kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 bişi beklemiyorum duyduğumu yazdım ilk olarak şimdi de gelmeyeceğini yazıyorum sen ne sanıyordun? gelmez tabii ki eto'o TR'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Fenere gelecek oyuncu taninmis ama yasli bir isim olur. Giberto Silva gibi, Ronaldinho eto'o gibi "world class" tur oyunculardan ziyade daha taninmis iyi oyuncu gelir. Otesi hayal olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 fener hayyallere alıştıra alıştıra bıkmadı babsi siz hala hayal olur diyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Ronaldinho be... herseye tamam da... ronaldinho be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 kim hayal diyor ya. Herşey para kardeşim .Versin etoo'ya 16 milyon dolar senelik oynatsın. Varsa fenerde o g.t alsın . Qatar'a gitmeye hazırlanan bi carlos'u aldınız diye uçtunuz ya. Bide Adnan Polat'ın salak laflarıda iyice yüceltti sizi..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 klasniç geliyomuymuş şimdi yau bana gelmez gibi geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 her konuda anlasmıslar geliyomus. Klasniç ve Zapotocny ile her konuda anlaşma sağlandı... Sivok'un eli kulağında... Sol kanat içinse Barcelona'da forma giyen dünyaca ünlü bir Brezilyalı gündeme alındı: Sylvinho... fanatigin haberi valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 bebbe geliyo oluuuuuum. çılgın forveet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 bebbe ne mk ya .. illa bi mallık yapıcaklar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 bebbe şaka olsun yani cidden. böyle birşeye inanmak bile istemiyorum. olamaz yani. olmamalı. kezman hakkında birşeyler yazılmış. kezman psv den sonra hiç iyi olamadı yani alışamadı hiç biryere ama fb de gol atamadı belki ama kötü de oynamadı. defansları gayette güzel yıprattı. hoş hollanda liginde de gol atmak kolay yani. klasniç gelirse bjk ye efsane olur. ama gelmez bence.. Muslu naltantoğlu, agahowa, biri daha --> kayserispor ivankov'da kayseride kalmicak gibiymiş. çok para istiyormuş, bir haftaya belli olucakmış. ivankov yerine suleymanou'yu alıcaklarmış büyük ihtimalle. kayseri yöneticisi bugün radyoda dedi bunları. geçen lig radyo'da şöyle bir yorum yapıldı. manisa'nın bir çok oyuncusu 1. lige geri dönücek dediler. takasla gençleri alıp 1. lige çıkmak için kasımpaşa ile kapışır diyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Eternal said: Odeon said: kezman gg hocam kapasitesini belli etti artik onun uzerine cikabilecegini zannetmiyorum. ben biraz farkli dusunuyorum ronaldinho olayinda. barca takimi milyon dolarlari reddederek forma reklami almayan bir klup.e boyle bir klubunde ronaldinhoyu kac paraya sattiginin bir onemi yoktur bence.onemli olan bu etkili silahi dusmanlarinin eline vermemektir.bence barca bunun icin cabaliyor. adini kendi kendimizie sesli telaffuz ettigimde inanasim gelmiyor ama, never say never :) abi Kezman'nın kapasitesini ben sana göstereyim mi ? http://www.mackolik.com/Player/Detail/default.asp?Id=6495&yil=2002/2003 2002/2003 : 34 Gol 2003/2004 : 32 Gol 2 senede 66 gol atmış adam. Bu adama kapasitesiz denilmez.Kezman kalite bir forvet ama yalnız oynayamıyor.Yanına kalite bir forvet şart. psv kariyeri 122 maç 104 gol mü ne.nerdeyse %100 lük bi oran var.aslında inanılmaz iyi bi adam da yardım edicek,beslicek bi forvet lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 ahaha hala mı kezman? yapmayın allah aşkına. Wagner love gelse Fener'i uçurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Eternal said: E her maç bol gollü geçiyo diye kezman kötü forvet mi demek oluyo yani =) anlamadım ki.. 66 Gol atmış 2 senede.Yani bişeyler var bu adamda ki o sistemde PSV'de iyi bir grafik çizmiş.Şimdi Hollanda'da 2 senede 66 gol atan bir forvet gösterilicemisin bana. Gösterirsen haklısın derim. hollanda da bi dolu var böle adam, tam isim veremem ama var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 psv'deyken iyiydi. artık değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 sen kezmanın yanına uzun boylu ona top indircek bi forvet daha koymazsan hiç bi işe yaramaz anca defans oyuncuları onun büyük oyuncu olduğu bilir onu tutmak için çok çaba sarf eder bu sırada deived falan gol atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 MarcOConner said: Sivok'un eli kulağında... Abi bu ne demek ya? sdfds , haberin sonunda da idda edildi yazmışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Rico paşa Katar'a gitmiş,Al-Rayyan klübün adı...Resim de bomba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 paşalar gibi alır parasını işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 adamınbiri said: sen kezmanın yanına uzun boylu ona top indircek bi forvet daha koymazsan hiç bi işe yaramaz anca defans oyuncuları onun büyük oyuncu olduğu bilir onu tutmak için çok çaba sarf eder bu sırada deived falan gol atar. yanlış biliyo olabilirim chelseade drogbayla oynamadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 eski hakan şükür gibi bi adam lazım fenere :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 bu arada. gazeteler atıp tutuyor gene. yok fatih tekke fb de filan. fatih tekke radyoya bağlandığında, fb ye gitmek istiyor musun sorusuna olumsuz cevap verdi ve avrupa da oynamak istiyorum dedi. fb ye gitmeme sebebini ise cevapsız bıraktı. radyo dinleyin az :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 kezman chelsea de dropkayla oynamadı. 1 ay kadar bi süre çift forvet oynadılar, sonra mourinho isyanlara girip tek forvete döndü. dropka da zaten o zamanlar dropka değildi, drogbaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 hollanda liginde ben şu halimle 20 gol atarım. kalburüstü bir futbolcunun hollanda liginde o kadar gol atması çok normal ki, huntelaar kezman'dan çok daha iyi bir adam. kezman chelsea'ye gitti, yapamadı. atletico madridde yapamadı en son kariyeri biterken fenere geldi yine yapamadı. yok yani bu adam futbolcu değil. bir kere topla koşarken gözünü toptan ayıramayan futbolcuya futbolcu demem ben. adam sanki boynu felçliymiş gibi koşuyor. ne kaleye bakıyor ne arkadaşlarını görüyor. vagner love o adamın adı. wagner değil. vagner love keşke beşiktaş'a gelse diyorum hep. fener alır bu sene. eto falan yalan yani gereksiz şeylerle doldurmayın burayı hakikaten. ronaldinho'ymuş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 ronaldinho söz vermiş 36. yaş gününde atıyomuş imzayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 gaassaraydan yok mu hiç haber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar