saçark ettiğin saçma sapan küfürleri görmek zorunda mıyım burda git özelden ne yaparsan yap hayret bişey ya.
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konu Uğur Mumcu olunca iki kelime de ben yazayım saygıyla anayım dedim de içine edilmiş bile her konunun olduğu gibi.Kolay gelsin..
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Bone, küfür edicen bari sansürle et.Böle alenen küfür yazılmaz buraya.O taktıgın madalyalardan utan.
KORKUYORUM Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 HERKESİ SAĞDUYUYA DAVET EDİYORUM.
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 KORKUYORUM said: HERKESİ SAĞDUYUYA DAVET EDİYORUM. biri seni yörünge dışına davet etmiş
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Yazıklara olsun.. Bunca yıldır burda bulunan,3 tane madalya almış,20.000 mesaj atmış birinin bu şekilde konuşturulduğu ve bu konuşmalara kayıtsız kalmış yönetime yazıklar olsun.. Hala bu seviyesiz küfürlerin bir önceki sayfada barındırılmasına ve buna saatlerdir müdahale etmeyen o moderatörlere(!) yazıklar olsun.. 7 senelik paticik'in emanet edildiği yönetime, moderatorlere, sistemin işlemesine karar verenlere, bu kararı uygulayanlara , uygulatanlara, onlarca yanlış tarz ve tutum içine girenlere yazıklar olsun.. Siz ve sizin gibi insanlar bu portalı maymun ettiniz. Buna göz yummuş,yuman ve kayıtsız kalan o yönetici ve moderator musvetteleri size yazıklar olsun... Bone ve Bone gibi insanları hala bu platformda tutan,eline klavye verip konuşturan, bunları adam yerine koyup dinleyen,okuyan ve cevap verenlere yazıklar olsun.. Hepinize yazıklar olsun..Paticik gibi bir değeri bu hale getirip bu denli maymun ettiğiniz için. Bu mesajda paticik.com'a attıgım son mesajdır.
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 hayır ilk mesajın orijinalinde sadece sonda bone yerine bonec yazıyodu. diğer yazdığımıda halen savunuyorum Uğur Mumcu'nun olduğu sayfada eminçö laşanın adı bile geçmez.
Öne çıkan mesajlar