Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2008-2009

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Trabzonspor Resmi Sitesi said:
Son olarak bu transfer görüşmesiyle ilgili Almanya’nın Münih kentine giden Başkanımız Sadri Şener Norveç’in Stabaek Kulübü yetkileriyle masaya oturarak transferi tamamladı. Böylelikle kulübümüzle Alanzhino arasında 3.5 +1 yıllık anlaşmaya varıldı

ALANzinho'yu kesin olarak aldı ts
Mesaj tarihi:
ismini haberlerden duyup öğrendim :) 1-2 videosunu bulup izledim yetenekli bi adama benziyor ama nedir ne değildir görücez sanırım. Ama Ersun Yanal iyi futbolcu seçer yetiştirir aldığının 2-3 katına satıcağı bi oyuncu çıkarsa hiç şaşırmam karadeniz temsilcisine hayırlı olsun...
Mesaj tarihi:
ligTV said:
Beşiktaş Ernst ile anlaştı

Beşiktaş, Almanya'nın Schalke takımında forma giyen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Fabian Ernst ile anlaştı. Siyah-beyazlıların Seriç ile yollarını ayırarak Ernst ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

NTV Spor'un haberine göre, Beşiktaş transfer döneminin bitimine 3 gün kala Bundesliga ekibi
Schalke 04'te forma giyen Fabian Ernst ile anlaşmaya vardı. Bir süredir Alman kulübü ve 30 yaşındaki futbolcu ile temaslarını sürdüren Beşiktaş Yönetimi, mutlu sona ulaştı. Beşiktaş'ın Hırvat futbolcu Seriç ile yollarını ayırarak, Ernst ile resmi sözleşme imzalaması bekleniyor. Beşiktaş'ın kadrosuna kattığı Ernst, savunmaya yönelik orta saha oyuncusu. 2005 yılından bu yana Schalke 04 kadrosunda bulunan Ernst, Alman Milli Takımı'nda da forma giyiyor. Bu sezon Schalke'de 17 maçta forma giyen Ernst, 5 sarı ve 1 kırmızı kart gördü.

1996 yılında Hannover takımıyla futbol kariyerine başlayan Ernst, Schalke'ye transfer olmadan önce iki sezon Hamburg ve beş sezon Werder Bremen'de oynadı.

1.83 boyunda ve 80 kilo olan deneyimli orta saha oyuncusu sert fiziğiyle tanınıyor. 24 kez Almanya Milli Takımı formasını da giyen Ernst, 2006 yılından bu yana ise Joachim Löw tarafından kadroya davet edilmiyor.

eskiden iyiydi şimdi nasıl bilmiorm :p
Mesaj tarihi:
said:
Premier Lig'in dev kulübü Chelsea, Bayern Leverkusen'in alt yapısından yetişen Türk oyuncu Gokhan Töre'yi renklerine bağladı.

İngiliz Sky Sports'un verdiği haberde, Chelsea'nin, 17 yaşındaki Gökhan Töre ile 3.5 yıllık bir sözleşme imzaladığı belirtilirken Töre'nin 5 yaşından beri Bayer Leverkusen'de yetiştiği de vurgulandı.
Mesaj tarihi:
alman ligini diğer büyük liglere göre daha az izliyorum. onun için enrst i çok iyi tanımıyorum ama güçlü mücadeleci ve kariyerli bi oyuncu oldugunu biliyorum. şu an da beşiktaş ın orta sahası berbat acil bi adam lazımdı. ernst süper bi oyuncu olmasa bile ne olursa olsun beşiktaş ın orta sahasına fayda sağlayacaktır.
tabi balon değilse. seriç yollanmış ama bakalım güven olmaz .
Mesaj tarihi:
Kadro dışı bırakılmıştı,geri alındı ve şu Inter-Torino maçında aynı köşeden aynı şekilde kaçırdığı sayısız golluk pozizyondan sonra kadro dışı kalmayı bırak,transfer listesine konur Quaresma,şimdiden yazayım burada safsd
Mesaj tarihi:
said:
Hırvat oyuncu Anthony Seric'in, Hajduk Split ile anlaşmasının ardından yabancı kontenjanı sorununu çözen Beşiktaş, ara transferin bitmesine saatler kala Schalke 04'ün defansa dönük orta saha oyuncusu Fabian Ernst transferini bitirdi.

Lig Tv muhabiri Ömer Güvenç'in haberine göre, Beşiktaş Ernst ile 2,5 yıllığına, 8 milyon avro karşılığında anlaştı.

Ernst'in yarın İstanbul'da olacağı, sağlık kontrolünün ardından kendisini Beşiktaşlı yapacak sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi.

Yıllık 3 milyon euro neredeyse...

Maşallah :)
Mesaj tarihi:
maraton said:
GIVEN, CITYLİ OLUYOR!..

Premier Lig ekibi Manchester City, kaleci Shay Given'ın transferi konusunda kulübü Newcastle United ile anlaştı.

1997 yılından beri Newcastle United forması giyen Given, yeni kulübü Manchester City için sağlık kontrolünden geçti bile. Manchester City'nin bu transfer için Newcastle United'a ne kadar bonservis bedeli ödeyeceği ise henüz netlik kazanmış değil.

kalecisi iyiydi city nin bu ne alaka anlamadım
Mesaj tarihi:
ernst ayarında topçuyu 500bin dolarak oynatıcak haliniz yokya? kezman , guiza , baros gibi örnekleri de var.. bu kadar dandik lige babasının hayrına gelicek piyasalı topçu olucağını sanmıyorum :)
Mesaj tarihi:

Kusura bakmayın da son 4-5 sezondur Bundesliga'nın üst düzey takımlarında banko oynayan bir adama yıllık ne kadar vermeyi düşünüyordunuz? Normal işte 2-3 milyon euro. Daha aşağısına gelmez bu adam.

Forma da yakışmış bu arada.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...