Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 auzhauhz. hadi leen diyerek okudum : ) da gelsin isterim. ne kadar güçlü rakip o kadar iyi demişler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 aga Baptista olur da gelirse Galatasaray bug abuser takım olur. Süper Lige yazık lan : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 zaten şu son durumda gsnin kadro kalitesi fb ye göre daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Yok o kadar da değil.. Aşağı Yukarı aynı güçteler. Ama Süper Ligi ben çok takmıyorum, ben ŞL olayına gıcığım abi. 2 takım gidiyor, 2.olan saçma sapan elemeler oynuyor felan.. Yıllardır bu olaya kılım. 3-4 takım gitsin istiyorum. ilk 2 ön eleme oynamasın istiyorum felan.. Bu yüzden 1'den fazla takımın avrupa'da başarılı olmasını istiyorum. Aynı sebeplerden Galatasaray'ın kadrosu'nun güçlü olmasını istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 bu arada baptista gelirse super lig falan yazık demeyin 2006 daki şampiyonlugumuzu hatırlayın.bu seneki daha taze ona bi bakın herkes fenerbahçe 3 kupa alır diodu.ki bende öle düşnüodum.baktım sevilla falan filan elediler.chealse yi burda yendiler ama belli olmuo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 bak şimdi 4-2-3-1 e göre bir kadro yazayım. tabii hiç transfer farzetmiyorum, yoksa 1-2 tane daha iyi adam alınacağını düşünüyorum. neyse şu durumdaki kadroya bir bakalım. ümit(nonda) kewell-lincoln-arda linderoth-mehmet hakan-servet-emre-uğur aykut gayet iyi bir 11. aykut geçen sene kaleye geçtiğinden itibaren iyiydi. bu senede oynarsa, milli takımın yedek kalecisi olur. hakan, servet, emre milli takımda iyi oynadılar zaten. uğurda o şanssız sakatlığı geçirmeseydi gökhanın yokluğunda muhtemelen o oynayacaktı. uğur sakatlandıktan sonra ligde de bocaladık bir ara, baya bir asist yapmıştı. linderoth yine bir sürü maça çıkmış isveç gibi sağlam bir takımla, takım kaptanı ayrıca sakatlığı da bitti, süper adam. mehmet topal geçen sene müthiş oynadı, linderoth la beraber dahada coşar. kewell-arda-lincoln 3lüsü zaten ligin şu an en iyi hücuma dönük orta saha oyuncularından zaten. 3 ü bir arada süper işler yapabilir. yine forvette geçen sene 10-15 gol atmış, güzel asistler yapmış ve her zaman milli takımda banko oynaması gereken ümit karan ve geçen sene bize geldikten sonra coşan nonda var. bunların yanında yedeklere de bakalım: orkun, ayhan, hasan şaş, serkan, barış, nonda(ümit), emre aşık, volkan yaman, sabri... iyi adamlar hepsi.. çok iyi bir yedek kulübeside var yani. geniş de bir kadro var. paftan da parlayan 2-3 genç arada kadroya girebilir yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 baptistaya selam hoşgeldin baps mı dicez lan gelirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 paftan bir iki yıl icinde gelcek cok iyi oyuncularımız var semih kaya(defans) milan, arsenal istedi vermedik irfan basaran,cem sultan ve lincoln'den daha iyiyim diyen biri vardı ismini unuttum sımdı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Hatta Fenerbahçe bu sene şöyle oynasın istiyorum Önder Turacı Edu Lugano Gökhan G. Roberto C. Maldonado (Deniz)(Aurelio) Kazım (Deivid) Deivid ( Uğur B) Alex Kezman ya da Semih Yabancı sınırına takılıyor gibi oluyor ama, taktik 3-3-2-2 gibi bişi oluyor, ya da nasıl okuyorsanız işte. Aurelio gitmez ise takılmıyor ama yabancı olayına ya da Deniz iyileşirse gibi. Bu taktik bence feneri coşartır anlam bile veremez kimse noolduuna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 defansa toraman'ı alalım kaleye ve forvete 1er transfer ile bitiririz transfer sezonunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 orhan ak ı unutmayalım yaa :) daha kiralanmadı sanırsam.bu sene oynicak gibi.cihan haspolatlı da gelseydi keşke.hele hele volkan arslan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 turkiye ligi artık boyle oyuncuların hayatta gelmeyecegi bi lig olmaktan kurtuldu bence. yani cıtası yukseliyor, sampiyonları her sene aynı olsa da. ozellikle milli takımın avrupadaki basarısı, fenerin ceyrek final oynaması onemli artılar kazandırdı. yani diyecegim sudur ki sheva'nın fenere, baptista'nın cimboma gelmesi imkansız seyler değil. is biraz paraya bakıyor yalnız. bonservisleri sorun değil ancak futbolcunun aldıgı maaslar realm madrid, chelsea gibi kuluplerin onemli bir meblasını goturmuyor olsa da bizim kuluplerimiz icin hala yuksek, takımın diger oyuncularının aldıgı maaslarla karsılastırılması yetiyor zaten. ama gelirler giderek artıyor ve cıta yukselmeye devam ediyor. yerimizde saymıyoruz yani kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Red said: orhan ak ı unutmayalım yaa :) daha kiralanmadı sanırsam.bu sene oynicak gibi.cihan haspolatlı da gelseydi keşke.hele hele volkan arslan :) Allah korusun orhan ak bir an once sepetlenmeli bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Aydını unutmuşsun Lui :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Önder Turacı Edu Lugano Gökhan G. Roberto C.(vederson, uğurb) Alex ( Emre, Aurelio,Deniz, Maldonado) Kazım (Deivid) Deivid ( Uğur B) Kezman Semih Şeklinde de olabilir. Bizim yedekler de kötü değil yani, yedeklerimiz milli takım'da oynadı yani düşünülürse. Ben ama halen Fenerbahçe'nin bu sezon transfere felan ihtiyacı olmadığını düşünüyorum. Yeni hoca da uyum sağlarsa, bence çok kral çıkar oynarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 şampiyonlar ligi'nde oynayan takımın 2 tane forveti olamaz. 1 tane forvet transferi şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Deivid, Kazım ve Alex. 3'ü de forvet oynar. Deivid ve Kazım daha meilli forvet oynamaya hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Avrupada en iyi 25 transfer 1. Deco (Por) AM Barcelona (Spa) Chelsea (Eng) 8m 2. Daniel Alves (Bra) RB Sevilla (Spa) Barcelona (Spa) 25.33m 3. Jo (Bra) ST CSKA Moscow (Rus) Manchester City (Eng) 19m 4. Alberto Gilardino (Ita) ST AC Milan (Ita) Fiorentina (Ita) 11.15m 5. Jose Bosingwa (Por) RB FC Porto (Por) Chelsea (Eng) 6. Olof Mellberg (Swe) CD Aston Villa (Eng) Juventus (Ita) Bosman 7. Jens Lehmann (Ger) GK Arsenal (Eng) VfB Stuttgart (Ger) Free 8. Hatem Ben Arfa (Fra) WG Lyon (Fra) Marseille (Fra) 8.7m 9. Johnny Heitinga (Ned) CD Ajax Amsterdam (Ned) Atletico Madrid (Spa) 8.06m 10. Jefferson Farfan (Peru) ST PSV (Ned) Schalke 04 (Ger) 11.09m 11. Amauri (Bra) ST Palermo (Ita) Juventus (Ita) 17.97m 12. Giovani Dos Santos (Mex) ST Barcelona (Spa) Tottenham Hotspur (Eng) 4.78m 13. Thomas Buffel (Bel) ST Rangers (Sco) Cercle Brugge (Bel) 14. Edmilson (Bra) CD Barcelona (Spa) Villarreal (Spa) Bosman 15. John Arne Riise (Nor) LB Liverpool (Eng) AS Roma (Ita) 16. Harry Kewell (Aus) LW Un-attached Galatasaray (Tur) Free 17. Tomas Ujfalusi (Cze) CD Fiorentina (Ita) Atletico Madrid (Spa) Bosman 18. Zoltan Gera (Hun) RW West Bromwich Albion (Eng) Fulham (Eng) Bosman 19. Andreas Isaksson (Swe) GK Manchester City (Eng) PSV (Ned) 20. Mista (Spa) ST Atletico Madrid (Spa) Deportivo la Coruna (Spa) Free 21. Hans-Jorg Butt (Ger) GK Benfica (Por) Bayern Munchen (Ger) Free 22. Johan Elmander (Swe) ST Toulouse (Fra) Bolton Wanderers (Eng) 10m 23. Jan Koller (Cze) ST 1.FC Nurnberg (Ger) Krylia Sovetov Samara (Rus) 790.1k 24. Fernando Navarro (Spa) LB Mallorca (Spa) Sevilla (Spa) 3.95m 25. Kenny Miller (Sco) ST Derby County (Eng) Rangers (Sco) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 khala said: paftan bir iki yıl icinde gelcek cok iyi oyuncularımız var semih kaya(defans) milan, arsenal istedi vermedik ahahahahahahahaahhahaha doktorlar mühendisler de istedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Semih Kaya Devlerin Gözdesi 17.06.08 Arda Turan'ın Euro 2008'de, Aydın Yılmaz'ın ise Fransa'da düzenlenen Toulon turnuvasında gösterdikleri performanslar sonrasında Avrupa'nın devleri gözünü Galatasaray'ın alt yapısına dikti. İtalyan kaynaklı Calcimercato sitesindeki habere göre 1991 doğumlu, 16 yaşındaki Paf Takımı oyuncularımızdan Semih Kaya Inter ve Arsenal'i peşine taktı. Habere göre, savunmada görev yapan oyuncunun önünde mükemmel bir gelecek olabileceği, sadece 16 yaşında olmasına rağmen şimdiden Arsenal ve Inter gibi devlerin dikkatini çekmeyi başardığı vurgulandı. Oyuncunun menajeri Ali Togutay'ın siteye yaptığı açıklamada, Semih'in U17 Milli Takımının da kaptanı olduğu, savunmanın göbeğinde görev yapabildiğini, çok güçlü ve bu yaşına rağmen tecrübe eksikliği de hissetmediğini belirtti. Togutay'a göre geçen ay Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger'in, kendisini arayarak Semih'i kampa davet etmiş. Ayrıca Inter'de Semih için bir kontrat önerisinde bulunmuş. Semih otoriteler tarafından yeni ''Terry'' olarak gösteriliyor. İşte haberin İtalyanca Metni ; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Baluu said: Deivid, Kazım ve Alex. 3'ü de forvet oynar. Deivid ve Kazım daha meilli forvet oynamaya hatta. bu söylediğin oyuncuların hiçbirisi semih ve kezman gibi tam anlamıyla birer forvet oyuncusu değiller. bir tane bildiğimiz anlamıyla kırma tam değil forvet lazım. forvet yaratmaya gerek yok elinde iyisini alabilecek güç varken. guiza gelir zaten muhtemelen öyle düşünüyorum. forvet lazım derken aragones'in çift forvet oynatabileceği ihtimalini hesaba katıyorum aynı zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Daniel Alves'in barçaya gidişi bu dönemin bence en iyisiydi. Ayrıca Jo, Heitanga, Edmilson falan o kadar yukarılarda ne arıyor, Lehmann gelmiş 40 yaşına nerdeyse, emekliliğe ülkesine dönmüş 7. sırada falan.. Çok sönük bir transfer dönemi olmuş son yıllara göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Luinir said: Semih Kaya Devlerin Gözdesi 17.06.08 Arda Turan'ın Euro 2008'de, Aydın Yılmaz'ın ise Fransa'da düzenlenen Toulon turnuvasında gösterdikleri performanslar sonrasında Avrupa'nın devleri gözünü Galatasaray'ın alt yapısına dikti. İtalyan kaynaklı Calcimercato sitesindeki habere göre 1991 doğumlu, 16 yaşındaki Paf Takımı oyuncularımızdan Semih Kaya Inter ve Arsenal'i peşine taktı. Habere göre, savunmada görev yapan oyuncunun önünde mükemmel bir gelecek olabileceği, sadece 16 yaşında olmasına rağmen şimdiden Arsenal ve Inter gibi devlerin dikkatini çekmeyi başardığı vurgulandı. Oyuncunun menajeri Ali Togutay'ın siteye yaptığı açıklamada, Semih'in U17 Milli Takımının da kaptanı olduğu, savunmanın göbeğinde görev yapabildiğini, çok güçlü ve bu yaşına rağmen tecrübe eksikliği de hissetmediğini belirtti. Togutay'a göre geçen ay Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger'in, kendisini arayarak Semih'i kampa davet etmiş. Ayrıca Inter'de Semih için bir kontrat önerisinde bulunmuş. Semih otoriteler tarafından yeni ''Terry'' olarak gösteriliyor. İşte haberin İtalyanca Metni ; eleidi bende sana ahbadsashdhashdashdhashahdhasdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Sen şimdi bu haber çıktı ve bu haberi buraya ss'ledin diye haklı olduğunu doğru sölediğini her sölediğinin hakkaten olduğuna falan mı inanıyosun sdfsdfsdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Forvet alırlarsa amenna süper felan olur, ama abi yabancı sınırı ftw! O yüzden yapamayacaklar transfer felan, kazımdan deividden forvet yaparlar zor da kalınca olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar