BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Bu arada BJK ile ilgili baya bi Sivok ve Zapatocny dedikodusu çıkıyor...Zapatocny yaramaz ama Sivok çok yönlü bir eleman fakat Euro 2008'de eksik Çek'lerde ciddi süreler alacak bu elemanın Udinese'de kalması baya olası duruyor,Zapatocny'i kakalarlar allayıp pullayıp,umarım alınmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 BiTcH_oFBaT said: gençlerbirliğinden Tuna bjk ye transfer oldu 2+1 yıllık sözleşme ile. Artık Beşiktaş'a sinirlenme boyutundan çıkıp utanç duyma boyutuna geçtim abi. Sen İbrahim Kaş'ı elinden kaçır sonra git Tuna Üzümcü'yü al , olacak iş değil. Yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 beşiktaş uefada başarı istiyosa yönetimin istifa etmesi lazım,erturulun gitmesi gerekiyo,adam gibi transferler yapılması gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 uefada başarı için klasniçin alınması ve düzgün bir yabancı kaleci alınması şart. sol kanada sylvinho şart. göbeğe süper ötesi bi adam şart. demirörenin son şansı artık bu transferler kendisi de farkındadır. ona göre hareket eder diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 suBzer0 said: BiTcH_oFBaT said: gençlerbirliğinden Tuna bjk ye transfer oldu 2+1 yıllık sözleşme ile. Artık Beşiktaş'a sinirlenme boyutundan çıkıp utanç duyma boyutuna geçtim abi. Sen İbrahim Kaş'ı elinden kaçır sonra git Tuna Üzümcü'yü al , olacak iş değil. Yazık İbrahim Kaç bir pazarlama taktiğidir...BJK'de adam gibi forma şansı bulamazken,Terim tarafından Milli yapılınca birden spotları üzerine çekti ve daha bi istim üzerinde tutularak Getafe'ye pazarlandı.Kendisi Demirören'den çok fazla bir ücret talep etti ve anlaşılamadı...Tuna iyi bir oyuncu gibi duruyor,zaten onun tranfsferinin yapıldığı bölgeye iyi bir yabancı gelmeli Tuna da onun yedeği olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 bedavaya gidiyor yahu... ne pazarlanmasi. heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 terim onu kadroya almaz kanımca. alırsa da hiçbi maçta oynayabileceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 adamınbiri said: çok pardon da ne yapalım mesela? kapuskta linderot mu alalım? sonrada övünür dururuz ooo paramız yok hauehea fakiriz biz diye.abi kusura bakma ama linderhot çok iyi adamdır keşke FenerbahçeAurellio nun yanına öle bir adam alsa savaşan güçlü ve Appiah gibi(!)sorunsuz bir adam yani keşke öle bir adamımız olsa. Bir de şu artık at gözlüklerini çıkarın be abi bizde Fenerbahçe'liyiz ama ebedi dostumuz Galatasaray'ın da Fenerbahçe'de oynayacak adamları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mumu said: demirörenin son şansı artık bu transferler kendisi de farkındadır. ona göre hareket eder diye umuyorum. adam rakip olucak biri varsa 2010 da seçimlerde beklerim dedi. hiç niyeti yok gitmeye abi. lanet olsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 fenerde ilk 11 çıkacak oyuncular gs den : arda, ümit karan, linderoth, servet, emre veya song. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Azmodai said: bedavaya gidiyor yahu... ne pazarlanmasi. heh. Adamı pazarladı Terim...Beşiktaş'a para kazandırdı demiyorum.Direk kritik bir dönemde Türkiye Milli takımına girmenin avantajıyla Getafe'ye pas attı,Getafe'de aldı,zaten Getafe'de birkaç futbolcunun ve teknik direktör Laudrup'un menajer Türk,ortak çalışma oldu;Bjk çok eleştirilmişti forma vermediği Fatih Sonkaya'nın Porto'ya gitmesinin ardından orda yıldız olacak diye,noldu 5 maç forma giydi sonra pilot takım Academica'ya şutlandı,Kaş da çok çalışmazsa benzeri başına gelebilir,Getafe'nin oturmuş bir defansı var.Kaş'ın başkandan istediği bedel basına yansıyan paralar ise yerli bir defans için çok uçuk bir maaş ki çok yönlü bir oyunu da yok.Gökhan Gönül falan hak eder ama Kaş ı ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Rus basını CSKA'nın yıldızı Vagner Love'un Sarı Lacivertli takımla anlaştığını ve ön protokol imzalandığını öne sürdü. 16.5.2008 CSKA Moskova formasını giyen Brezilyalı futbolcunun sarı lacivertlilerle anlaştığını duyuran Rus gazetesi "Sovsport" anlaşmanın kaç yıllık olduğu ve ödenecek para konusunda herhangibir bilgi vermedi. Haberde, yıldız futbolcunun önümüzdeki yıllarda Fenerbahçe’de forma giyeceği ve resmi açıklamanın da yapılacağı iddia edildi. ne kadar doğrudur bilemem de benim tahminim gibi bir transfer oldu işte. Mumu said: vagner love o adamın adı. wagner değil. vagner love keşke beşiktaş'a gelse diyorum hep. fener alır bu sene. eto falan yalan yani gereksiz şeylerle doldurmayın burayı hakikaten. ronaldinho'ymuş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 FB'ye cuk oturacak adam oydu zaten.Sheva'ya servet dökeceklerine Love kesinlikle ekürisi olacaktır takımın.Olursa bu transfer kıskanırım çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Laudrup gorevini bıraktıgını acıkladı. Laudrup'a teklif goturmeyi planlayan, onunla adı anılan butun kulupler de hocasını bulmus durumda. İnsallah Galatasaray'a gelir. Hagi gelmesin de, Lucescu, Laudrup veya Deschamps üçlüsünden biri çok güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 toggie said: Laudrup gorevini bıraktıgını acıkladı. Laudrup'a teklif goturmeyi planlayan, onunla adı anılan butun kulupler de hocasını bulmus durumda. İnsallah Galatasaray'a gelir. Hagi gelmesin de, Lucescu, Laudrup veya Deschamps üçlüsünden biri çok güzel olur. aynen ya 3 ünden biri gelirseki pek sanmıyorum müthiş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 döşamp 40 milyon euro transfer bütçesi ve bütün yabancıların gönderilmesini istemiş gelmek için. öyle bişeyler okuduydum. eğer doğruysa gs ölse getiremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 getiremez değil getirmeyiz zaten. öyle bi şart sundugunu zannetmiyorum. hadi 40 milyon euro butce istedin eyvallah, yabancılardan ne istiyosun? galatasaray'ı takip etmiş olsa istemezdi gönderilmesini zaten. ki bence yalan haber yani, yok oyle bi teknik direktor cıkacagını sanmıyorum ben. bize gelmezse acaba kime gidecek bu sartlarla merak ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 sinan engin, mehmet yozgatlı ve baki mercimek ile yollarımızı ayırıcaz demiş. baki gönderilmez ki... güzel bir yedek defanstı. bu arada. burak yılmaz ve selçuk inan için trabzon devreye girmiş ve resmi teklifte bulunmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mourinho gelsin galatasaya. Türk spor basını-mourinho ilişkisini düşünemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 burak değil de selçuk baya sağlam adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Rikkie said: Mourinho gelsin galatasaya. Türk spor basını-mourinho ilişkisini düşünemiyorum :D mourinho fena giydirir bizim saftirik basına. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Xo said: fenerde ilk 11 çıkacak oyuncular gs den : arda, ümit karan, linderoth, servet, emre veya song. arda, ümit, song tamam gerisi olmaz servet zaten bizden gitti tamam geliştirmiş olabilir ama servet gs de iyi hakemlerle falan bizde kollanmaz linderotha gerek yok gitmezse appiah var deniz var aurelio var yine gitmezse arda tamam ama alınacak forvete bğlı olarak ümit karanı isterim her zaman su kadroda banko oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 xo çok film izlemişin sen napalım o kadroyla çıkıp gelenden geçenden 5 mi yiyelim ? şuan için tek ümit karan oynar ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 arda fenerde oynayamaz ama bütün avrupa kulüpleri istiyor dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar