Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Bizim işimiz ne kafayla ne bacakla.. Burada bu siteyi nasıl kurtarırız diye bi akıl bulmaya çalışıyoruz!!!111birbirbir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 suç türk kızlarının vermiyolar sora millet gidip tecavüz ediyor gelene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Zheld said: suç türk kızlarının vermiyolar sora millet gidip tecavüz ediyor gelene (tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 geçen gün kıbrısta doğu akdeniz üniversitesinde bi tecawüz olayı oldu. kıza 3 kişi 2.5 saat tecawüz etmişler. kızı bulduklarında kan revan içindeymiş, kızın rahmini parçalamışlar. kızın bir daha çocuğu olmicak. hayatı zikildi. bunu niye yazdım diosanız, bu tecawüz olaylarıyla dalga geçmeyin lütfen, önceden ben de geçerdim ama 1 musibet 1000 nasihattan iyidir derler ya, aynen öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 : / adiler. yapanlar öğrenci mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Penth heklemiş internet kafe kankalarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 ben hekledim. haklıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Xo said: : / adiler. yapanlar öğrenci mi? işçi aq inşaat işçisi. okumuş kültürlü insan yapar mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 neden yapmasın. eğitim cehaleti alır eşeklik baki kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Üniversite öğrencisi ile inşşat işçisi arasında abazalık skill i bakımından ciddi bi fark var. Ü.Ö. her gün onlarca güzel kız görüp onlarla arkadaşlık kurabilir. Yani bir şansı vardır illa ki Edit: Üniversitede yani. Fakat inşaat işçimiz eğer aynı mekanda çalışan hoş işçiler yoksa bu olanaktan yararlanamayacaktır. Çok yüzeysel bi örnek verdim evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 özür dilerim ben de zaten ona hak verince gidip tecavüz edecektim millete hayır tamam biyerde sağduyulu olmayı söylüyosun haklısın ama saçma sapan bir espriyi gösteripte böyle böyle yapmayın demek abzürd oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Xaenin said: Penth heklemiş internet kafe kankalarıyla. Relevance. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 ya üzülmeyin biri gider diğeri bulunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar