deathl0rd Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 vallahi aklımdan o geçiyordu ama şöyle Ümit Karan'ı verelim Batuhan'ın bonservisiyle Holoskoyu alalım işte =]=]=]=] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 guizayı verip nobreyi geri almaya razıyım ben adam gol atıyo kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 ahahahhaha bu iyiydi =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 bi 50 sene geçmesi lazım bu şekilde beşiktaş'ın büyüklüğünü yitirmesi için. yani şu anki 2 büyük neslin (50 yaş civarı - 30 yaş civarı) beşiktaşı kurtaramayıp veya iyice hortumlayarak küçültmesi lazım. beşiktaş eskisi kadar büyük değil elbette ama doğru yönetilirse çözülmeyecek bir problem yok. ama hala serdar bilgili filan diyenler var ben krizlere giriyorum. adam demirörenden beter hortumladı kulübü @cthulu: trabzonun idmanına çıkmış da bursa'dan izin alınmış mı? trabzonun yaptığı takımla anlaşmadan gidip futbolcunun aklını çelmek yusufla bursanın arasını bozmak. bu mu etik? yapılan transfere karşıyım aydının filan verilmesi fiyasko ama transfer yönteminde en ufak yanlışlık yok. futbolcu ve kulübüyle anlaşıldıysa çevre gruplara başka bir şey düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 toggie said: iyi kazık atmış bursa helal olsun. biz de nonda'yı verip holosko'yu falan mı alsak sdfsf. beşiktaşta sakatsız bir galatasarayın ilk onbirinde oynayacak topçu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Holosko oynar bence birde işte Aydın'ı isterdim çünkü o aydın Galatasaray'ınkinden daha iyi bence :) Bir de Bobo denenebilir aslında çünkü bazen güzel oynuyor gerçekten Galatasaray'da gollerle buluşup morali düzeldiğinde çok kaliteli bi forvet olabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 ilk 11'e istemedim ben zaten rekabeti arttırsın asdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 ne bu ya 1. dünya savaşını kaybettik de topraklarımızı mı paylaşıyorsunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 yok ya ben holosko'dan baska kimseyi begenmiyorum besiktas'ta. batuhan falan allah'a yakın bize uzak dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 fenerbahçe ve galatasaray zamanında onca yıl şampiyon olamadığında o dönemde büyüklüğünü yitirmiş miydi? çok uç noktada düşünüyor insanlar günümüzde. ali şen gelmeden önce fb ne haldeydi. büyük bir klüp değil miydi? avrupa ile karşılaştıramazsınız işte tr yi. orda çok farklı takımlar şampiyon olabilirken bu ülkede 4 den fazla bu sayı yok. orda çıkıp yıldız savaşları yapılmıyor. orda rakip şampiyon olmuşken kendi sahasında futbolcular rakibi alkışlıyor. bizde ise sahaya atmadık şey bırakılmıyor. tribünler yakılıyor üstüne bide bunu rakip takımın yaptığı söyleniyor. saygınlığını yitirdi bjk. tüpçü takımı diye isim yaptı. insanlar böyle hitap ediyor artık. nefret etsekte edenler var. Süleyman Seba zamanında beşiktaş denince insalar kendine çeki düzen verirdi. benim demek istediğim aradaki fark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 fenerbahçe ve galatasaray şampiyon olmadığı dönem mi var? 50 yıllık ligte şampiyon olan 3 takım var zaten bjk bunlardan en az şampiyon olan? fenerle gsye büyüklüğünü kaybetme fırsatı verilmemişki he bide 6 sene trabzon var onu unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 gs 13 yıl şampiyon olamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 bu arada aydın'ı geri alma seçeneği mi varmış? 500 bin tl verip? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 sezon sonunda 1 milyon avro verip geri alabilicekmişiz aydını. ne biçim transferdir anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Aydin i verip yusufu almak kimin fikriydi kim onay verdi kim destekledi merak ediyorum.. Bide 500bin ytl karsiligi geri alma opsiyonu icinde ayni meraki besliyorum :D bune be kara parami akliyor bjk aydini ver sonra 500bin ytl ye geri al.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 aydın gitmek istemiyormuş bursaya. ama trabzon istiyormuş aydın'ı. Ersun Yanal'da tr de transfer etmek istediğim 2 kişiden biri aydın demiş. oo yeah hiç alamicaz geri aydını. kaybettik. aferin demirören aferin mustafa denizli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 abi yusufun yanında promosyon olarak mustafa keçeliyi versek daha da süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 emre özkan ayda 450 lira alıomuş bjk den. radyoda bombalar patlıo şu an. sinan vardar anlatıo. alt yapı sorumlusu. batuhan'ı aydın'ı gökhan gönül'ü upur boral'ı filan keşfeden kişi mustafa denizliyi aramış ve aydın batuhan ve emre özkan'a iyi bak onları koru demiş. sallayana kim ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 ulan yusufu alicaz diye cok korktum sagolsun besiktas girdi devreye kurtadri bizi. bide aydin iverdiler ya hayret ediyorum insallah trabzon alir aydini kim kime kazik atti goruruz o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 zamanında mustafa denizli'ye uçan amigo orhan'a saygılarımı sunar,nerdesin abi sana ihtiyacımız var demekle yetiniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 beşiktaşta en beğendiğim topcu aydındı.bi kaç maçını izleidm ulan nasıl adam bu diyodum.hani sonunda beşiktaş düzgün bi genç bulmus diyodum.demek satmıslar ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 abi kıralık değilmiymiş cidden vermişlermi ? zuahahahaha bide para vermişler alcakları yere :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Demirören bu transferden sonra load game yapar artıkın :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 trabzon aydını alsın bomba o olur asıl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Bursa , Ertuğrul'u aldı td olarak.Bjk de Yusuf'u işte ezeli rekabet budur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar