Xo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Hadi be Cimbom, hissediyorum. Getir şöyle iyi bir forvet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 beşiktaşın kolpa cisse'sinin gerçeğini getirirsek mükemmel olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ahaha rüyamızda getiririz belki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 francesco totti'nin ismi trabzonsporla anılabilmişken, djibril cisse neden cimbomlu olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Fenerbahçe'de flaş transfer!! ALtay'dan Toprak.. eskiler aklıma geldide, nerdeeen nereye deeğmi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Xo said: ahaha rüyamızda getiririz belki :( Galatasaray ilgileniyor mudur bilmiyorum ama isterse alınmayacak oyuncu değil cisse ayağı kırılmadan önceki cisse farklı şimdiki farklı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 bence cisse şimdi bile turkıye liginde süper işler yapar,eğer gs getirebilirse büyük transfer olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 her yerde fenerin xabi alonso ile ilgilendiği yazıyor. ah doğru olsa bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 disiplinsiz bir adama benziyor cisse . Gitmez bizim takıma ya. Su almanya'da ki zenci daha iyi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 cisse geçen sene toparlandı marsilya'da tekrardan. bence ayrılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 gs cisse, fener ise xabi alonsodan bahsederken soyle guzel bir resimle bu durumu gostermek istedim size: hepiniz pilot olmussunuz, aman diyim yuksekten ucmayin fazla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 http://img175.imageshack.us/img175/6544/adszrp7.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 gs öyle bir şey yapsın seneye fb'de Arda Turan'ı izlerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 aziz misillemeyi iyi bilir tabi. :) vanja ivase >> eses. baya önceden gelmiş de bu kaleci. 2.05miş :D oha eses bi de 1.97 lik stoper almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 yavaş yavaş alırız zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 niye revivoyu alınca bi şey olmamıştı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Fener Arda'yı alır ama GS'nin borcu kapanır o parayla öyle diyim ben size =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 alice harikalar diyarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 of fotomaç son noktaya gelmiş artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 bunlarda feci hayal gücü var ya iç dünyalarını merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Masticore said: alice harikalar diyarında Fener seneyi Arda'yı alır diyen zihniyete cevaptı o ciddiye alıp ayar verme çabaları da enteresan olmuş^^ Türkiyenin en iyi hücumcuları Beşiktaşta diyen zihniyet zaten yorum yapmaya bile gerek yok aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Çok gizli kapaklı işler çeviriyoruz çok :) Fazla James Bond filmi izlemiş bizimkiler said: ransfer için Paris´te üs kurup, İngiltere, İtalya ve İspanya´da temaslarda bulunan Haldun Üstünel´e 5 gündür ulaşılamıyor. En son İspanya’da görüldü Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, ortadan kayboldu!.. Transfer çalışmalarını yürütmek için Fransa’nın başkenti Paris’te üs kurup, buradaki merkezden İtalya, İngiltere ve İspanya’ya giderek temaslarda bulunan genç yöneticiye son 5 gündür kimse ulaşamıyor. Son olarak İspanya’da görülen Üstünel’in büyük bir gizlilik içerisinde transfer görüşmeleri yaptığı ve müthiş bir bomba patlatıp, Avrupa’yı ayağa kaldırmak için çalıştığı öğrenildi. Akıllara Kewell’ı getirdi Üstünel'in gizemli bir şekilde ortadan kaybolması, akıllara Harry Kewell transferindeki süreci getirdi. Avustralyalı yıldızın ismini hiçbir şekilde dışarı sızdırmayan yönetim, Üstünel’in tam 19 gün boyunca gerçekleştirdiği girişimlerin ardından, herhangi bir bonservis bedeli ödemeden transferi tamamlamıştı. Kulübe yakın çevrelerde, benzer bir operasyonun yapıldığı ve Üstünel’in müthiş bir golcüyle ortaya çıkacağı konuşuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 DeathLord said: Masticore said: alice harikalar diyarında Fener seneyi Arda'yı alır diyen zihniyete cevaptı o ciddiye alıp ayar verme çabaları da enteresan olmuş^^ Türkiyenin en iyi hücumcuları Beşiktaşta diyen zihniyet zaten yorum yapmaya bile gerek yok aslında... kavga ettiğin adam Galatasaraylı yalnız hatlar karışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Masticore said: öyle yada böyle şuanda türkiyenin en iyi forvet hattına beşiktaş sahip. Holosko Nobre Bobo edıt: şimdi konu ile ne alaka bende bilmiyorum Kimin hangi takımı tuttuğunu takip etmiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar