toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Hea o zaman bilmiyorum, onu hesaba katmadım :) Maldonado, Kezman gibi adamların kontenjanı açması lazımdı aslında bu sene. Bi bildikleri var demek ki tutuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Ee Aziz Başkan bas bas bağrıyor Kezman kalacak diye :) O zaman Maldonadoyu satmaları lazım yeni ön libero için :) bu sefer de Guiza alınamayacak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 o değilde mehmet'in boşluğunu dolduramaz fenerbahçe giderse lig için sevinirim ama avrupada başarı hayal olur abartıyor demeyin; bence en önemli ve kaliteli oyuncusu fenerbahçenin mehmetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Apiah dışında gidecek futbolcu göremiyorum, belki edu aslında yollasın edu'yu önder turacı'da iki top oynar çok da güzel olur. Fenerbahçe'nin defansı'nın yabancılara emanet olması çok kötü, belki kazımı alan olursa kazım da gidebilir, ama bu sefer gelecek futbolcu sol kanat olmak zorunda kalır, vederson ile gitmez o iş yani, aslında vederson gitsin, kazım kalsın.. Uğur boraldı deivid di idare ederiz solu. Evet evet, sonuç olarak, appiah edu ve vedersondan birisi gidebilir. Geri kalan 4lü'nün bozulamayacağına inanıyorum. ya da birileri daha türk olsun ya yeter :D Aurelio'nun gitmesi kötü olur, Maldonado toparlar bence bu sezon, ama Aurelio çok iyiydi. Hatta ligin en iyisiydi. Ama napalım, giderse de yapabilecek bir şey yok. Fakat aurelio'nun türk olması ve gitmesi yabancı kontenjanı açmaması da bir eksi tabi. Bakalım, Fenerbahçe'den bu aralar birşeyler bekliyorum ben. Bakalım napacaklar. Appiah'in contratı da her an fes edebilirler gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Eğer Appiah satılmaz üstüne bir de eski formunu yakalarsa Aurelio'nun boşluğu dolar. Ha ama bu çooook düşük bi ihtimal binde bir. Muhtemelen gitmek isteyen Lugano + Appiah gidecek Güiza + 1 ön libero gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Appiah eski formunu yakalarsa Harry kewell da yakalasın :) adil olsun herşey Roberto Carlos'la Lincoln de forma girsinler Emre de tekrar top oynasın zira Linderoth geri dönüyor dengeli olsun rekabet dengeyi bozmasın kimse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Vederson türk statüsünde oynamıyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 vederson ve kazım turk, kontenjan acamaz onlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Appiah kalmaz bu saatten sonra. Onun yerine Guiza gelmiyor mu işte ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 gidemedi ki appiah guiza gelsin. Evet ya vederson türk. Ben bu Fenerbahçe'nin yabancıları hep karıştırıyorum zaten : ) Şimdi Yabancılar : Edu ( gidebilir ) Lugano Carlos Deivid Alex ( türk olsun hemen pls ) Appiah ( gitsin ! ) Kezman ( yerine kendisinden daha iyi forvet gelecekse, gidebilir, yoksa kalsın ) Hah liste bu. Lugano Carlos Deivid ve Alex'i değişmem. Mutlaka kalmalılar. Çok beğeniyorum 4'ünü de. Gerçi carlos gitse de olur, ama yerine sol back ?? işte o soru işareti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Alex türk olamaz brezilya milli takımında oynadı tabiri caizse bişeyini çıkarmayın zaten dönmelerden kurulu takımınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 milli takımda oynasın demiyo, turk olsun diyo. yabancı sınırı 6+2 değil mi? 8 yabancı var mı yahu fenerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 ehueh 8 var üstüne de Türk vatandaşı olanlar var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 ya türk olma olayını öyle yapıyorlar zaten Milli takım statüsü türk futboluna katkı gibi bi şeyler vardı yoksa önüne geleni türk statüsünde oynatırlar hiçbi futbolcu da 2. vatandaşlığa hayır demez parasını verdikten sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 vatandaslık almak ile milli takımda oynamanın birbiri ile alakası yok. ben simdi alman vatandası olmak istedigimde adamlar turk milli takımında oynayıp oynamadıgıma mı bakıcak? belirli gerekceleri yerine getirmis herkes gayet rahat vatandaslık alabilir, her ulkeden. her ulkenin de gerekcesi farklıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 bilmem kaç sene kalmak lazım sanırım tr'de, alex sağlıyor mu bu durumu bilmiyorum. Doğrusu durum nedir tam olarak onu bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 tamam da türk statüsüne geçebilmek için 6 yıl mı 5 yıl mı ne geçmesi gerekiyor. 5 sanırım hatta. evet evet 5 yıl türkiyede top oynamış olması ve doğal olarak yaşaması gerekiyor. öyle her adamı ha deyince türk yapamıyorsun zaten. milli takıma almak istiyorsan direk türk yapılabiliyor orası ayrı da alex zaten milli tkaımda oynadığı için oynayamaz bizim milli takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 edu lugano carlos alex deivid maldonado appiah kezman hakkaten 8 yabancı. son saydıgım ucu zaten ayrılmasın bu takımdan daha iyi bizim icin eahusdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 son 3ünü gönderip orta sahaya iki forvete bir adam alırsa fenerbahçe çok iş yapar. orta sahaya şöyle oyunu iki yönlünde de oynayabilen iki adam bulması gerekiyor fenerbahçenin. ki bu da zor bişey tabi. bu yorum da tam ömer üründül yorumu oldu ya neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 işte onu en iyi yapanlardan biriydi appiah. sebebini hala cozemedigim bi sekilde adam bir anda futboldan silindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Sağlık problemleri vardı abi, gerçi hoş ne kadar doğru olunduğu bu konunun halen kesin değil benim gözümde :D Bence Maldonado kalsın, bu sene iş yapacak inanıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 maldonado yine %100 pas yüzdesiyle oynar işte. basketbol sanki anasını satim istatistiğe oynuyor adam sdfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Pas yapmak kötü bir şey değil de, adapte olamadı bence, yani sorumluluk almak, göze batmak istemedi, aldığı topu bir başkasına verip, hocam ileriye sen gönder şimdi hedefini bulmaz yeniyiz ezmesinler hesabı yaptı sanırım. Bilmiyorum yani, 1 insan neden 1 kez olsun ileriye pas çıkarmaz ya cidden. Harbi harbi merak ediyorum yani neden o şekilde oynadığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 adam gelmeden once de bilinen biseydi bu, her yerde bahsedildi sadece defans ozelligi olan bir adam diye. geldiginde de bahsedilenlerin dogru oldugunu gorduk. ama bi macta cıktı ileriye asist falan da yaptı sanırım, ya da onun pasıyla biri asist mi yaptı ne oyle bisey. adamın tarzı o demek ki, hep defansif olarak oynatmıslar, o da oyle gelistirmis kendini. topu ileriye tasıma becerisi yoktur. ama bunları transfer etmeden once biliyor olması gerekir fb yonetiminin ya da td nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 belki de bu adamın defansı kuvvetli ve orta saha oyuncusu biz bu adamdan iki yönlü bişi yaparız demiş olabilirler.. Çünkü Fenerbahçe'ye baktığın vakit atak oynayan bir takım, alışır bence. Bu sene farklı görürüz maldonado'yu gibi geliyor bana, inanıyorum ya da öyle olsun istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar